Ενεργοποίηση νέου μέλους
Επειδη υπάρχει πρόβλημα στην αποστολή email ενεργοποίησης νέου μέλους στείλτε Viber μήνυμα στο 6945100102 με το όνομα χρήστη που θέλετε ενεργοποίηση.
Re:Το λεβητοστάσιο του jnet (λεβητας pellet,αντιστάθμιση, ηλιακά, boiler 3πλής)
- jnet
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Διαχειριστής
-
Τάκης έγραψε:
terisds έγραψε: Δεν ειναι αυτο καθαρισμα,αργησες πολυ,μην ακους τι λεει ο κατασκευαστης ,αφιερωσε λιγο χρονο ακομη για το καθαρισμα των τουμπο,βγαλε τις κοφτρες και περνα συρματοβουρτσα στρογγυλη να καθαρισουν.
Ακριβώς έτσι. Να υποθέσω ότι καθάρισες τα τούμπα, που ήταν γεμάτα στάχτη, αλλά δεν το πήρες στην κάμερα; Με τον λέβητα σου έχουν δώσει μια τσιμπήδα που τραβάς έξω τους επιβραδυντές. Και μια συρμάτινη βούρτσα με την οποία καθαρίζεις και τα πάνω και τα κάτω τούμπα. Από εκεί ξεκινάς το καθάρισμα και μετά πηγαίνεις προς τα κάτω, στον χώρο καύσης όπου και εκεί θέλει με μια σκούπα να καθαρίσεις τα τοιχώματα από τη στάχτη, θα πέφτει μέσα στο δοχείο και βέβαια μετά τον καυστήρα. Αν τα κάνεις αυτά θα βελτιωθεί και η απόδοσή σου. Και ο καυστήρας, όπως τόνισε και ο terisds, πιο συχνό καθάρισμα. Εγώ τον καθαρίζω κάθε 4 με 5 περίπου μέρες και παρουσιάζει πολύ καλύτερη εικόνα από αυτή είδα στο video. Βέβαια έχω και πολύ μικρότερες καταναλώσεις αλλά αυτό έχει να κάνει με πάρα πολλόυς παράγοντες (επιφάνεια σπιτιού, μόνωση κλπ).
Τα τούμπα τα καθαρισα την προηγούμενη φορά που τον καθάρισα. Αυτη την φορά δεν μου φάνηκαν να εχουν πολύ στάχτη αλλά αφού το λέτε θα τα κάνω αυριο.
Κοστίζει τόσο να είσαι ειλικρινής όταν είσαι ευφυής! Είναι σαν να είσαι τίμιος όταν είσαι φιλόδοξος.
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- KERBEROS
-
- Αποσυνδεμένος
- Το Μαξίμου έχει ελικοδρόμιο;
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 380

Πάρε και κανένα ζευγάρι γάντια μεγάλης αντοχής, για να βάζεις τα χέρια σου παντού.
Γι' αυτό σου είχα πει:
Welcome to the club...
Προδότης δεν είναι μόνον αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς,αλλά είναι και εκείνος που, ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώσει του δεν...
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 111
jnet έγραψε:
Τα τούμπα τα καθαρισα την προηγούμενη φορά που τον καθάρισα. Αυτη την φορά δεν μου φάνηκαν να εχουν πολύ στάχτη αλλά αφού το λέτε θα τα κάνω αυριο.
Επίσης δεν είδα να καθαρίζεις τη σχάρα που είναι μέσα στον καυστήρα. Την βγάζεις, τη κτυπάς ελαφρά να καθαρίσουν οι σχισμές και την ξαναβάζεις στη θέση της, έχει υποδοχές που κουμπώνει. Μπορεί και να τόκανες βέβαια αλλά καλού κακού ας τα λέμε.
Για τον κόσμο του κεφαλαίου είμαστε όλοι ξένοι.
dkaragi@teemail.gr
- jnet
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Διαχειριστής
-
Τάκης έγραψε:
jnet έγραψε:
Επίσης δεν είδα να καθαρίζεις τη σχάρα που είναι μέσα στον καυστήρα. Την βγάζεις, τη κτυπάς ελαφρά να καθαρίσουν οι σχισμές και την ξαναβάζεις στη θέση της, έχει υποδοχές που κουμπώνει. Μπορεί και να τόκανες βέβαια αλλά καλού κακού ας τα λέμε.
Ουτε αυτο το εκανα (Δηλαδή να την βγάζω) την καθαριζα από επάνω με ενα πλαστικο φτυαράκι που φαίνεται στο video. Αυριο θα την καθαρίσω και αυτή. Πάντως γενικά από το θέμα καθάρισμα ομολογώ οτι είμαι απογοητευμένος. Περίμενα κατι λιγότερο.
Τακη εσυ χρησιμοποιείς ηλεκτρική σκούπα για το καθάρισμα? Οι απορίες μου είναι ακόμη: α) στα πανω τούμπα οταν σμπρώχνεις με την βούρτσα την στάχτη μέσα αυτή που πάει και μετά πως την διώχνεις, β) μπροστά στα τούμπα που μαζεύεται αρκετή σταχτη πως την απομακρύνεις. Βεβαια αν απαντήσεις οτι χρησιμοποιείς ηλεκτρική και οι 2 απαντήσεις ισως απαντηθούν αμεσα.
Κοστίζει τόσο να είσαι ειλικρινής όταν είσαι ευφυής! Είναι σαν να είσαι τίμιος όταν είσαι φιλόδοξος.
- KERBEROS
-
- Αποσυνδεμένος
- Το Μαξίμου έχει ελικοδρόμιο;
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 380
Προδότης δεν είναι μόνον αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς,αλλά είναι και εκείνος που, ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώσει του δεν...
- jnet
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Διαχειριστής
-
Οχι ακόμη. Το σκέφτομαιKERBEROS έγραψε: Σκούπα πήρες;