Ενεργοποίηση νέου μέλους

Επειδη υπάρχει πρόβλημα στην αποστολή email ενεργοποίησης νέου μέλους στείλτε Viber μήνυμα στο 6945100102 με το όνομα χρήστη που θέλετε ενεργοποίηση. Προσοχή!!! το τηλεφωνο δεν δίνεται για τηλεφωνικές κλήσεις παρά μόνο για μηνύματα στο viber.

Παραγωγή πέλλετ (pellets) για ιδιόχρηση

Περισσότερα
14 Χρόνια 1 Μήνας πριν - 11 Χρόνια 7 Μήνες πριν #712 από ^silent_power^
No eBay APP ID and/or Cert ID defined in Kunena configuration

jose pelleto έγραψε: Σας ευχαριστω ολους για τις απαντήσεις σας. Ειχα ακουσει οτι για 7 τοννους πελλετς θα χρειαστω περιπου 10 τοννους πριονιδι . Βρισκομαι στην φαση συγκομιδής της πρώτης υλης και θέλω να υπολογίσω ποσο αποθηκευτικο χώρο θα χρειαστω, καθώς κανω ακομα ερευνα αγοράς για πελλετομηχανη.

Ωραιος! Το πριονιδι το φτιαχνεις εσυ απο δενδρα-κλαδια ή μαζευεις ετοιμο απο επιπλοποιια,μπαλετοποιια κλπ???
Οσο για την πελλετομηχανη που ψαχνεις ριξε και μια ματια εδω: www.lzm-inc.com/wood-pellet-press-pellet...0b-kl150b-p-159.html
Ειναι κινεζικο εργοστασιο και απο οτι καταλαβα ολοι απο αυτον αγοραζουν(αν δεις σε ebay και αλλα sites,ολοι εχουντα ιδια προιοντα με αυτα που βγαζει αυτο το εργοστασιο).Με αλλα λογια ειναι η πηγη.Για την πελετιερα που βγαζει το link τον εστειλα mail και τον ρωτησα για την τιμη με τα μεταφορικα στην Θεσσαλονικη και μου ειπε 1150 δολλαρια(καπου στα 850Ευρω ειναι)επισης τον ρωτησα για χονδρικη τιμη της ιδιας πελλετιερας και μου ειπε 5000 δολλαρια για 10 μηχανες.Δηλαδη 500 δολλαρια η μια(500$ = 380ευρω)
αν και εγω θα προτιμουσα μια σαν αυτη:

Ειναι με pto,χρειαζεται ενα μικρο τρακτερακι να την γυριζει αλλα ειναι πολυ πιο παραγωγηκες και μπορεις να δουλεψεις οπου θες εσυ(στο χωραφι,σε αποθηκη χωρις ρευμα κλπ)!
Last edit: 11 Χρόνια 7 Μήνες πριν by PRIMUS 45.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
14 Χρόνια 1 Μήνας πριν - 11 Χρόνια 7 Μήνες πριν #730 από terisds

^silent_power^ έγραψε:

jose pelleto έγραψε: Σας ευχαριστω ολους για τις απαντήσεις σας. Ειχα ακουσει οτι για 7 τοννους πελλετς θα χρειαστω περιπου 10 τοννους πριονιδι . Βρισκομαι στην φαση συγκομιδής της πρώτης υλης και θέλω να υπολογίσω ποσο αποθηκευτικο χώρο θα χρειαστω, καθώς κανω ακομα ερευνα αγοράς για πελλετομηχανη.

Ωραιος! το πριονιδι το φτιαχνεις εσυ απο δενδρα-κλαδια ή μαζευεις ετοιμο απο επιπλοποιια,μπαλετοποιια κλπ???
Οσο για την πελλετομηχανη που ψαχνεις ριξε και μια ματια εδω: www.lzm-inc.com/wood-pellet-press-pellet...0b-kl150b-p-159.html
ειναι κινεζικο εργοστασιο και απο οτι καταλαβα ολοι απο αυτον αγοραζουν(αν δεις σε ebay και αλλα sites,ολοι εχουντα ιδια προιοντα με αυτα που βγαζει αυτο το εργοστασιο).Με αλλα λογια ειναι η πηγη.Για την πελετιερα που βγαζει το link τον εστειλα mail και τον ρωτησα για την τιμη με τα μεταφορικα στην θεσσαλονικη και μου ειπε 1150 δολλαρια(καπου στα 850Ευρω ειναι)επισης τον ρωτησα για χονδρικη τιμη της ιδιας πελλετιερας και μου ειπε 5000 δολλαρια για 10 μηχανες.Δηλαδη 500 δολλαρια η μια(500$ = 380ευρω)

Ειναι με pto,χρειαζεται ενα μικρο τρακτερακι να την γυριζει αλλα ειναι πολυ πιο παραγωγηκες και μπορεις να δουλεψεις οπου θες εσυ(στο χωραφι,σε αποθηκη χωρις ρευμα κλπ)!

Καλη τιμη,αλλα δεν ξερω αν εννοεις για αυτην που παραγει 100-150 κιλα,μπορουμε ανετα να μαζευτουμε 10 ατομα ,και να παρουμε απο μια,ας ειναι λιγο πιο μεγαλη,γυρω στα 500ευρω.Οποιος ενδιαφερεται ας γραψει,να δουμε τι θα κανουμε.

ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ-ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ!!!!!!!!
Στράτος.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "_QQ_"Σε Ευχαριστώ"_QQ_": texnotzak

Περισσότερα
14 Χρόνια 1 Μήνας πριν #736 από papg
Απαντήθηκε από papg στο θέμα Παραγωγή πέλλετ (pellets) για ιδιόχρηση
No eBay APP ID and/or Cert ID defined in Kunena configurationΑυτή εδώ τι λέει λογικό κόστος βλέπω.

Περισσότερα
14 Χρόνια 1 Μήνας πριν - 11 Χρόνια 7 Μήνες πριν #753 από jose pelleto

^silent_power^ έγραψε:

Ωραιος! Το πριονιδι το φτιαχνεις εσυ απο δενδρα-κλαδια ή μαζευεις ετοιμο απο επιπλοποιια,μπαλετοποιια κλπ???
Ειναι κινεζικο εργοστασιο και απο οτι καταλαβα ολοι απο αυτον αγοραζουν(αν δεις σε ebay και αλλα sites,ολοι εχουντα ιδια προιοντα με αυτα που βγαζει αυτο το εργοστασιο).Με αλλα λογια ειναι η πηγη.Για την πελετιερα που βγαζει το link τον εστειλα mail και τον ρωτησα για την τιμη με τα μεταφορικα στην θεσσαλονικη και μου ειπε 1150 δολλαρια(καπου στα 850Ευρω ειναι)επισης τον ρωτησα για χονδρικη τιμη της ιδιας πελλετιερας και μου ειπε 5000 δολλαρια για 10 μηχανες.Δηλαδη 500 δολλαρια η μια(500$ = 380ευρω)

Πριονίδι προμηθεύομαι από το επιπλοποιειο του γαμπρού μου και κλαδια ελιας από φίλους που εχουν κτήματα, αν και στη περιοχή μου εχει ατελειωτο πουρναρι.
Ρώτησες για δασμους και Φ.Π.Α. για αγορα από την Κίνα; Εγω ενδιαφέρομαι για pto ειδα αυτή www.alibaba.com/product-gs/485821938/250...86_13721419972_.html την ιδια ακριβως την είδα στην Ελλαδα από 3321 , προσφορά 2900 ευρώ. Παραγωγή 120+kgr/h σε ξύλο,πιστεύω είναι υπερτιμημένη.

Οι σοφοί άνθρωποι μιλούν επειδή έχουν κάτι να πουν, οι ανόητοι επειδή πρέπει να πουν κάτι

Περισσότερα
14 Χρόνια 1 Μήνας πριν #755 από OANNHSEA

Rendering Error in layout Message/Item: Kunena\Forum\Libraries\BBCode\KunenaBBCodeLibrary::renderEbayLayout(): Argument #1 ($ItemID) must be of type int, string given, called in /home/energ/public_html/libraries/kunena/src/BBCode/KunenaBBCode.php on line 304. Please enable debug mode for more information.

Περισσότερα
14 Χρόνια 1 Μήνας πριν #756 από papg
Απαντήθηκε από papg στο θέμα Παραγωγή πέλλετ (pellets) για ιδιόχρηση
Υπάρχουν και στην Ευρώπη με πολύ μικρό κόστος.
translate.google.gr/translate?u=http%3A%...e&tl=el&hl=&ie=UTF-8

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.460 δευτερόλεπτα