- Ληφθείσες Ευχαριστίες 3
Ενεργοποίηση νέου μέλους
Επειδη υπάρχει πρόβλημα στην αποστολή email ενεργοποίησης νέου μέλους στείλτε Viber μήνυμα στο 6945100102 με το όνομα χρήστη που θέλετε ενεργοποίηση.
Ferroli Sun P7 προβλημα Α01
Less
Περισσότερα
7 Χρόνια 2 Μήνες πριν #163359
από ronaldo
Απαντήθηκε από ronaldo στο θέμα Ferroli Sun P7 προβλημα Α01
Γιάννη στείλε με ένα email στο email μου teo.ioakeimidis@gmail.com το τηλεφωνώ σου για να σου εξηγήσω ότι θέλεις και να μην παιδεύεσαι εάν θες και αν αυτά που σε σου πω δεν θα σε καλύψουν μην τα εφαρμόζεις γιατί τα έχεις λίγο μπερδεμένα στο μυαλό σου και κάνεις κάποια λαθάκια πάντα φιλικά.
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- DrYannis
- Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
Less
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 0
7 Χρόνια 2 Μήνες πριν #163398
από DrYannis
Απαντήθηκε από DrYannis στο θέμα Ferroli Sun P7 προβλημα Α01
eltsa67 , ναι ξερω πως πρεπει να μετρησω να ζυγισω πελλετ ανα λεπτο απλα απο τη στιγμη που τωρα δουλευει καλα, δεν το εκανα καθως ειναι και τελος της σεζον. το καλοκαιρι θα καθαρισω δοχειο και κοχλια καθως εχω καψει 40+ τονους χωρις να καθαριστουν απο σκονη και θα τοτε θα ζυγισω το πελλετ.
Less
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 125
7 Χρόνια 2 Μήνες πριν #163402
από etsa67
Απαντήθηκε από etsa67 στο θέμα Ferroli Sun P7 προβλημα Α01
ΑΑ!!! Οκ εσυ ξερεισ.
Κοιτα πωσ καθαριζεισ κοχλια απο σκονη . Αφου αδεισει γερνεισ τη δεξαμενη ετσι ωστε ο κοχλιασ να παρει οριζοντια θεση και τον βαζεισ στο ρευμα μονιμα για 15 λετα θα βγαλει τα παντα.
Κοιτα πωσ καθαριζεισ κοχλια απο σκονη . Αφου αδεισει γερνεισ τη δεξαμενη ετσι ωστε ο κοχλιασ να παρει οριζοντια θεση και τον βαζεισ στο ρευμα μονιμα για 15 λετα θα βγαλει τα παντα.
Less
Περισσότερα
1 Μήνας 3 Ημέρες πριν #185770
από fotis_n
Απαντήθηκε από fotis_n στο θέμα Ferroli Sun P7 προβλημα Α01
Καλησπερα... θα ηθελα αν γνωριζει καποιος να μου πει βγαζει συνεχεια A01 και δε βλεπει φλογα για να κανει συνεχεια... το φωτοκυταρο το καθαρισα... πελλετ πεφτει οταν ξεκιναει κανονικα
Less
Περισσότερα
1 Μήνας 3 Ημέρες πριν #185771
από fotis_n
Απαντήθηκε από fotis_n στο θέμα Ferroli Sun P7 προβλημα Α01
Καλησπερα... θα ηθελα αν γνωριζει καποιος να μου πει βγαζει συνεχεια A01 και δε βλεπει φλογα για να κανει συνεχεια... το φωτοκυταρο το καθαρισα... πελλετ πεφτει οταν ξεκιναει κανονικα... και αν μπορει καποιος να με βοηθησει γιατι αφηνει μικρα καρβουνακια
- ΚΩΣΤΑΣ ΠΗΧΑΣ
-
- Αποσυνδεμένος
- ΚΩΣΤΑΣ TECHNICAL ELECTRONICS & PELLET
1 Μήνας 2 Ημέρες πριν - 1 Μήνας 2 Ημέρες πριν #185772
από ΚΩΣΤΑΣ ΠΗΧΑΣ
Απαντήθηκε από ΚΩΣΤΑΣ ΠΗΧΑΣ στο θέμα Ferroli Sun P7 προβλημα Α01
ΤΟ ΑΛΛΑΡΜ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΟ ΠΕΛΛΕΤ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΙΧΑΘΗΚΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ!!!!!ΞΕΚΙΝΑΣ ΠΡΩΤΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Ο Λ Α ΚΑΘΑΡΑ ΛΕΒΗΤΑΣ ΚΑΜΙΝΑΔΑ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΣΦΑΓΙΣΜΕΝΑ.ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΙΤΙΕΣ ΕΙΝΑΙ 1.ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΣΩΣΤΗ ΔΟΣΗ ΠΕΛΛΕΤ Ο ΚΟΧΛΙΑΣ ΚΑΙ Η ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΚΑΘΑΡΗ ΣΤΟ ΠΑΤΟ ΑΠΟ ΣΚΟΝΗ ? 2.ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΔΟΥΛΕΥΕΙ? (ΕΑΝ ΟΧΙ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΜΕ ΚΕΡΑΜΕΙΚΗ ΤΥΦΛΗ FKK JAPAN ΚΑΙ ΠΥΡΟΣΩΛΗΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ ΠΑΡΕ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΜΟΥ ΣΤΟ ALL ABOUT PELLET ΘΑ ΒΡΕΙΣ )3.ΣΚΕΠΑΖΕΙ ΜΕ ΠΕΛΛΕΤ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΦΟΡΤΩΣΗ??4.ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ ΑΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΨΕΙ?(Τ03=65-70 ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΑΝΑΛΟΓΑ) 5.ΕΑΝ ΑΝΑΒΕΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟ Τ 20 ΕΑΝ ΤΟ ΦΩΤΟΚΎΤΤΑΡΟ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΦΛΟΓΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 30 ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ?(ΕΑΝ ΤΟ ΒΓΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ ΦΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΩΣ 50 ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 10 ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΟ ΕΞΩ)ΔΕΣ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΠΡΟΦΙΛ ΜΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΟΥ.ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ
Last edit: 1 Μήνας 2 Ημέρες πριν by ΚΩΣΤΑΣ ΠΗΧΑΣ.
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.774 δευτερόλεπτα