- Ληφθείσες Ευχαριστίες 100
Ενεργοποίηση νέου μέλους
Επειδη υπάρχει πρόβλημα στην αποστολή email ενεργοποίησης νέου μέλους στείλτε Viber μήνυμα στο 6945100102 με το όνομα χρήστη που θέλετε ενεργοποίηση.
Σκούπα
Less
Περισσότερα
1 Χρόνος 2 Εβδομάδες πριν #180824
από rofos
Πολλά είναι τα 100 ευρώ για σκούπα στάχτης. Το πολύ μέχρι 60 ευρώ είναι καλά. Η δική μου σκούπα έχει από τη μάνα της επιπλέον χοντρό πανί που διαχωρίζει το πάνω μέρος με το φίλτρο από το κάτω με τον κάδο. Είναι το ίδιο σύστημα με αυτό που είπε πιο πάνω το μέλος dimlyk που κάνει με την φανέλα. Οταν μπορέσω θα βγάλω μία φωτό τη σκούπα μου με το διαχωριστικό πανί να το δείτε πως είναι. Μπορείτε να το αντιγράψετε αν θέλετε να το κάνετε και εσείς με φανέλα στις δικές σας σκούπες.
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
Less
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 9
1 Χρόνος 2 Εβδομάδες πριν #180826
από Isolexion
Καλημέρα, πες μας και ποια σκούπα έχεις να ξέρουμε.Πολλά είναι τα 100 ευρώ για σκούπα στάχτης. Το πολύ μέχρι 60 ευρώ είναι καλά. Η δική μου σκούπα έχει από τη μάνα της επιπλέον χοντρό πανί που διαχωρίζει το πάνω μέρος με το φίλτρο από το κάτω με τον κάδο. Είναι το ίδιο σύστημα με αυτό που είπε πιο πάνω το μέλος dimlyk που κάνει με την φανέλα. Οταν μπορέσω θα βγάλω μία φωτό τη σκούπα μου με το διαχωριστικό πανί να το δείτε πως είναι. Μπορείτε να το αντιγράψετε αν θέλετε να το κάνετε και εσείς με φανέλα στις δικές σας σκούπες.
Less
Περισσότερα
1 Χρόνος 1 Εβδομάδα πριν #180830
από rofos
Καλησπέρα. Εχω βάλει φωτό της σκούπας μου με το ειδικό πανί που έχει από τη "μάνα" της. Η σκούπα είναι Einhell την είχα πάρει 49€.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "_QQ_"Σε Ευχαριστώ"_QQ_": Isolexion
Less
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 9
Less
Περισσότερα
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.230 δευτερόλεπτα