- Ληφθείσες Ευχαριστίες 0
Ενεργοποίηση νέου μέλους
Επειδη υπάρχει πρόβλημα στην αποστολή email ενεργοποίησης νέου μέλους στείλτε Viber μήνυμα στο 6945100102 με το όνομα χρήστη που θέλετε ενεργοποίηση.
Ferroli Sun P7: κατανάλωση & εντυπώσεις!
Προχθές άνοιξα τον λέβητα, καθάρισα το χώρο καύσης, όλα έτοιμα για έναρξη της χρονιάς.
Ωστόσο με το που άνοιξα την ασφάλεια του καυστήρα για να λειτουργήσει, ενώ έγραψε τα γνωστά για να μπει σε φάση αερισμού, ο καυστήρας παρέμενε νεκρός.
Η οθόνη έγραφε 19°c και fh ωστόσο ούτε ανεμιστήρας λειτουργούσε ούτε τίποτα.
Μετά από 3' έβγαλε σφάλμα noCN και πλέον δε μπορούσα να μπω ούτε στο μενού των παραμέτρων σέρβις (έμπαινε και έμενε κολλημένο στο t1 χωρίς να μπορώ να πάω στις άλλες παραμέτρους).
Η κεντρική οθόνη εξακολουθούσε noCN.
Έκλεισα την ασφάλεια, την άνοιξα ξανά, χωρίς κανένα απολύτως αποτέλεσμα.
Γνωρίζετε κάτι πάνω στο θέμα; Πάω για πλακέτα καινούρια; Ανεμιστήρα; Μοτέρ κινητήρα; Κάτι άλλο; Ειλικρινά έχω πελαγώσει και δεν ξέρω τι να κάνω, με τρία μικρά παιδιά στο σπίτι.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο σας...
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
γεια σου τελικά βρήκες άκρη...;;;JimV60 έγραψε: Καλησπέρα και από εμένα. Ευτυχής κάτοχος ενός ferroli p7 από το 2012, με μετατροπή σε λέβητα πετρελαίου, ωστόσο φέτος αντιμετωπίζω το πρώτο μάλλον σοβαρό πρόβλημα.
Προχθές άνοιξα τον λέβητα, καθάρισα το χώρο καύσης, όλα έτοιμα για έναρξη της χρονιάς.
Ωστόσο με το που άνοιξα την ασφάλεια του καυστήρα για να λειτουργήσει, ενώ έγραψε τα γνωστά για να μπει σε φάση αερισμού, ο καυστήρας παρέμενε νεκρός.
Η οθόνη έγραφε 19°c και fh ωστόσο ούτε ανεμιστήρας λειτουργούσε ούτε τίποτα.
Μετά από 3' έβγαλε σφάλμα noCN και πλέον δε μπορούσα να μπω ούτε στο μενού των παραμέτρων σέρβις (έμπαινε και έμενε κολλημένο στο t1 χωρίς να μπορώ να πάω στις άλλες παραμέτρους).
Η κεντρική οθόνη εξακολουθούσε noCN.
Έκλεισα την ασφάλεια, την άνοιξα ξανά, χωρίς κανένα απολύτως αποτέλεσμα.
Γνωρίζετε κάτι πάνω στο θέμα; Πάω για πλακέτα καινούρια; Ανεμιστήρα; Μοτέρ κινητήρα; Κάτι άλλο; Ειλικρινά έχω πελαγώσει και δεν ξέρω τι να κάνω, με τρία μικρά παιδιά στο σπίτι.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο σας...
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 0
Στάλθηκε από το VKY-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk