Θέλω κόντρα!

Περισσότερα
9 Χρόνια 5 Μήνες πριν #140543 από ΦΟΥΣΚΙΤΑΚΗΣ
Απαντήθηκε από ΦΟΥΣΚΙΤΑΚΗΣ στο θέμα Re:Θέλω κόντρα!
Δημήτρη (@liakjim), επίτρεψέ μου να σε διορθώσω: Μηχανολόγος Μηχανικός είμαι.

Έχω διατυπώσει την άποψή μου. Ας την επαναλάβω:

α) Μεταφορά των εστιών σε κοινό χώρο.
β) Ιδιο καύσιμο για όλους.
γ) Ίδια κανιμάδα για όλους. Υπάρχουν συστήματα καμνάδων που "πνίγουν" τον ελκυσμό, και βαρομετρικά τάμπερ που τον βελτιστοποιούν. Αλλα αφού εμείς συγκρίνουμε εστίες, κοινή καμινάδα για όλους.
δ) Κοινό βεντυλατέρ για όλους. Αυτό όμως δε γίνεται. Και επειδή κάθε κατασκευαστής, γνωρίζει πως αποδίδει καλύτερα η εστία του, ας το ρυθμίσει όπως θέλει.
ε) Λοίοι αγωγοί εξόδου θερμού αέρα ίδιας όμως διατομής Φ140 ας πούμε. Αδιαφορώ για τη μόνωσή τους, αφού θα είναι ίδιοι για όλους και θα βρίσκονται στον ίδιο χώρο. Άντα να έχουν 1m ύψος μετά την εστία, και να έχουν και μια κλειστή γωνία 90 να γυρίσουν προς τη φάτσα της εστίας.
στ) Ο κάθε κατασκευαστής, μπορεί να χειρίζεται όπως θέλει τους αέρηδές του και το τάμπερ καμινάδας.
ζ) Η ευκολία χειρισμού που επηρρεάζεται από τη συνεχή(?) ρύθμιση αέρηδων και τάμπερ, θα συνεκτιμηθεί στο τέλος. Γενικά προτιμούμε τις "αυτόματες" εστίες που δε θέλουν όλη την ώρα "πάτα-άσε" γκάζι και φρένο.
η) Μετράμε ταχύτητα στα 20 εκατοστά από την περσίδα. Το ολοκλήρωμα της παροχής στο χρόνο, είναι μια ένδειξη της απόδοσης.
θ) Την ακτινοβολία....? Κομματάκι δύσκολο αυτό. Ας μετράται η θερμοκρασία στο 1m από το τζάμι της κάθε εστίας και βλέπουμε πως θα χειριστούμε τις μετρήσεις αυτές.

Ελπίζω να μη σας κούρασα...

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
9 Χρόνια 5 Μήνες πριν - 9 Χρόνια 5 Μήνες πριν #140801 από Στελιος1
Απαντήθηκε από Στελιος1 στο θέμα Re:Θέλω κόντρα!

liakjim έγραψε: Και λίγα λες. Κανά δίμηνο ήθελε.



Για εμενα το λες αυτο?
Last edit: 9 Χρόνια 5 Μήνες πριν by jnet.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
9 Χρόνια 5 Μήνες πριν #140808 από Στελιος1
Απαντήθηκε από Στελιος1 στο θέμα Re:Θέλω κόντρα!
Απαιτω να κρινετε ολοι σας το μηνυμα του ΧΑΟΣ! Εχω αυτην την απαιτηση, ενας ενας σας (ολοι οσοι μιλησατε στρο θεμα αυτο που το ανοιξα εγω να παρετε θεση) να το κρινετε! Ειναι εκτος θεματος η οχι? Επιτιθεται σ εμενα χωρις να τον προκαλεσω εγω η οχι? Παρτε θεση το απαιτω! Θελω να ξερω με ποιους μιλαω! Εγω τον εχεσα στο βρισιμο, ειμαι σιγουρος οτι το βρισιμο το διαβασε και το.. ΕΒΟΥΛΩΣΕ. Μου αρκει οτι το ΒΟΥΤΛΩΣΕ. Οσοι εχουν συκα μαλακα και ζουληγμενα ας το βουλωσουν, οσοι εχουν καρυδια που βροντανε ας μιλησουν!
1) Ηταν ο ΧΑΟΣ εκτος θεματος!
2) Ενας απλος κατοχος τζακιου μου επιτιθεται αναιτια.
3) Πως ειναι δυνατον οι υπολοιποι να μην μιλησετε να παρετε θεση υπερ εμενα?
4) Εριξα το γαντι στον φιλιπακοπουλο, αν βαλω τον εναλλακτη μου πανω απο το καλυτερο τζακι του αλλα.. ΕΔΙΣΤΑΣΕ! Η προκληση ειναι ανοιχτη! Αν νομιζει οτι σας λεει αληθεια και τα τζακια που εμπορευεται εχουν αποδοση πανω απο 50% εδω ειμαστε ας το ψαξουμε! Εκτος κ αν αποφασιζοντας και διατασοντας εξαφανισθει η περικοπει αυτο το μηνυμα μου.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
9 Χρόνια 5 Μήνες πριν #140812 από Στελιος1
Απαντήθηκε από Στελιος1 στο θέμα Re:Θέλω κόντρα!
Κ επειδη ο ΧΑΟΣ μου χωθηκε αναιτια χωρις να τον προκαλεσω εγω... Εγω την επιθεση του θα την κανω διαφημιση μου!
Οποιος γουσταρει ΚΟΝΤΡΑ! Με το τζακι του κ εγω απλα με το αεροθερμο ΜΟΥ που κοροιδευει ο ΧΑΟΣ! Σε εκθεση, οπου θετε! Χωρις πορτα χωρις τιποτα, με μετρημενους αερηδες βαρδαρηδες νοτιαδες οτι θετε! Προκαλω! Τολμηστε η βουλωστε το η.. Σβηστε οτι εγραψα μην τυχον και τα μαθει ο κοσμος. Αυτα τα ολιγα..

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
9 Χρόνια 5 Μήνες πριν #140818 από Stavrax
Απαντήθηκε από Stavrax στο θέμα Re:Θέλω κόντρα!
Δηλαδή η μόνη αξιόπιστη πιστοποίηση είναι τα Stelios1Lab?
Να κλείσουν άμεσα όλα τα εργαστήρια πιστοποίησης. Τζάμπα λεφτά!


Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
9 Χρόνια 5 Μήνες πριν #140826 από Στελιος1
Απαντήθηκε από Στελιος1 στο θέμα Re:Θέλω κόντρα!

Stavrax έγραψε: Δηλαδή η μόνη αξιόπιστη πιστοποίηση είναι τα Stelios1Lab?
Να κλείσουν άμεσα όλα τα εργαστήρια πιστοποίησης. Τζάμπα λεφτά!



Ειναι ΦΑΝΕΡΑ μερικα πραγματα και τα διαβαζει ο κοσμος. Φυσικα και καμια πιστοποιηση δεν δινει ΚΑΜΙΑ εγγυηση σωστης λειτουργιας, φυσικα και οποιαδηποτε πιστοποιηση ειναι υποδεεστερη ΝΟΜΙΚΑ εναντι οποιασδηποτε εγγυσησς! Εΐδατε πολλες εγγυησεις να λειτουργουν προς τρο συμφερον του αμοιρου καταναλωτη??
Και γιατι αγαπητε ΜΟΥ (μου, μου, ΜΟΥ, Φιλακια!) πας τη συζητηση αλλου? ΣΑε επροκαλεσα εγω εσενα προσωπικα σε κατι?
Τι πιστοποιησεις ρε παιδια! Ερχομαι εγω (αν δεχτειτε φυσικα) και.. η αναιρωνται στην ΠΡΑΞΗ οι πιστοποιησεις τους και αρα σας σας δουλευουν με αυτες, η εχουν απολυτο δικιο αυτοι κ εγω λεω κοτσανες!
Το θεμα αυτο το ανοιξα εγω οκ? Η οχι? Δεχομαι καθε ορο σας, αρκει να μπει ο εναλλακτης μου πανω απο ενα πιστοποιημενο (αχ και βαχ!) Κρατκι ωστε να δουμε τι περισσευει απο το ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ 70-80?%. Θα περισευει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!
Τολματε να δειτε με τα ματια σας η θετε ντε και καλα να διαβαζετε πιστοποιησεις μετφρασμενες στο Ελλαντα σε κοτσανες?
Δεχθειτε την προκλήση μου, δεν ειναι κατι το τοσο κακο! Εκτος κ αν μαγειρευετε ΣΟΥΠΕΣ.
Δηλαδη σταυραξ το μηνυμα του ΧΑΟΣ ξεκαρφωτα εναντιον μου τι σκοπιμοτητα ειχε? Η δικη σου αντιμετωπηση σε ολο αυτο τι σκοπιμοτητα ειχε? Κοτσανες λεμε.. Κ Φιλιππακοπουλε σε προκαλω ξανα (γιατι την προηγουμενη εκανες οτι δεν ακουσες ε?!!) εδω δημοσια, οταν κανετε την κοντρα σε ''ελεγχομενες'' συνθηκες να βαλουμε και τον εναλλακτη μου πανω απο ενα τζακι σου Κρακτι και μαλιστα μετρα απο ρτον δικο σου τον ΄΄μαυρο΄΄ (ακου.. μαυρο!).
Προκαλω δημοσια επισης και τον αλλον, (την μαιμου κατ εμε) τον.. ΧΑΟΣ! Στην ιδια συνεδρια- συναντηση σας να κοντραρουμε την εφευρεση μου (αυτην που κοροιδευει, αυτο που του φαινεται απιστευτο και τρυκ) με οτι καλυτερο και πιο πιστοποιημενο νομιζει οτι υτπαρχει σημερεα στο τζακι!
Τα πολλα λογια ειναι φτωχια.. θελω απαντηση απο τον κ Φιλιπακοπουλο αν δεχεται την προκληση, αλλα και απο την ΄΄μουσιτσα'' τον ΧΑΟΣ με δημοσιο στοιχημα!
Σταυραξ εισαι.. Ασε δεν το λεω γιατι εσυ θα με.. ραπισεις.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.092 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ