- Ληφθείσες Ευχαριστίες 12
Ενεργοποίηση νέου μέλους
Επειδη υπάρχει πρόβλημα στην αποστολή email ενεργοποίησης νέου μέλους στείλτε Viber μήνυμα στο 6945100102 με το όνομα χρήστη που θέλετε ενεργοποίηση.
Λίστα πιστοποιημένων pellet στην Eλληνική αγορά
Και ποια χαρακτηριστικά το κατατάσουν εκεί πχ υγρασία θερμογόνος δύναμη είδος ξύλου κλπ
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 1476
σε γενικες γραμμες θα ελεγα το καλυτερο ειναι αυτο που αποδιδει καλυτερα για τον καθενα
οι πινακες που βλεπεις αναφερονται στις πιστοποιησεις αλλα και μεταξυ των πιστοποιημενων οι διαφορες ειναι σημαντικες
απ οσα εχω δοκιμασει εγω παντως το καλυτερο σε αποδοση και με διαφορα ηταν το εγγερ σε no name σακουλα
- DOOM_NX
- Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Bad Sector
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 478
Συμφωνώ με τον dimlyk. Αυτό που είναι καλύτερο για μένα, μπορεί να μην είναι για σένα. Παρ'όλα αυτά, έχω παρατηρήσει πως τα πέλλετ που καίγονται με τα λιγότερα προβλήματα και αφήνουν τη λιγότερη στάχτη είναι αυτά που κατασκευάζονται από κωνοφόρα δέντρα, χωρίς φλοιό στο μίγμα. Στην Ευρώπη θεωρούνται ανώτερης ποιότητας σε σχέση με τα πέλλετ οξιάς και, βεβαίως, πωλούνται στην ανάλογη τιμή.Δημήτρης Κατσούνης έγραψε: Μπορεί να πει κανείς το καλύτερο κατά τεκμήριο πέλλετ που κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά?
Και ποια χαρακτηριστικά το κατατάσουν εκεί πχ υγρασία θερμογόνος δύναμη είδος ξύλου κλπ
Άλλη μία ψήφος για τα Egger. Το καλοκαίρι ήταν η φθηνότερη μάρκα που ικανοποιούσε τα παραπάνω κριτήρια. Αυτά καίω κι εγώ φέτος.
- vag1234
- Αποσυνδεμένος
- Συντονιστής
- info@mixanologos-karystos.gr
Ομορφάντρα μου ΔΕΝ πειράζει, που πήρες τόσο ακριβό μηχάνημα, τώρα παρακάλα μην ακριβύνει και αλλό το καυσιμό σου!!!
Θέλουμε φθηνό Ελληνικό & ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ PELLET!!!!!!!!!...[IMG][/IMG][IMG]...[/IMG]
...
κανεις δεν κοιταζει την πρωτη σελιδα σ ενα θεμα