Πιστοποιήσεις pellet

Περισσότερα
10 Χρόνια 9 Μήνες πριν #105357 από kosmidis80
Απαντήθηκε από kosmidis80 στο θέμα Πιστοποιήσεις pellet
Κριμα που σκεφτεσαι ετσι Παναγιωτη! Οι Γερμανο-Αυστριακοι να σου θυμισω οτι ειναι μεγαλυτερα λαμογια απο τους Ελληνες, απλα εκει ειναι νομιμο το μαυρο χρημα ως ενα σημειο βλεπε 10% αν θυμαμαι δικαιολογουν σε επιχειρηση τα μαυρα!
Επισης μην ξεχνας οτι καποιοι εδιναν τις μιζες (μαυρα χρηματα) της siemens, των υποβρυχιων κτλ.

Ενα μεγαλο μερος των Ελληνων - και οχι της γενιας μου ή γενιας σου - ειναι λαμογια και του ευκολου χρηματος, ΑΛΛΑ

μην τα τσουβαλιαζεις ολα και ολους γιατι εισαι και εσυ μερος αυτων!

Και ολα αυτα περι πιστοποιησεων ειναι κομμενα και ραμμενα για τις δυο-τρεις-τεσσερις μεγαλες εταιριες και θα εξηγησω :
1ον ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ να πιστοποιεις εταιρια που ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΕΙ, αλλα 'δανειζετε' υλικο απο αλλη! Δεν στεκει λογικα, πως να το κανουμε? Ειναι σαν να μου πουλας το αυτοκινητο σου και να μου μεταφερεται και η ειδικη προσφορα σερβις και ανταλλακτικων που ισχυαν για το ονομα σου ως πρωτο αγοραστη - ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ οι αυτοκινητοβιομηχανιες και υπαρχει ρητα στα συμφωνητικα πωλησης-προσφορας!
2ον Ειναι αδιανοητο να πιστοποιεις (με την μορφη που πιστοποιουν) υλικο που παραγεται απο υπολλειματα ή κομμενη ξυλεια. Το ξυλο ειναι οργανισμος και οπως ξερεις το δεντρο κατα τη ζωη του μπορει να απορροφησει πολλα επικυνδινα κτλ στοιχεια που κατα την καυση απελευθερωνονται. Αυτοι τι κανουν? μετραν ενα ενα τα δεντρα?
και αλλα πολλα υπαρχουν, αλλα η Μπιζνα καλα κρατει και πληρωνουν οι πελατες!

ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΑΦΗΣΑΤΕ ΤΟΝ ΝΤΑΒΑΝΤΖΗ ΤΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΕΡΜΑΙΑ ΤΟΥ ΝΤΑΒΑΤΖΗ ΕΚ ΑΥΣΤΡΙΑΣ-ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ- ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ!

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 9 Μήνες πριν #105358 από DOOM_NX
Απαντήθηκε από DOOM_NX στο θέμα Πιστοποιήσεις pellet
Τς τς... Άλλο ένα θέμα που καταλήγει στο Βάρβαροι vs Έλληνες. Και μετά θέλετε να συζητήσουμε σοβαρά.

Λοιπόν, η ENplus δεν είναι Γερμανική πιστοποίηση, είναι Ευρωπαϊκή με τα μεγάλα κεφάλια να κατάγονται από Βέλγιο, Αυστρία και Φιλανδία.

Πιστοποίηση μπορεί να πάρει οποιοδήποτε εργοστάσιο, ακόμη και αυτά που προμηθεύονται ξυλεία από τρίτους.

Και, ναι, ελέγχουν τις πρώτες ύλες για επικίνδυνα συστατικά. Και κρατάν δείγμα στο αρχείο από αυτούς τους ελέγχους.

kosmidi, εσύ τίνος νταβατζή έρμαιο είσαι; Του νταβατζή εκ Βουλγαρίας;

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 9 Μήνες πριν #105367 από kosmidis80
Απαντήθηκε από kosmidis80 στο θέμα Πιστοποιήσεις pellet
Τς...τσ..
1ον εσυ το ξεκινησες λεγοντας για τους Ελληνες και τον γαιδαρο.

2ον Ναι μην ξεχασεις να ξυπνησεις και σου χαλασει το ονειρο των Γερμανων. Παραμυθα ειναι η ολη ιστορια και μαρκετινγκ, αλλα ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ! Μονος λες οτι ειναι ελαστικα τα της πιστοποιησης. Εγω ξερω οτι αν κατασκευασω κατι μεσα στο εργοστασιο του αφεντικου μου, με δικα του εργαλεια και εργατες ΔΕΝ ΠΕΡΝΩ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ! Εσεις πως δεχεστε την κομμενη και ραμμενη πιστοποιηση και νορμες των γραβατακιδων Γερμανοκτλ, δεν μπορω να το καταλαβω?! Σκεψου το λιγο και θα δεις οτι Δεν κολαει ή αν θες κολαει ως προς το ποιος εχει συμφερον! Μαλλον καποια λαμογια λαδωσαν και λαδωθηκαν για να επιτραπουν τετοιες καταστασεις!

3ον Νταβατζη θα κανω εναν που δεν θα μου πουλαει παραμυθα για ενα προιον που πανω απο 250 ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ποτε να ειναι! Τα υπολειματα και η ξυλεια, αλλα και η πελλετοποιηση ΔΕΝ κοστιζει οσο την πληρωνουμε.-

4ον λυπαμαι για το μελλον της χωρας, με παιδια που σκεπτονται οτι ολοι οι αλλοι λαοι ειναι Παναγιες και τα μονα λαμογια ειναι το Εθνος τους!!!

Μια ασχετη ερωτηση, Εχεις παει ποτε Ρουμανια?

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 9 Μήνες πριν #105369 από mastoras
Απαντήθηκε από mastoras στο θέμα Πιστοποιήσεις pellet

kosmidis80 έγραψε: 4ον λυπαμαι για το μελλον της χωρας, με παιδια που σκεπτονται οτι ολοι οι αλλοι λαοι ειναι Παναγιες και τα μονα λαμογια ειναι το Εθνος τους!!!


Αυτό που αναφέρεις Θόδωρε είναι το πιο βασικό και η ουσία όλης της υπόθεσης. ΝΑΙ!!! ο ντούμ αντιπροσωπεύει εδώ στο energ.gr την λογική της σκέψης όλων των νέων, που η μοναδική πηγή τροφοδότησης γνώσεων και εμπειριών γίνεται μέσα από το ιντερνετ.

Τα γραπτά του μεταφέρονται σε δημόσια θέα, ρίχνοντας στην παγίδα και όλους τους υπολοίπους που μπαίνουν εδώ για να πάρουν κάποιες διάσπαρτες και γενικές πληροφορίες. Αυτές οι πληροφορίες θα περάσουν δια στόματος και σε άλλους που δεν ασχολούνται με το ιντερνετ....πχ η θεία μας, η μάνα μας, ο πεθερός μας, κτλ, και αύριο θα βγούνε στην λαϊκή για ψώνια ψάχνοντας την πιστοποιήσει προιόντων των ομίλων-εταιρίων που μέσω του καταραμένου marketing,[που το έχουν πλασάρει και σαν επιστήμη] γνωρίζουν πολύ καλά πως μπορούν να κατευθύνουν αγοραστές-θύματα.

......και μικρός ντούμ συνεχίζει και κάνει τον λαγό, κάνοντας να τρίβουν τα χέρια τους γνωστοί και άγνωστοι έμποροι που προωθούν πιστοποιημένα.

Στην ουσία αντί να ενημερώνουμε σωστά τον κόσμο.......ζημιά γίνεται στο τέλος. :(

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 9 Μήνες πριν #105370 από stergiosbik
Απαντήθηκε από stergiosbik στο θέμα Πιστοποιήσεις pellet
Ε καλα πως κανετε ετσι.
Εδω οι πιτσιρικαδες νομιζουν οτι θα βγαλουν γκομενα μεσα απο το internet κ σας πειραξε οτι πιστευουν τις ιστοριες περι πιστοποιησεων; :P :P :evil: :evil:

Δεν είναι ότι δεν είμαστε επαναστάτες. Απλά είμαστε άτυχοι που δεν είναι όπλο ο καναπές!!!


Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 9 Μήνες πριν #105373 από DOOM_NX
Απαντήθηκε από DOOM_NX στο θέμα Πιστοποιήσεις pellet
Πω πω... Σας σιχάθηκα εσάς τους 3... Είρωνες μέχρι αηδίας, χωρίς να έχετε ιδέα για του τι μιλάτε. Απαντάτε απλά για εντυπωσιασμό, πατώντας πάνω στο «εθνικό φρόνημα». Νομίζετε ότι κάτι κάνετε όταν μου πέφτετε και οι 3 μαζί και τονώνεται ο εγωισμός σας... Ο εγωισμός ενός μεσήλικα που βρίσκει χαρά όταν τη λέει σ'έναν 23χρονο. Ακόμη και λάθος να είναι αυτά που λέω, αυτό που κάνετε είναι η ύστατη ξεφτίλα.

Επί του θέματος (και δεν τα γράφω για σας τους 3, αλλά το υπόλοιπο forum), ευτυχώς είμαστε πολλοί και έχουμε δοκιμάσει μπόλικα πέλλετ. Το ίδιοι και οι Ιταλοί στο stufapellet και οι Αμερικάνοι στο hearth.com. Δυστυχώς ή ευτυχώς κανένας δεν έχει εξυμνήσει Βουλγάρικα πέλλετ ή πέλλετ από ξύλα ό,τι να'ναι, με φλοιό ή/και σκουπίδια. Καθένας αγοράζει μέχρι εκεί που φτάνει η τσέπη του, αλλά κάποια πράγματα οφείλουμε να τα παραδεχόμαστε. Όλα τα πέλλετ από καθαρή και σταθερή πρώτη ύλη με άριστη συμπεριφορά στην καύση και λίγη στάχτη έχουν φροντίσει να πάρουν μια πιστοποίηση. Όλα τα υπόλοιπα που δεν το κάνουν, είναι γιατί είτε δεν έχουν σταθερή ποιότητα είτε γιατί ξέρουν ότι τα αποτελέσματα θα είναι εκτός ορίων. Και όταν λέω ότι η πιστοποίηση είναι ελαστική, αναφέρομαι στα όρια των τιμών της (και όχι στη διαδικασία επιθεώρησης, ανάλυσης κλπ). Πρακτικά όλα τα πέλλετ από καθαρό ξύλο είναι ικανά να λάβουν πιστοποίηση. Μόνο αν υπάρχουν χημικά πρόσθετα βγαίνει η ανάλυση εκτός ορίων. Άρα, όσοι αποφασίζουν να κάψουν τα πιο φθηνά Βουλγάρικα πέλλετ που θα βρουν, θα πρέπει να είναι τουλάχιστον υποψιασμένοι...

Τέλος, θέλω να κάνω μια επισήμανση σε όλους τους πολέμιους των πιστοποιήσεων. Όσο είστε συγκεκριμένα άτομα που μάχεστε με πάθος εναντίον τους, και ειδικά όταν χρησιμοποιείτε την καραμέλα «Γερμανοί, γουρούνια, Μέρκελ, π...α» αντί για επιχειρήματα και αποδείξεις, τόσο μεγαλύτερο ενδιαφέρον γεννάται στον απλό καταναλωτή και το ψάχνει το θέμα. Και στην τελική αυτό που τον νοιάζει είναι να αγοράσει την καλύτερη ποιότητα στην τιμή που μπορεί. Και επειδή επικρατεί ένα ψιλομπάχαλο στην αγορά και υπάρχει μεγάλη αμάθεια και ημιμάθεια, θα προσπαθήσει να γλιτώσει από όσους κινδύνους είναι δυνατόν. Γιατί, αν υπάρχει μία περίπτωση να την πατήσει με το πιστοποιημένο, τότε με το πέλλετ χωρίς πιστοποίηση υπάρχουν εκατό! Και, όχι, το να γλιτώσει 50 € στον τόνο, δε σημαίνει ότι θα έχει κέρδος μακροπρόθεσμα. Καταλήγει να τα πληρώνει στη μειωμένη απόδοση και το συχνότερο καθάρισμα.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.127 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ