Πόσο χρεώνει ενας υδραυλικός για την εγκατάσταση;

Περισσότερα
11 Χρόνια 9 Μήνες πριν #18825 από Βιομαζιστής

stergiosbik έγραψε: Αναρωτηθηκες ποτε πως γινεται τα Flocaffe (μαγαζια με σεβαστο κοστος στησιματος) να πουλανε καφε με 2 euro κ δωρο τυροπιτα?



Χαχαχαχα!
Προσφορά τις ώρες που οι καφετέριες δεν έχουν δουλειά ή κάνουν μεγάλη κοιλιά.
Και μισό ευρώ να βγάζουν από το ολότελα, κέρδος είναι. :P
Οπότε δεν ισχύει αυτό που έγραψες γιατί αν ίσχυε όλη την ημέρα θα έμπαιναν φυλακή λόγω χρεών.
:woohoo: :woohoo:



___________________________________________________________________________________________________
από 3/9/2011 έως 31/3/2012
Στα Flocafé καφές σημαίνει κέρασμα!

Κάθε μέρα από το πρωί μέχρι τη μια το μεσημέρι, με όποιον καφέ ή σοκολάτα θέλετε από την απίθανη ποικιλία μας, σας κερνάμε μια λαχταριστή τυρόπιτα ή μπουγάτσα…. και από τη μια το μεσημέρι μέχρι το βράδυ, με κάθε sandwich, γλυκό ή παγωτό, σας κερνάμε ένα αναψυκτικό ή έναν espresso ή cappuccino, ζεστό ή freddo!Η προσφορά ισχύει και για take away

www.flocafe.gr/

Τα Μηχανήματα Τα Πήραμε!
Άντε Να Δούμε Τώρα Αν Θα Τα Κάνουμε Απόσβεση.
Απόσβεση Δεν Εγιναν Και Ούτε Είναι Σε Θέση Να Γίνουν. :(
Τώρα Πια Μένει Να Δούμε Τι Θα Κάνουμε Με Δαύτα. :unsure:

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 9 Μήνες πριν #18836 από valsam

pantelis1973 έγραψε: Θα σας αναφερω μια περιπτωση που συνεβει μπροστα στα μάτια μου πριν δυο ημέρες. Μια γειτόνισα η ιποια μόλιε εμαθε οτι ψαχνομαι για ξυλολέβητα,ηρθε στο μαγαζι μου με την προσφορα και τον υδραυλικό απο ενα συνεταιρισμό υδραυλικών γνωστης μεγαλης πόλης. Ρίχνοντας μια ματιά στα υλικά(για ενα ξυλολεβητα ελληνικής κατασκευής no name) για δοχειο αδρανειας 300 λιτρων και τα διαφορα αλλα υλικά ειχε τιμή 2500 ευρω. Λεω εντάξει..Και βλέπω απο κάτω εργασιες συνδεσης 1500 ευρω... :woohoo: :woohoo:
Γυριζω αυθορμητα στον υδραυλικό που ήταν παρών και του λέω. Τόσα σου λείπουν για μία ημέρα δουλειά;
Και μου λέει θα κάνω δύο..(και μιλάμε για το ιδιο ατομο που εκανε πριν απο χρονια την εγκατασταση του πετρελαιου)
Τελικά η γυναικα τον εδιωξε κακήν κακώς..
Εγω πάντως επειδη τυνχανει να εχω καφετερεια και μπαρακι με ενοικιαζομενα δωματια,προσαρμοσα τις τιμές μου στα νεα δεδομένα..Καιρός ισως να το κανουμε ολοι μας..

Ευγε φιλε Παντελη,και'γω οταν βλεπω κατι που μου την δινει η αδικια τον ξεμπροστιαζω οποιος και'ναναι και οτι αξιωμα και αν εχει(γι'αυτο και δεν επαιξα μεγαλο μπασκετ μου λενε μετα απο χρονια ολοι μου οι προπονητες,βλεπεις ο εγωισμος των ανθρωπων δεν τους αφηνει να παραδεχτουν την μ@λακια τους!).
stergiosbik για τα ειδη πρωτης αναγκης στο super market που λες εγω εδω και καιρο προσπαθω να μην αγοραζω πραγματα τα οποια γνωριζω οτι αισχροκερδει το καρτελ,στο γαλα δεν υπαρχει η πολυτελεια να το κανω αλλα σε πολλα ειδη (οχι απαραιτητα πρωτης αναγκης αλλα τρωφιμα-ποτα)αγοραζω απο 2 αλυσιδες που κανουν επαναεισαγωγη ελληνικων προιοντων η δικια τους εισαγωγη ξενων επωνυμων στην μιση τιμη απ'οτι τα εχουν τα καρτελ σουπερ μαρκετ,π.χ χθες πηγαινοντας στην θαλλασα ξεχασαμε να παρουμε το lipton τσαι που πινουν τα παιδια απο το σπιτι και σταματησα στον Μασουτη το ice tea το τενεκεδακι το ειχε 85 λεπτα τους ειπα οχι,γυρισα στο σπιτι και πηρα απο την κασα που ειχα αγορασει με 39 λεπτα το τενεκεδακι της ιδιας φιρμας το ιδιο ακριβος,οταν σταματησουμε ολοι να στιριζουμε το καρτελ αναγκαστικα θα συνετιστουν!
Προσπαθειες σαν του Παντελη και του καθε Παντελη να τις στηριξουμε,με την ποσοτητα να βγαλει οσα εβγαζε η εστω να μπορει να ζησει αξιοπρεπος,εδω στο χωριο που παραθεριζω εχει ενα beach bar που απο εκει που ειχε τον καφε προπερση 3,5 ευρω περυση τον ειχε 3 και φετος 2,50 ,το ποτο 4 και την μεγαλη μπυρα 2,50 και αμα θες παραγγελνεις μονο ενα εμφιαλωμενο 0,50 και καθεσε σε σεζλονγκ,φυσικα και τον στηριζω και δεν παραγγελνω ποτε ενα εμφιαλωμενο, εχει ομως και ενα γυραδικο που μεσα σε 4 χρονια καθε χρονο τσιμπαει 20-30 λεπτα στην τιμη στο σαντουιτς,απο 1,80 το πηγε 2,το πηγε 2,30 το πηγε 2,50 περυση και φετος 2,80 και οσο περνανε τα χρονια ολο και λιγοτερο γυρο βαζει μεσα,αντε γεια του ειπα και παω στον παραδιπλα που δεν ανεβασε την τιμη(ουτε την κατεβασε ομως και αυτος ο Ελληναρας)αν και χειροτερος ο γυρος του!

stergiosbik αστοχο το παραδειγμα σου με τον καφε!

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 9 Μήνες πριν #18838 από valsam
Παντελη και Θοδωρε ακυρο για την δευτερα,το αυτοκινητο το αφηνω στην οικογενεια Χαλκιδικη και με τον φιλο που θα πηγαιναμε δεν μπορει γιατι του ετυχε δουλεια την Δευτερα(δουλεια δεν χαριζετε τετοιες εποχες),απο βδομαδα ισος αλλιος στην χειροτερη μετα τον 15αυγουστο!
Παντελη παρε με τηλ. αν καταφερεις τιποτα με το θεμα μας!

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 9 Μήνες πριν #18842 από valsam
Η αποψη μου αυτη μπορει να ξυνισει σε πολλους αλλα αυτη ειναι!
Το Ελληνικο κρατος σε συνεργασια με την τροικα δεν εχουν σκοπο να μαζεψουν ουτε ενα ευρω με τα μετρα που μας επιβαλουνκαι οτι ο μονος τους σκοπος ειναι η εξαθλιωση και η ανευ ορου υποδουλωση, λιγοτερα εσοδα κατα πολλα δισ. απο τον αυξημενο φπα (αφου κανενας δεν κοβει πλεον)οπως απο τους φορους σε ποτα-τσιγαρα-πετρελαιοιδη, αυξημενη φοροδιαφυγη,λιγοτερα εσοδα στα ασφαλιστικα ταμεια απο τα χιλιαδες λουκετα,ζημιογονες η ΔΕΗ και Αλλες δημοσιες εισπρακτικες εταιριες που καποτε το κρατος μαζευε δισ. απο αυτες,αρα αναρωτιεμε που το πανε,μας λενε οτι θελουν να μαζεψουν λεφτα μ'αυτον τον τροπο αλλα πιστευω πλεον οτι ουτε ο Φορεστ Γκαμπ δεν τους πιστευει!
Τι μπορω εγω να κανω λοιπον σαν αντιδραση,υπαρχει κατι?

Κατα την αποψη μου ο μονος τροπος αντιδρασης ειναι να του δωσω αυτου του καρτελ κρατους-ΔΝΤ-Ευρωπαικης ενωσης ενα τιποτα,δηλ. να βοηθησω ωστε να καταλαβουν οτι μονο χαζοι δεν ειμαστε,εφορια θα πληρωσω αν τα βρω φυσικα,γιατι δεν μπορω να κλεψω ουτε σεντ(εισοδημα απο ενοικιο δεν μπορω να κλεψω,ζητουν ΔΕΗ και τελειωσαμε)αλλα το 1,5 ευρω του πετρελαιου θερμανσης αστους να περιμενουν να γεμισω,τα 8 ευρω τον καπνο που καπνιζω τον παιρνω απο τα Σκοπια 4,το ουισκακι που θα πιω εδω το μπουκαλι 20 απο Βουλγαρια 10,οπως εγραψα πριν για το παραδειγμα του ice tea που θα το παιρνω απο τον φθηνο και μακαρι να το κανουν ολοι μεχρι να μην πουλαει ουτε ενα μεχρι την ημερομηνια ληξης τους και να καταλαβει ο Μασουτης και ο καθε Μασουτης οτι εως εδω τελειωσαμε,θα στηριξω μονο τον Ελληνα που εχει καταλαβει το τι παιζει και κανει την προσπαθεια οπως ειπε ο Παντελης και θα σκισω τον Ελληναρα που εχει μεινει κολημενος στο παρελθον και μου ζηταει οσα επαιρνε πριν 2-3 χρονια η ακομη και περισοτερα!

950 ευρω ο ξυλολεβητας Βουλγαρια 1300 Ελλαδα,θα μου πεις παρτον απο Ελλαδα να στηριξεις τον Ελληνα και να μην βγαλεις και τα ματια σου τα ιδια μιας και΄συ ενοικιο παιρνεις απο καποιον,μα δεν μπορω ρε φιλε μεγαλη η διαφορα,ας τον βαλει 1000 ο Ελληνας να τον παρω, μα ο Ελληνας εχει τεβε,φορους κ.τ.λ και δεν μπορει να τον συναγωνιστει θα μου πειτε,ας τον βαλει 1000 θα σου πω, ας ειναι επαγγελματιας σωστος-σοβαρος να εχω την σιγουρια της εγγυησης που θα μου δωσει,και θα πουλησει τα τριπλασια κοματια απο τον Βουλγαρο και θα παρει και καλυτερη τιμη χονδρικη απο τον Βουλγαρο(ασχετα αν ειναι Βουλγαρικη εταιρια ολοι το κερδος θελουν)και θα τον κλεισει τον Βουλγαρο!

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 9 Μήνες πριν #18958 από mastoras
Καλημέρα και καλή ζεστή :lol: εβδομάδα σε όλους.

Valsam να ρωτήσω κάτι.

Λες ότι 950€ ο λέβητα στην Βουλγαρία, 1300€ στην Ελλάδα, και φυσικά με παράδοση στην πόρτα σου.

Μιλάμε λοιπόν για μια σεβαστή διαφορά των350€.

Ωραία λοιπόν, ενδιαφέρομαι και εγώ.

Μπορείς όμως να μου πεις πόσο θα μου στοιχίσει η "βόλτα" στην Βουλγαρία για να πάρω και εγώ αυτόν το λέβητα ?

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 9 Μήνες πριν #18965 από kosmidis80

mastoras έγραψε: Καλημέρα και καλή ζεστή :lol: εβδομάδα σε όλους.

Valsam να ρωτήσω κάτι.

Λες ότι 950€ ο λέβητα στην Βουλγαρία, 1300€ στην Ελλάδα, και φυσικά με παράδοση στην πόρτα σου.

Μιλάμε λοιπόν για μια σεβαστή διαφορά των350€.

Ωραία λοιπόν, ενδιαφέρομαι και εγώ.

Μπορείς όμως να μου πεις πόσο θα μου στοιχίσει η "βόλτα" στην Βουλγαρία για να πάρω και εγώ αυτόν το λέβητα ?


Μαστορα, VALSAM & Παντελη!

Εχω νεοτερα σε οτι αφορα τους λεβητες BURNIT.

Για περισσοτερα μπειτε στο θεμα!

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.114 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ