Ενεργοποίηση νέου μέλους

Επειδη υπάρχει πρόβλημα στην αποστολή email ενεργοποίησης νέου μέλους στείλτε Viber μήνυμα στο 6945100102 με το όνομα χρήστη που θέλετε ενεργοποίηση.

Παραγωγή πέλλετ (pellets) για ιδιόχρηση

Περισσότερα
11 Χρόνια 4 Μήνες πριν #113747 από stratis 1
Ανέβασε φωτογραφίες του κοχλία και της εστιας μήπως και εντοπίσουμε το πρόβλημα.
Αν μπορεις κάποιο βίντεο.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 4 Μήνες πριν #117630 από nikosxalk
γεια σου σάκη είμαι ο νίκος από ολυνθο εχασα το τηλεφονο σου μπορις να μου ξαναδοσις γιατι θελω να σε ρωτησω κατι το mail ειναι nikosxalk@hotmail.gr

Περισσότερα
11 Χρόνια 4 Μήνες πριν #117645 από xrysafis72
αν μπορουν ολοι οσοι εχουν στην κατοχη τους πρεσσες πελλετ να μετρησουν και να γραψουν ποσα χιλιοστα παχος εχουν η μητρες των μηχανων τους?
ευχαριστω :)

ΑΓΡΟΤΗ-ΜΕΤΑΠΟΙΗΤΗΣ ΖΩΤΡΟΦΩΝ ΚΑΙ ΠΕΛΛΕΤΟΦΤΙΑΧΤΗΣ.ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΕ "ΜΕΙΩΝΕΙ"ΑΠΛΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΠΟΙΟ ΔΥΝΑΤΟ!!!

[img

Περισσότερα
11 Χρόνια 4 Μήνες πριν #117672 από kosmidis80
Μην μας κανεις τετοια τωρα! :whistle: Που να την βγαζω παλι?

Χρυσαφη συντομα θα τελειωσει το τριμμα μου και θα βαλω την πρεσα στον παγκο για ολικο ανοιγμα και μετρηση διαστασεων,μεταλλων κτλ (+ βλεπεις θα ξεκινησουμε τα σχεδιων για την κατασκευή μεγάλης) οποτε θα σου πω.

Περισσότερα
11 Χρόνια 3 Μήνες πριν #117935 από nikosxalk
antisaki σου εστιλα μνμ πιο κατο δες

Περισσότερα
11 Χρόνια 3 Μήνες πριν #117989 από nikosxalk
καλησπερα σημερα εβαλα στην πελλετιερα ενα υλικο 10%υγρασια και δεν μου βγαζει πελλετ οπως το εβαζα ετσι το εβγαζε εριξα λιγο νερο και μου το εβγαλε το θεμα ειναι οτι ειναι πολυ μαλακο και εχει υγρασια 35% δοκιμασα με κοπρια την εβγαζε ωραια αλλα και αυτην πολι μαλακια τι πρεπει να κανο γνωριζει κανενας εριξα σκετο άχυρο και το βγαζει πριονιδι

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.465 δευτερόλεπτα