- Ληφθείσες Ευχαριστίες 15
Ενεργοποίηση νέου μέλους
Επειδη υπάρχει πρόβλημα στην αποστολή email ενεργοποίησης νέου μέλους στείλτε Viber μήνυμα στο 6945100102 με το όνομα χρήστη που θέλετε ενεργοποίηση. Προσοχή!!! το τηλεφωνο δεν δίνεται για τηλεφωνικές κλήσεις παρά μόνο για μηνύματα στο viber.
Οι τρέχουσες τιμές pellet
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 12
ΚΩΣΤΑΣ ΠΗΧΑΣ έγραψε: Δημητρη καλημερα .ο παπαδογιαννης εχει φετος 3.60 συν φπα και στα ΤΕΙ πιο κατω ο Παπαναγνου εχει Βουλγαρικο (δεν θυμαμαι το ονομα του )4Ε με φπα το τσουβαλι
Κώστα στον Παπαδογιάννη δεν έχω εμπιστοσύνη. Καθόλου. Ο Παπανάγνου έχει το βουλγάρικο το fire plus που ισχυρίζεται ότι είναι Α1 και μάλιστα πιστοποιημένο, Το έχει δε 300 τον τόνο. Ακριβά μου φαίνεται. Ίδια τιμή με το άλφαγούντ το Α1 που το θεωρώ αναφορά.
Αλήθεια μου φαίνεται ότι αυτό έχει ξανασυζητηθεί εδώ. Το θυμάται κανείς να μας πει γνώμη? Ή το καίνει κανείς τώρα?
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 125
Αλλά τέτοιες ώρες τέτοια λόγια.... Ευτυχώς η βαυχειμωνιά όλο μας την κάνει και δεν έρχεται! Ευτυχώς. Γιατί τώρα δεν υπάρχει σχετικά οικονομικό πέλλετ για σόμπα (που σημαίνει καλή ποιότητα, ει δυνατόν πιστοποίηση και το κυριώτερο λίγες στάχτες για να μην καθαρίζουμε κάθε 1-2 μέρες)
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 707