Πιστοποιήσεις pellet

Περισσότερα
11 Χρόνια 5 Μήνες πριν - 11 Χρόνια 5 Μήνες πριν #49460 από stergiosbik
Απαντήθηκε από stergiosbik στο θέμα Πιστοποιήσεις pellet

Grecu_ έγραψε: Κι ας το πληρωνεις για παριζιανικο Στεργιο?



Υπαρχουν περιπτωσεις που ΠΡΕΠΕΙ κ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να σταθουμε στο υψος μας.
Κ τωρα η χωρα μας,οι συμπατριωτες μας,οι γειτονες μας,μας εχουν αναγκη ακομα κ αν εν γνωση μας "χασουμε" 50euro π.χ.
Ας γινουμε κι εμεις για μια φορα σωβινιστες οπως οι οι Γαλλοι,Γερμανοι!
Να εισαι σιγουρος οτι μακροπροθεσμα θα κερδισουμε πολλα περισσοτερα κ κυριως τα παιδια μας.

Υ.Γ.
Ουτε χαζος ειμαι κ κυριως ουτε χθεσινος στην ελευθερη αγορα.
Aς μαθουμε πρωτα να "δουλευουμε" σωστα τα μηχανηματα κ ας μην κατηγορουμε οτιδηποτε αλλο εκτος του ξερου μας του κεφαλιου!
Να επενθυμισω μηπως στους λατρεις των "πιστοποιησεων" οτι τα μεγαλυτερα διατροφικα σκανδαλα (ακομα κ με νεκρους) "τρελλες αγελαδες","διοξινες" κτλ προηλθαν απο τις χωρες αυτες με "υποδειγματικους" ελεγχους κ εξοντωτικα προστιμα?
Δεν θεωρω κακο να εχει ενα προιον πιστοποιηση.Απεναντιας.
Αλλα η πιστοποιηση δεν ειναι "θεος".
Ας εχουμε το μυαλο μας κ τα ματια μας ανοιχτα ομως γιατι πολλες φορες τα φαινομενα απατουν! ;)

Δεν είναι ότι δεν είμαστε επαναστάτες. Απλά είμαστε άτυχοι που δεν είναι όπλο ο καναπές!!!


Last edit: 11 Χρόνια 5 Μήνες πριν by dimlyk.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": χρηστος8, Sp4wN

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 5 Μήνες πριν - 11 Χρόνια 5 Μήνες πριν #49465 από mastoras
Απαντήθηκε από mastoras στο θέμα Πιστοποιήσεις pellet

dimlyk έγραψε: μιλωντας σ ενα τετοιο φορουμ κανουμε συχνα το λαθος να μιλαμε για την παρτυ μας ,,,και εννοω οτι πολλοι απο εσας ψαγμενοι και αλλοι επειδη τους αρεσει να παιζουν κλπ ... ξεχνουν οτι μας διαβαζουν και ατομα ασχετα που θελουν ενα προιον οποιο κι αν ειναι αυτο απλα να κανουν την δουλεια τους χωρις να ειναι υποχρεωμενοι να ψαχνουν για ρυθμισεις καθε λιγο και λιγακι

εκει παει μαστορα μου το καλη και σταθερη ποιοτητα ..κι οχι σε πιστοποιησεις .

συμπερασματα και εμπειριες βγαινουν οσο βγαινουν μεσα απο τις δοκιμες που κανεις εσυ και ολοι οι συμμετεχοντες ... κι αν υπαρχουν σκοπιμοτητες απο καποιον καποια στιγμη θα φανει

και νασαι σιγουρος οτι οσο το συντηρουμε εστω και διαφωνοντας ...καποια στιγμη (μια και χρειαζεται χρονος) καποια αποτελεσματα θα βγουν


Συμφωνώ απόλυτα !!!! :)

ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΧΡΟΝΟΣ....χρειάζεται εμπειρία, χρειάζεται υπομονή.

Οσο για το θέμα των ρυθμίσεων, αυτό είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο, εδώ και εάν χρειάζεται σοβαρή και συγκροτημένη γνώμη.

Στα γρήγορα συμπεράσματα, και θεωρίες από άσχετους με το πέλλετ, για λόγους εντυπωσιασμού η σκοπιμότητες θα πρέπει να πέφτει "τσεκούρι" και αγία ράβδος !!!!

Είναι αδιανόητο να διαβάζουμε εκατοντάδες σελίδες που αφορούν τις πιστοποιήσεις, και να μην υπάρχει ούτε μια αναφορά για το ποια τελικά είναι τα χαρακτηριστικά ενός καλού πέλλετ.

ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΠΕΛΛΕΤ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΜΕ ΤΗΝ ΣΑΚΟΥΛΑ ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΠΟΛΥΔΙΑΦΗΜΙΖΟΜΕΝΕΣ ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ ΤΩΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΉΣΕΩΝ
Last edit: 11 Χρόνια 5 Μήνες πριν by dimlyk.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 5 Μήνες πριν #49471 από dimlyk
Απαντήθηκε από dimlyk στο θέμα Πιστοποιήσεις pellet
ας δουμε και λιγο τις πιστοποιησεις απο μια αλλη σκοπια ...πολυ γενικα και σαφως και με λαθη αλλα ασ μην σταθουμε σ αυτα και χασουμε το νοημα
οι περισσοτεροι φανταζομαι πιστευουν οτι τις πιστοποιησεις τα στανταρ ποιοτητας κλπ τα βγαζουν καποιοι ανεξαρτητοι οργανισμοι για το καλο ολων μας κλπ...αυτο ειναι και το πρωτο και μεγα λαθος
τισ βγαζουν οργανισμοι χρηματοδοτουμενοι απο μεγαλες εταιρειες και μαλιστα η διαδικασια πολλες φορες γινεται αναποδα ...μολις μια τετοια εταιρια βγαλει ενα προιον μοναδικο ... μαζι με τον χρηματοδοτουμενο οργανισμο δημιουργουν ενα στανταρ και εχοντας την δυναμη το επιβαλλουν ...

το επαναλαμβανω οτι πιστοποιηση δεν σημαινει κατ αναγκη καλο προιον ...σημαινει σταθερη ποιοτητα καλη η κακη .
πως λειτουργει αυτο?...εδω ειναι και το δραμα ,,,στην ουσια καταστρεφει τις μικροτερες επιχειρησεις που δεν εχουν την τεχνιγνωσια η τα χρηματα να επενδυσουν ωστε να παραγουν στα νεα στανταρ τα οποια και φροντιζουν να αλλαζουν τακτικα καποιεσ φορες


Η δυστυχία αυτού του κόσμου είναι ότι οι ηλίθιοι είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση
Αγάπα τους εχθρούς σου - αυτό θα τους τρελάνει

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 5 Μήνες πριν - 11 Χρόνια 5 Μήνες πριν #49481 από DOOM_NX
Απαντήθηκε από DOOM_NX στο θέμα Πιστοποιήσεις pellet

mastoras έγραψε: Κανείς δεν μίλησε και δεν σύγκρινε ανώνυμα χύμα πέλλετ :angry: , με το RZ που το προσκυνάτε όλοι, μόνο και μόνο επειδή ένα τέστ εκ του προχείρου το έβαλε πρώτο σε μια λίστα. ΘΥΜΑΤΑ !!!! :lol: :lol:

Ναι εγώ έκαψα το πολυδιαφημιζόμενο ΡΖ πέλλετ και το βρήκα μάπα......καίγεται σαν χαρτί. Εγώ καίω σκληρά πέλλετ που διαρκεί η καύση τους, και όχι πιστοποιημένα διαφημιζόμενα γαριδάκια για μωρά παιδιά.

Απο που και ως που ορέ DOOM_NX έγινες ειδικός στις πιστοποιήσεις και στις καύσεις των πέλλετ. :ohmy:
Απο που και ως που η εμπειρία σου για εμπόριο, αγορά, εγκρίσεις προϊόντων, και άλλα συναφή, και άρχισες να βγάζεις γλώσσα ?

Για κάτσε καλά, μην τρελαθούμε τώρα και μας διαβάζει και ο φτωχός ο κόσμος που ψωμί δεν έχει να φάει και βλέπει εσάς που κατεβάζετε τα βρακιά σας σε κάθε τι ακριβό και εισαγόμενο. :angry:


Κατ'αρχάς κυρ Μάστορα, θα παρακαλούσα να προσέξετε λίγο τους χαρακτηρισμούς σας. Ούτε σας επιτέθηκα επί προσωπικού ούτε έκρινα ποτέ το έργο σας στη βιομηχανία του πέλλετ ή της ενέργειας γενικότερα - όχι ότι είναι σκοπός να κριθούμε εδώ μέσα.

Ποτέ δεν το έπαιξα ειδικός στις πιστοποιήσεις και στις καύσεις πέλλετ. Από τη σκοπιά του διαβασμένου καταναλωτή μιλάω πάντα. Η εμπειρία μου έχει να κάνει αποκλειστικά με την αγορά πέλλετ και τη συναναστροφή μου με εμπόρους. Ούτε κατασκευαστής πέλλετ είμαι, ούτε εργαστήριο δοκιμών έχω στο σπίτι μου. Σε πολλούς δεν αρέσει η γλώσσα που βγάζω, αλλά κυρίως επειδή τους κρίνω για το απαράδεκτο έργο τους. Δεν ξέρω αν έχετε κάποιο συμφέρον από τα ελληνικά πέλλετ, αλλά σας πειράζει πολύ που δεν τα δέχομαι επειδή είναι μη πιστοποιημένα.

Όχι, δεν "κάθομαι καλά" και δε μασάω με τέτοιου είδους απειλές, γιατί πολύ απλά τον φτωχό κοσμάκη προστατεύω μ'αυτά που γράφω. Επειδή ακριβώς δεν έχουμε λεφτά για πέταμα, προτιμούμε εισαγώμενα πέλλετ πιστοποιημένα, γιατί ούτως ή άλλως πωλούνται στην ίδια τιμή με τα ελληνικά! Ποιο το νόημα του να αγοράσεις φθηνό πέλλετ που θα σου δημιουργεί προβλήματα ή δε θα καίγεται σωστά ή θα έχει τελείως διαφορετική συμπεριφορά από παρτίδα σε παρτίδα; Σας παρακαλώ πολύ, θέλουμε τα νεύρα μας ήσυχα και τους καυστήρες μας καθαρούς. Αν έχετε πέλλετ άξιο για πιστοποίηση, ορίστε που είναι η Γερμανία, στείλτε δείγμα και πάρτε τη σφραγίδα.

Και να σας υπενθυμίσω πως ΘΥΜΑ θα ήμουν αν δεχόμουν να πληρώσω 290 €/τόνο το ανώνυμο πέλλετ που μου ήρθε στην αυλή μου λίγες εβδομάδες πριν. Τώρα που πλήρωσα την ίδια τιμή για πιστοποιημένο, κάθε άλλο παρά θύμα αισθάνομαι.

Λυπάμαι πολύ μ'αυτά που διαβάζω εκ μέρους σας, γιατί πληροφορήθηκα ότι είστε μεγάλος και ώριμος άνθρωπος και υπέθεσα θα συμφωνούσατε με το ξεκαθάρισμα του τοπίου όσον αφορά τα πέλλετ. Αντ'αυτού προτιμάτε να μείνουν τα πράγματα στάσιμα και να πουλάει ο κάθε ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ έμπορας πέλλετ με κομμάτια πλαστικό και χαρτοπετσέτες μέσα.

ΥΓ: Σας αρέσει να διαβάζετε τέτοια post εδώ μέσα; Εμένα πάντως όχι!
Last edit: 11 Χρόνια 5 Μήνες πριν by dimlyk.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": oddios, jps, Grecu_

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 5 Μήνες πριν #49648 από kostas tz
Απαντήθηκε από kostas tz στο θέμα Πιστοποιήσεις pellet
εγω ενα θα πω(ΠΙΣΤΕΥΕ...ΚΑΙ ΜΗ...ΕΡΕΥΝΑ)οποιος το καταλαβε το καταλαβε τζαμπα ανεβαζετε τους τονους,θελει πολυ πρωσοπικο ψαξιμο και δοκιμες και ο καθενας θα βρει αυτο που του κανει!καλα τα πιστοποιητικα αλλα ως ενα σιμειο,εγκυρα θα ηταν αν υπηρχε ενα ανεξαρτητο εργαστιριο που θα εκανε τις δοκιμες σε ακρος ελενχομενες και ιδιες συνθηκες καθε φορα και με σηνεχους ελενχους κατα την παραγογη,το να στηλεις μια δυο φερες διγμα να παρεις μια πιστοποιηση δεν λεει και πολλα μετα τη γινετε τηρουντε οι προδιαγραφες παραγογης οπως στα διγματα??και ποιος μας το βεβεονει??? :dry:

Η πειρα ειναι μια χτενα που την αποκτας οταν εισαι πια φαλακρος!!!

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 5 Μήνες πριν #49653 από Sp4wN
Απαντήθηκε από Sp4wN στο θέμα Πιστοποιήσεις pellet
Εγώ δε μπορώ να καταλάβω γιατί δέ μπορούμε να διαφωνούμε ,χωρίς να λογομαχούμε και καταλήγουμε πολλές φορές στο ... ποιός την έχει μεγαλύτερη (την εμπειρία ) :lol: . Ο καθένας ανάλογα με την εμπειρία που έχει καταλήγει και σε συμπεράσματα. Άν λέγαμε όλοι τα ίδια δε θά χε νόημα να συζητάμε .Καλή θέληση όταν υπάρχει οι εμπειρότεροι έχουν συμβουλευτικό ύφος και οι πιό άπειροι είναι πιό δεκτικοί.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": GT

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.125 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ