Ενεργοποίηση νέου μέλους
Επειδη υπάρχει πρόβλημα στην αποστολή email ενεργοποίησης νέου μέλους στείλτε Viber μήνυμα στο 6945100102 με το όνομα χρήστη που θέλετε ενεργοποίηση.
Ferroli Sun P7: κατανάλωση & εντυπώσεις!
- ΚΩΣΤΑΣ ΠΗΧΑΣ
-
- Αποσυνδεμένος
- ΚΩΣΤΑΣ TECHNICAL ELECTRONICS & PELLET
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
- ΚΩΣΤΑΣ ΠΗΧΑΣ
-
- Αποσυνδεμένος
- ΚΩΣΤΑΣ TECHNICAL ELECTRONICS & PELLET
Πηγα αγορασα κεραμικη πατενταρησμενη για ferroli, η οποια ουτε και αυτη εχει εγγυηση!!!!!!! τουλαχιστον μου το ειπε ο τυπος, ...και βλεπω πως θα παει, παντως με τα ρευματα δεν βλεπω να εχει θεμα, ο εγγεφαλος την αναβει και την κοβει κανονικα μολις δει φλογα, εβαλα και εναν ωρομετρητη παραλληλα με την αντισταση να δω ποσες ωρες αβαβει και ποσο θα μου παει και αυτη.
Παντως το μονο που μετανιωσα ειναι οτι δεν πηγα να το παρω το εργαλειο απο βουλγαρια να γλυτωνα και κανα 400αρι...γιατι απο σερβις??? και aftersales??? πατωσαμε...
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 0
Εάν δοκιμάσεις την αντίσταση αυτή ενημέρωσε μας, πάντως εγώ 5 χρόνια δεν έχει βγάλει κάποια ζημιά (φτου φτου) ελπίζω να πάει έτσιRouleman έγραψε: Μεχρι στιγμης περιμενω απαντηση απο φερολι για την γνησια, ο αλλο ο απατεωνας που πηρα του εμποριου λεει δεν εχουν εγγυηση, καλα καλα 5 μερες που αναψε, και λεει οτι δεν μπορει να μπει μεσα με το καλημερα Δευτεριατικα (ακουστε απαντηση!!!) οταν του ειπα μιση ζημια δικη σου μιση δικη μου, δηλαδη να μου εδεινε νεα στην μιση τιμη, εφυγα και αν με ξαναδει στο μαγαζι του, να με φτυσει...αν ηταν κανας αλλος στην θεση μου θερμοκεφαλος, ακομα θα τον χτυπουσε στο πεζοδρομιο...
Πηγα αγορασα κεραμικη πατενταρησμενη για ferroli, η οποια ουτε και αυτη εχει εγγυηση!!!!!!! τουλαχιστον μου το ειπε ο τυπος, ...και βλεπω πως θα παει, παντως με τα ρευματα δεν βλεπω να εχει θεμα, ο εγγεφαλος την αναβει και την κοβει κανονικα μολις δει φλογα, εβαλα και εναν ωρομετρητη παραλληλα με την αντισταση να δω ποσες ωρες αβαβει και ποσο θα μου παει και αυτη.
Παντως το μονο που μετανιωσα ειναι οτι δεν πηγα να το παρω το εργαλειο απο βουλγαρια να γλυτωνα και κανα 400αρι...γιατι απο σερβις??? και aftersales??? πατωσαμε...
Στάλθηκε από το VKY-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk