Ενεργειακό τζάκι - Πέλλετ - Λέβητας ξύλου?

Περισσότερα
10 Χρόνια 2 Μήνες πριν - 10 Χρόνια 2 Μήνες πριν #130743 από nikolas p

Savvas έγραψε: Αυτά παθαίνει κανείς όταν ανακοινώνει δημοσίως ότι ψάχνεται με τα λεφτά στο χέρι.
Μέχρι και ψεύτικα προφίλ φτιάχνονται για πάρτη του και σφάζονται παλικάρια στην ποδιά του, για το ποιός θα ψαρέψει τον πελάτη...

Μα για όνομα δηλαδή...


σαββα αν εννοεις κατι τετοιο για μενα, περα οτι εισαι προσβλητικος, με το ημεηλ μου μπορεις να δεις μεσω φεησμπουκ οτι ειμαι μηχανικος πολυτεχνείου , μενω στην ηλεια, δουλευω σε δημοσια επιχειρηση.
η ελαχιστη απαιτουμενη ευγενεια απαιτει ηδη να το ειχες κανει, πρωτου βγεις και κατηγορησεις καποιον. ελαχιστη ευφυια χρειαζεται για να κανεις κατι τετοιο...

για αυτο ειναι καλο να εισαι προσεκτικος στα λογια
αν παλι σε παρεξηγησα ζητω συγνωμη

μπορει οι γνωσεις μου ακομα στο συγκεκριμενο τομεα της θερμανσης σπιτιου να ειναι μικρες, αλλά ειμαι μηχανικος παραγωγης του πολυτεχνειου, δ/ντης σε υδροηλεκτρικο εργοστασιο δημοσιας επιχειρησης. γενικος δ/ντης της εταιριας, οχι μονο τεχνικος στο ΜΥΗΣ

απο ποιον λοιπον κυριο εχω την τιμη να κατηγορουμαι ως πλαστο προσωπο οταν μιλω για θεματα που απτονται θερμανσεως?
ελπιζω οχι απο εναν απλο ιδιωτη ουτε απο καποιον απλο υδραυλικο οσο καλος και αν ειναι...
και αν οι γνωσεις μου ακομα ειναι μικρες σε θεματα θερμανσεως ( και μικρες θα παραμεινουν γιατι ο τομεας μου ειναι να διοικω Υ/Η εργοστασιο_) αυτο δεν σημαινει οτι δεν μπορω να καταλαβω οτι ενα δοχειο αδρανειας για παραδειγμα δεν συμμετεχει αναγκαστικά στην θερμανση οταν δεν το χρειαζομαστε
μπορει να μην ξερω το τι διατομη σωληνωσεως θελει, γιατι δεν εχω ασχοληθει. ξερω ομως οτι οταν μιλαει ενας εμπειρος μηχανολογος μηχανικος για θεματα που γνωριζει, εγω πρεπει να καθομαι να τον ακουω. κερδισμενος θα ειμαι...
κανε και εσυ το ιδιο, αν μιλω εγω για θεματα υ/η εργοστασιων ή αν μιλα ο κ. σαμαρας για θεματα θερμανσης.

αν σε παρεξηγησα ζητω συγνωμη, η ευγενεια δεν εβλαψε ποτε κανεναν παρα μονο τους "μαγκιτες"
Last edit: 10 Χρόνια 2 Μήνες πριν by nikolas p.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": stelios

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 2 Μήνες πριν #130751 από stergiosbik
Σαββα νομιζω οτι αδικησες κ τον Νικολας κ τον Σαμαρα.
Λεω τον Σαμαρα γιατι υποθετω οτι σε αυτον πηγαινε το ψευτικο προφιλ.Θεωρωντας οτι Νικολας κ Σαμαρας ειναι το ιδιο προσωπο.
Ο Νικος Σαμαρας θεωρω οτι εχει ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ με πραξεις ολον αυτον τον καιρο οτι δεν ειναι τετοιος ανθρωπος.
Εχει βοηθησει κ βοηθα παρα πολλους απο εμας δειχνοντας αν μη τι αλλο σοβαροτητα κ μετριοπαθεια.
Αδικεις ομως κ τον εαυτο σου γιατι κ γνωσεις εχεις ως μηχανικος-αν δεν γελιεμαι- αλλα κ δειχνεις σοβαρος ανθρωπος.
Αυτο που γραφω δεν τα γραφω για να σε "επιπληξω" αλλα για τον ακριβως αντιθετο λογο. :cheer:
Δηλ. οτι εισαι χρησιμος για το φορουμ κ δεν χρειαζεται αξιολογοι ανθρωποι οπως εσυ,ο Νικολας κ ο Σαμαρας να ερχονται σε αντιπαραθεση για ανυπαρκτους λογους. ;)

Δεν είναι ότι δεν είμαστε επαναστάτες. Απλά είμαστε άτυχοι που δεν είναι όπλο ο καναπές!!!


Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": egglezos, nikolas p

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 2 Μήνες πριν #130754 από Savvas
Κανένα δεν αδικώ και κανενός τις ικανότητες ή τις γνώσεις δεν αμφισβητώ. Μη βάζεις λόγια στο στόμα μου (λέξεις στα δάκτυλά μου δηλαδή). Και αν κάποιοι αδικούνται εδω μέσα είναι γιατί με αυτά που κάνουν αδικούν τον εαυτό τους.

Απο την άλλη κάποια πράγματα μέσα σε αυτό το νήμα φωνάζουν απο μόνα τους. Δεν θα επεκταθώ, γιατί εδω μέσα είμαστε απο καλή πρόθεση να βοηθήσουμε, να βοηθηθούμε και για να κάνουμε το κέφι μας. Enough said about that.

Υ.Γ. Μέσα στις μισές αλήθειες συνήθως κρύβονται τα ψέματα.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 2 Μήνες πριν #130757 από egglezos

Savvas έγραψε: Κανένα δεν αδικώ και κανενός τις ικανότητες ή τις γνώσεις δεν αμφισβητώ. Μη βάζεις λόγια στο στόμα μου (λέξεις στα δάκτυλά μου δηλαδή). Και αν κάποιοι αδικούνται εδω μέσα είναι γιατί με αυτά που κάνουν αδικούν τον εαυτό τους.

Απο την άλλη κάποια πράγματα μέσα σε αυτό το νήμα φωνάζουν απο μόνα τους. Δεν θα επεκταθώ, γιατί εδω μέσα είμαστε απο καλή πρόθεση να βοηθήσουμε, να βοηθηθούμε και για να κάνουμε το κέφι μας. Enough said about that.

Υ.Γ. Μέσα στις μισές αλήθειες συνήθως κρύβονται τα ψέματα.


Savva λυπάμαι για αυτά που διαβάζω. Οι προλαλήσαντες προσπάθησαν να ρίξουν τους τόνους και εσύ συνεχίζεις. Όλοι έχουμε ανάγκη από πελάτες (αλλιώς θα πίναμε καφεδάκι στην παραλία και όχι στο εργοστάσιο με τόσα προβλήματα) αλλά ποτέ δεν βγήκα να συμπεριφερθώ έτσι όπως υπονοείς. Με προσβάλει ώς άνθρωπο και ώς επαγγελματία ο τρόπος αυτός. Συνέχισε να ζείς στην πλάνη σου...

Νικόλα Π ή P ή όπως, ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Πραγματικά τιμή μου ... :blush: ότι και να πώ εγώ θα είναι απλή κολακεία... Θα είναι χαρά μου να γνωριστούμε. Σου εύχομαι τα καλύτερα!

It would be possible to describe everything scientifically, but it would make no sense; it would be without meaning, as if you described a Beethoven symphony as a variation of wave pressure. - Albert Einstein
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": stelios, nikolas p

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 2 Μήνες πριν #130761 από Savvas
Κανένα δεν έχω πρόθεση να αδικήσω ή να προσβάλω. Μην παρεξηγούμαι. Οι αβανταδόροι (για να δανειστώ μια "μαγκίτικη" έκφραση) πάντως γενικά δεν προσφέρουν καλές υπηρεσίες σε ένα δημόσιο διάλογο. Μπορούν να κάνουν και ζημιά καμιά φορά.

Θα προτιμούσα το θέμα να κλείσει εδώ και να μην αναπτύξω άλλο τις απόψεις μου για το καλό του φόρουμ και όλων μας.

Φιλικά

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 2 Μήνες πριν #130762 από nikolas p

egglezos έγραψε: Νικόλα Π ή P ή όπως, ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Πραγματικά τιμή μου ... :blush: ότι και να πώ εγώ θα είναι απλή κολακεία... Θα είναι χαρά μου να γνωριστούμε. Σου εύχομαι τα καλύτερα!


να΄σαι καλα νικόλα!
δικη μου η τιμη στο να συνομιλω με εναν ανθρωπο που καταφερνει να κρατιεται ορθιος μεσα σε τουτο το μπαχαλο της μπανανίας μας και να ειναι οδοδεικτης ενος ωραιου κοσμου.
πριν 11 χρονια εγω δεν μπορεσα να κρατηθω. και δεν μπορεσα γιατι πολλοι "εξυπνοι" προσπαθουσαν με την ευκαιρια της ελευσης των τριτοκοσμικων να μου κοψουν τα ποδια, καλη ωρα οπως σου τυχαινει και σενα συχνα απο ο,τι βλεπω.
τι κι αν εγω πληρωνα εφοριες και ικα (το κατα δυναμη) και οσο μου στοιχιζε εμενα το καθε εργαλειο μου, πουλουσαν οι τριτοκοσμικοι λιανικα στον καταναλωτη! χωρις να υπολογισω κερδος δικο μου, κερδος αντιπροσωπου κλπ.
ολοι θυμηθηκαν οτι εγω εβγαζα λεφτα λες και δεν δουλευα για να τα βγαλω. ασε τους "συναδελφους" που προσπαθουσαν να μου κανουν ζημια χωρις οι ιδιοι να κερδιζουν κατι, μονο και μονο απο ζηλια.
τι και αν τα δικα μου μηχανηματα ηταν εξαιρετικα κατασκευασμενα εχοντας πανω τους γνωση και εμπειρια ετων. αρκει που μπηκαν οι τουρκο-βουλγαροι φτηνα και ας παιδευοταν ο καταναλωτης μεχρι και αυτοι οι ξενοι να μαθουν το γιατι κατασκευαζω, οπως κατασκευαζω και να αρχισουν να φτιαχνουν εφαμιλλα εργαλεια, ανεβαζοντας μεν τις τιμες τους αλλά εν τω μεταξυ ειχα ηδη πεθανει επαγγελματικα .

σε κακο δεν μου βγηκε ομως. αραξα στο δημοσιο, δ/νω ενα ΜΥΗΣ 6,5 MW, ειχα τα τελευταια 10 χρονια την ευκαιρια να ασχοληθω με μενα, την οικογενεια μου κλπ
και εφυγα απο το αγχος του επαγγελματια, μπαινοντας στο κοσμο του αραγματος :cheer:
τεσπα, αυτα δεν αφορουν το φορουμ.

και βλεπω σημερα, αντι ολοι να προσπαθουν νσ σε στηριξουν την στιγμη που εισαι ενας σωστος κατασκευαστης, ενας καλος εμπορος και πανω απο ολα ενας γνώστης του αντικειμενου σου, που δινει δουλεια σε ελληνικα χερια, που ξεστραβωνει πολυ κοσμο εδω μεσα, καποιοι "εξυνποι" να μεμφονται οποιον πει καλη κουβεντα για σενα!

ε ρε εξυπναδα που εχει η ελληνικη φυλη... :lol:
για αυτο μας αξιζει να μας κυβερνουν υπαλληλοι τραπεζων.

keep going αδερφε. κρατα γερα και να εισαι παντα καλα να μας βοηθας!
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": egglezos, stelios

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.102 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ