Καύση Creta Pellets σε αερόθερμη σόμπα GP8000

Περισσότερα
10 Χρόνια 9 Μήνες πριν - 10 Χρόνια 9 Μήνες πριν #105623 από creta pellet

stratis 1 έγραψε:

DOOM_NX έγραψε: Δεν κατάλαβα Χριστό, αλλά κοιτάξτε να κάνετε καμιά σύσκεψη για να καίγεται το πέλλετ σας παντού και αφήστε τις εξυπνάδες! :)


Ρε Ντουμακο μου θα με τρελανης.
Τη μια λες οτι η σομπα ειναι μονο για πελλετ ξυλου (το γραφει πανω στην ουγια) αρα ειναι ανικανη να καψει κατι αλλο (πχ πυρηνο πελλετ),και απο την αλλη κατηγορης την κρετα πελλετ οτι φταιει για το πελλετ που καιγεται σε ολους τους αλλους λεβητες εκτος απο αυτη.
Φταιει ο γαιδαρος και δερνεις το σαμαρι!!!!!!!


καλημερα στρατη

το πελλετ ειναι απο κουκουτσι και πευκο το καινουργιο μειγμα που βγαζουμε ειναι κουκουτσι πευκο και οξυα
οχι πυρηνας στο σαιτ γραφουμε ακριβως τι διαδικασια . www.cretapellet.gr
Last edit: 10 Χρόνια 9 Μήνες πριν by creta pellet.
Το θέμα είναι κλειδωμένο.
Περισσότερα
10 Χρόνια 9 Μήνες πριν #105624 από creta pellet

stergiosbik έγραψε: Οχι κυριοι κανετε λαθος!
Ο Ελληνας παραγωγος πρεπει να εχει πιστοποιηση για το πελλετ του,να ειναι τουλαχιστον 30-40% πιο φθηνος απο το no name εισαγωμενο πελλετ,να το φερνει τζαμπα στην πορτα μας κ να το ντανιαζει στο μερος που θελουμε,να καιγεται το πελλετ του απο ΟΛΑ τα μηχανηματα(ακομα κ στους λεβητες πετρελαιου κ στις σομπες πετρελαιου ;) ),
να μη μιλαει αν τον μειωνουμε κ στο τελος αν εχουμε κ τιποτα σηκωμαρες να μας καθεται κι ολας!
Αντε γιατι πηρατε πολυ αερα κυριοι.Ισα κ ομοια με τους ξενους!


πες' τα χρυσοστομε
Το θέμα είναι κλειδωμένο.
Περισσότερα
10 Χρόνια 9 Μήνες πριν #105625 από creta pellet

malia έγραψε: ετσι μπραβο!να τα βαλει σε 12 kw σομπα η σε καυστηρα μεχρι 60000 θερμιδες!εκει να μας πει ο creta pellet!στους 150000 καει μεχρι κ να μην πω!ποιος εχει τετοιο καυστηρα στο σπιτι του!ελεος!


το 80% των πωλησεων ειναι καυστηρες μεχρι 60000 θερμιδες .το ποιο συμαντικο εκτος την τιμη εχουν 18-20% οικονομια απο απο τα ξυλινα πελλετ λογο της μεγαλης θερμογονος δυναμη . Απο εκει και περα ο καθενας αγοραζει οτι θελει δεν ειναι υποχρεωτικο να αγορασει απο μας τοσα μαγαζια εχει .Με ενα τηλεφωνο αγοραζεις απ'οπου θελεις .Αλλα μη σχολιαζεις ασχημα κατι που δεν ξερεις τι ειναι ουτε το εχεις δει ποτε.
Το θέμα είναι κλειδωμένο.
Περισσότερα
10 Χρόνια 9 Μήνες πριν #105626 από creta pellet

kosmidis80 έγραψε: Θεωρειτε λοιπον τον φερολι ή τον δικο μου καυστηρα παμφαγο ή βιομηχανικο???

Οταν λετε μαλακιες χωρις να εχετε δοκιμασει κατι το μονο που μπορει να βγει ως συμπερασμα ειναι οτι εχετε συμφεροντα και ειστε μιζαδοροι! Αν βαλει κανεις στο μυαλο και την πιτα που δεν δοθηκαν οσα κομματια υπολογιζαν φετος οι εμποροι, τοτε αντιλαμβανεται κανεις το σθενος και την μανια να διωξετε αλλους εμπορους και παρασκευαστες!

Την κοκκιναβα την διωξατε (εχει καιρο να φανει), τον Νασικα τον διωξατε, τον Ζαφειροπουλο επισης, τον κρετα απ οτι φαινεται θα τον διωξετε κι αυτον. ε, φτάνει πια, στην τελική.


φιλε κοσμιδη

εμεις ειμαστε απ'την κρητη οχι απο τη γερμανια δεν παραδιδουμε τα οπλα τοσο ευκολα δεν μασαμε απο αυτα να στο πω στη λαικη γλωσσα .
Το θέμα είναι κλειδωμένο.
Περισσότερα
10 Χρόνια 9 Μήνες πριν - 10 Χρόνια 9 Μήνες πριν #105627 από χρηστος8

malia έγραψε: ετσι μπραβο!να τα βαλει σε 12 kw σομπα η σε καυστηρα μεχρι 60000 θερμιδες!εκει να μας πει ο creta pellet!στους 150000 καει μεχρι κ να μην πω!ποιος εχει τετοιο καυστηρα στο σπιτι του!ελεος!


Αν μπορουσε το συγκεκριμενο πελλετ να ερθει στην πορτα μου με 200 ευρω (ο τονος) αυτο θα ειχα αγορασει...με σιγουρια σας το λεω αφου το δοκιμασα...

Η παρακατω δοκιμη εγινε στον δικο μου καυστηρα...www.energ.gr/index.php?option=com_kunena...id=384&limitstart=15 εγω την εκανα...

Επανερχομαι και σας το μεταφερω αυτούσιο :

Λεβητας ferroli με καυστηρα sun p7 34kw και δοχειο αδρανειας 500 λιτρων....καυστηρας ρυθμισμενος παντα στα 30kw...τα ιδια kw εχουμε και στην δοκιμη.
Αναμμα καυστηρα στις 9:40 με θερμοκρασια νερων λεβητα και δοχειου αδρανειας 22 βαθμους.
Απο την εναυση του καυστηρα και μεχρι την αυξηση της θερμοκρασιας νερων στους 28 βαθμους καηκε το πελλετ που υπηρχε μεσα στον κοχλια (proggeto ecologia) με θερμοκρασια καυσαεριων 250 βαθμων και ταισμα ανα 16 sec.
Απο τους 28 βαθμους και μετα ξεκινησε η καυση του creta pellet...σταδιακα η θερμοκρασια καυσαεριων αυξηθηκε κατα 50 βαθμους φτανοντας τους 300 με 310...επειδη η θερμογονος του καυσιμου ηταν εξαιρετικη, εγινε αναγκαστικη μειωση τροφοδοσιας κατα 5sec ταιζοντας ανα 21 sec ωστε η θερμοκρασια καυσαεριων να κατεβει στους 250 ξανα και συγχρονως η καυση να ειναι αποδοτικη με δυνατη και ζωηρη φλογα.
Μεχρι τους 32 βαθμους στο δοχειο, οι αλλαγες στο ταισμα ειχαν ολοκληρωθει και συνεχισε η δοκιμη ως τους 62 βαθμους μονο με creta pellet.
22 βαθμους στις 9:40...εναυση ξεκινημα καυστηρα.
32 βαθμους στις 10:08
42 βαθμους στις 10:23
52 βαθμους στις 10:38
62 βαθμους στις 10:54
Σβησιμο καυστηρα - τελος δοκιμης.
Απο 32 βαθμους εως τους 62 βαθμους σε 46 λεπτα ακριβως για 550 λιτρα νερου (δοχειο αδρανειας, νερα λεβητα, σωληνωσεις).
Σταχτη πουδρα...το πελλετ καιγεται εξαιρετικα και με ευκολια...η ποσοτητα της σταχτης ελαφρως αυξημενη σε σχεση με το proggeto ecologia.
Σακουλα πολυ δυνατη που δεν σκιζεται ευκολα...σκονη στην σακουλα αρκετη.
Καπνος στην καμιναδα ορατα μηδενικος.
Μυρωδια ελαχιστη που υποδηλωνει απλα την προελευση του πελλετ..κουκουτσι ελιας + πευκο.

Συμπερασμα...σε λεβητα καιγεται εξαιρετικα, με ευκολια και με μειωση τροφοδοσιας σε σχεση με αλλα πελλετ...αερας δεν αλλαξε καθολου.
Σε σομπα λογω αυξημενης σταχτης με επιφυλαξη και κατοπιν δοκιμης.

Οποιος εχει τους λογους του να αμφισβητησει αυτο το πελλετ...ελευθερα ;)



Κύριε Ιησού Χριστέ Υιέ Θεού ελέησον με τον αμαρτωλό
Last edit: 10 Χρόνια 9 Μήνες πριν by χρηστος8.
Το θέμα είναι κλειδωμένο.
Περισσότερα
10 Χρόνια 9 Μήνες πριν #105629 από creta pellet

DOOM_NX έγραψε: Δεν κατάλαβα Χριστό, αλλά κοιτάξτε να κάνετε καμιά σύσκεψη για να καίγεται το πέλλετ σας παντού και αφήστε τις εξυπνάδες! :)


πηγαινε καμια δεκαρια μερες στη Ρουμανια που σου λεω θα με θυμηθεις οταν γυρισεις θα σου εχει φυγει η αρρωστια .Της ηλικιας ειναι δεν ειναι τιποτα μη στεναχωριεσαι .
Το θέμα είναι κλειδωμένο.
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.092 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ