Ενεργοποίηση νέου μέλους
Επειδη υπάρχει πρόβλημα στην αποστολή email ενεργοποίησης νέου μέλους στείλτε Viber μήνυμα στο 6945100102 με το όνομα χρήστη που θέλετε ενεργοποίηση.
Re:Το λεβητοστάσιο του jnet (λεβητας pellet,αντιστάθμιση, ηλιακά, boiler 3πλής)
- jnet
- Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Διαχειριστής
Καθε πρόταση δεκτή!
Κοστίζει τόσο να είσαι ειλικρινής όταν είσαι ευφυής! Είναι σαν να είσαι τίμιος όταν είσαι φιλόδοξος.
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- ΚΩΣΤΑΣ ΠΗΧΑΣ
- Αποσυνδεμένος
- ΚΩΣΤΑΣ TECHNICAL ELECTRONICS & PELLET
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 213
Το θέμα ειναι όμως τι υλικό θα βάλεις και αν έχουν κομμάτι πυράντοχο να σου το φτιάξουν γιατί φύλλο ολόκληρο που θα πρέπει να παραγγείλουν θα τους μείνει μετά.
Προσοχή υπάρχουν διάφορα είδη λαμαρινάς και διάφορες θερμοκρασίες . Πολλοί παραπληροφορούν. Έχει συγκεκριμένες αντοχές η κάθε λαμαρινα.
Δεν τα ξέρω και εγώ καλά, σε ανάλογη περίπτωση είχα σταθεί τυχερός σε τοπικό μηχανουργείο είχε ένα ρετάλι λαμαρινα πυραντοχη και μου το έφτιαξε σε φιλική τιμή.
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 36
Φίλε Jnet,αν θυμάμαι καλά τον είχες ξαναλλάξει. Διάβασε σε παλαιότερο σχετικό Post του χρηστος8
"όσες μπούκες και να αλλάξεις όλες θα ραγίσουν":
www.energ.gr/index.php?option=com_kunena...tart=1650&Itemid=384
Ferroli Sun P7: κατανάλωση & εντυπώσεις! 6 Χρόνια 1 Εβδομάδα πριν #132688
χρηστος8
FERR έγραψε:
...Περιμενω να τελειωσει ο Χειμωνας και να τον στειλω πακετο εκει που τον αγορασα για επισκευη και αλλαγη της μπουκας ως γνωστο εχει ραγισει το κομματακι στην εξαγωγη του αερα.
...
Η αλλαγη της μπουκας δεν θα σε βοηθησει καθολου...οσες μπουκες και να αλλαξεις ολες θα ραγισουν.
Ειδικα οι P12 (οι P7 πιο σπανια) που εχουν μεγαλυτερη διαμετρο μπουκας, το καθετο κομματι ραγιζει και σταδιακα στραβωνει.
Μονιμη λυση, ειναι να ενισχυθει σωστα κολλωντας απο την πισω μερια μια ανοξειδωτη λαμα 3 η 4mm...το μονο που πρεπει να προσεχθει ειναι να μην κλεισουν οι τρυπες διοδου του αερα.
Κοινως πατενταρισμα θελει
- jnet
- Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Διαχειριστής
Ποτέ! και δεν εχω Feroli Varmebaronen ειναι ο καυστήρας και ο λέβηταςJohnpropoman έγραψε: Καλημέρα!
Φίλε Jnet,αν θυμάμαι καλά τον είχες ξαναλλάξει.
Κοστίζει τόσο να είσαι ειλικρινής όταν είσαι ευφυής! Είναι σαν να είσαι τίμιος όταν είσαι φιλόδοξος.
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 36
Καλημέρα!jnet έγραψε:
Ποτέ! και δεν εχω Feroli Varmebaronen ειναι ο καυστήρας και ο λέβηταςJohnpropoman έγραψε: Καλημέρα!
Φίλε Jnet,αν θυμάμαι καλά τον είχες ξαναλλάξει.
Σωστά φίλε "jnet" το σχαράκι είχες αλλάξει.
Ξέρω ποιόν λέβητα έχεις (Varmebaronen).Απλώς έδωσα μια εκδοχή για λύση του προβλήματος
(που μας έδωσε ο χρηστος8 ) όταν τα μέταλλα καταπονούντε αρκετά π.χ. στον Feroli