- Ληφθείσες Ευχαριστίες 478
Ενεργοποίηση νέου μέλους
Επειδη υπάρχει πρόβλημα στην αποστολή email ενεργοποίησης νέου μέλους στείλτε Viber μήνυμα στο 6945100102 με το όνομα χρήστη που θέλετε ενεργοποίηση.
Kiturami KRP-20A by DOOM_NX
- DOOM_NX
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Bad Sector
Θα σου πω τι και πως όταν θα ανοίξω την πόρτα αύριο. Θα έχει κλείσει πάνω από 60 ώρες λειτουργίας (3 μέρες με διαλείμματα κάποιες ώρες το μεσημέρι). Ο θερμοστάτης μόνιμα στο 23 και τα νερά στους 65 °C. Ζέσταινε πάντως και τα σώματα και το νερό χρήσης μια χαρά. Κανένα θέμα. Ούτε error ούτε τίποτα (μην το ματιάσω φοβάμαι).Stavros1979 έγραψε: Με το biotherm τι λεει?? πως καιει?? ειχες κανα θεμα?
Εγω μεχρι στιγμης και μεχρι να βρω να παραγγειλω περνω κατι noname ρουμανικα που φαινεται να καινε καλα, μονο σταχτη και λιγα υπολειμματα στο τασακι. Πηρα και 2 τσουβαλια ΜΑΚΗ να δω και αυτα πως θα πανε!
Περιμένω να δω μπόλικη στάχτη, ίσως ξεραμένη στο σχαράκι. Το μόνο που δεν είμαι σίγουρος πως να μετρήσω βραχυπρόθεσμα, είναι η ποσότητα των τσουβαλιών που καίει.
ΥΓ: Ντάξει ΟΚ, είμαι γκαντέμης. Err 01. Και πρέπει να είναι φρέσκο, της ώρας. Η θερμοκρασία δεν πρόλαβε να πέσει πολύ.
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 18
- DOOM_NX
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Bad Sector
Όχι-όχι! Την είχα τιγκάρει το Σάββατο, δεν πρόλαβε να αδειάσει.Stavros1979 έγραψε: Κλεισε κ ανοιξε τον και δες τη σταθμη του πελλετ. Μου το βγαλε κανα δυο φορες επειδη δεν εχω γεματη τη δεξαμενη. Γενικα αν το παρατηρησεις τραβαει το πελλετ μονο γυρω απο το μηχ.τροφοδοσιας στη δεξαμενη, ενω το γυρω πελλετ δεν τσουλαει με αποτελεσμα κανα δυο τσουβαλια να ειναι μονιμα στον πατο. Για αυτο κ στο manual προτεινει να μην μενει αδεια η δεξαμενη....
Πολλή στάχτη στο τασάκι, όπως το είχα φανταστεί, και απέτυχε 2 φορές να ανάψει μόνο του. Δεν δοκίμασα να ξαναπατήσω το κουμπί στο θερμοστάτη γιατί ήξερα πως ήθελε καθάρισμα. Γύρω στις 50 ώρες λειτουργία πρέπει να ήταν σύνολο. Το άδειασα, το ξαναέβαλα μέσα χωρίς να καθαρίσω τίποτε άλλο και μέσα σε μισό λεπτό από τη στιγμή που έπεσαν τα πέλλετ είχε ανάψει η πρώτη φλόγα.
Hi-Res Photos:
i331.photobucket.com/albums/l467/DOOM_NX...-838_zps483660ef.jpg
i331.photobucket.com/albums/l467/DOOM_NX...-840_zps2dbd1fb5.jpg
i331.photobucket.com/albums/l467/DOOM_NX...-841_zpse7f65423.jpg
i331.photobucket.com/albums/l467/DOOM_NX...-845_zps9f15b7aa.jpg
i331.photobucket.com/albums/l467/DOOM_NX...-846_zps79825238.jpg
i331.photobucket.com/albums/l467/DOOM_NX...-847_zps3766ff16.jpg
Χμμμ... Μάλλον η επόμενη παλέτα θα είναι ENplus πέλλετ.
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 67
Το ζητας το τσιπας !!
- DOOM_NX
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Bad Sector
Δεν ξέρω, απλά μια σύγκριση θέλω να κάνω για να το αποκλείσω αν δε φταίειLEONAS έγραψε: Εισαι σιγουρος οτι φταιει το πελλετ ??

BTW, οι φωτογραφίες με flash καταργούν τις σκιές και χάνεται η αίσθηση του βάθους, οπότε δεν φαίνεται πόσο ψηλή είναι η στάχτη...

Να πω ακόμη ότι δεν είναι πέτρα η στάχτη, αλλά διαλύεται εύκολα και γίνεται σκόνη πάλι. Ωστόσο επικάθεται και δεν φαίνεται να μπορεί να τη φυσήξει ο ανεμιστήρας. Εκτός αν κάνω κάτι εγώ λάθος στην τοποθέτηση.
- Asteris
-
- Αποσυνδεμένος
- Invicta Selenic 700 + heat exchanger
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 633