Εταιρεία υπόδειγμα

Περισσότερα
11 Χρόνια 2 Μήνες πριν #90452 από tas
Απαντήθηκε από tas στο θέμα Εταιρεία υπόδειγμα

giogud έγραψε: Ρε παιδιά. Ένα θεματάκι τόσο δα είχαμε που 3 άνθρωποι είπαν και 2 καλές κουβέντες για μας. Ας πάμε τις άσχετες αντιπαραθέσεις αλλού. Κοινωνία- οικονομία; Fight club;
Εδώ ας έρθει κάποιος και ας κράξει την εταιρία. Να μου πει είσαι ακριβός, δεν είσαι επαγγελματίας, τέτοια ωραία.


Αν διαβάσετε με προσοχή, προσωπικά δεν έκραξα την εταιρία σας, αλλά ήμουν προσεκτικός στις εκφράσεις μου, γιατί δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω αν είστε ο καλύτερος ή ο χειρότερος επαγγελματίας. Το θέμα "εταιρία υπόδειγμα" έχει παραμέτρους όπως η εξυπηρέτηση, η ποιότητα και φυσικά η τιμή.

Αν υπήρχε στοιχειώδης δεοντολογία, σ' αυτό το θέμα δεν θα έπρεπε να σχολιάζουν επαγγελματίες, παρά μόνο καταναλωτές. Μόνο επί προσωπικού κι εφόσον είχε θιχθεί από κάτι που το θεωρεί ανυπόστατο και δυσφημιστικό, θα έπρεπε να επέμβει ένας έμπορος.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 2 Μήνες πριν - 11 Χρόνια 2 Μήνες πριν #90453 από vag1234
Απαντήθηκε από vag1234 στο θέμα Εταιρεία υπόδειγμα
Επειδή θα χρωστάω στην εφορία για καιρό από ότι φαίνεται (και όσοι δεν χρωστάτε δεν θα κάνετε χαρά για πολύ ακόμα).. Μόνο πέλλετ σε λογική τιμή μπορώ να αγοράσω..

Υ.Γ. δεν χρωσταγά τίποτα ποτέ.. Φέτος με έσκισε η εφορία πρώτη φορά, εκτινάχθηκε το νούμερο σε μια χρονιά.. το 2011 είχα λιγότερα έσοδα από το 2010 και η εφορία μου ήρθε τριπλάσια..

Ομορφάντρα μου ΔΕΝ πειράζει, που πήρες τόσο ακριβό μηχάνημα, τώρα παρακάλα μην ακριβύνει και αλλό το καυσιμό σου!!!
Θέλουμε φθηνό Ελληνικό & ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ PELLET!!!!!!!!!...[IMG][/IMG][IMG]...[/IMG]
...
Last edit: 11 Χρόνια 2 Μήνες πριν by vag1234.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 2 Μήνες πριν #90458 από Pellet ZarisEcoEnergy
Απαντήθηκε από Pellet ZarisEcoEnergy στο θέμα Εταιρεία υπόδειγμα

dimlyk έγραψε: αλλος ενας που ζηταει βιογραφικο ?,,,οντως κατανταει αηδια
και οντως δεν συναδει με ολα αυτα που θελετε να μας παρουσιασετε
εντελως ομως καλοπροαιτερα θα θεσω και μερικα ερωτηματα
οποιος πουλαει φτηνα ειναι απατεωνας ?( για να εχουμε κι εμεις καποια κριτηρια)
ποιος ειναι αυτος που θα υποδειξει τον απατεωνα ωστε να τον αποφυγουμε ?
φανταζομαι οι διαφορες ομοσπονδιες σωματεια κλπ επαγγελμτιων ( προς το παρον δεν εχω δει κανενα ) αλλα εχω δει αρκετες συμφωνιες στρογγυλης τραπεζης :)

κατανοηση τουλαχιστον ζηταμε απο τα λιγα μελη επαγγελματιες του φορουμ αντ αυτου (ευτυχως οχι παντα) μολις αναφερθει κατι κακως κειμενο αρχιζουν οι απειλες και φυσικα δεν ειδα κανενα επαγγελματια να παιρνει το μερος μας (λογικο απο μια αποψη ) αλλα επισης λογικο κατ αυτο τον τροπο να σας παιρνει ολους η μπαλα .

υγ. ειλικρινα χαιρομαι να συνομιλω με επαγγελματιες ακομα και αντιπαρατιθεμενος πιστευοντας οτι με καλoπροαιρετη διαθεση ολοι μπορουμε να βγουμε ωφελειμενοι ...και δεν περιοριζομαι μονο στις τιμες


Οχι βεβαια! αλλα οχι οποιος πουλαει σε κανονικες τιμες αισχροκερδεί και πρεπει να τον βαλουμε να μας κανει αναλυση των φορολογικων του! Αυτο κατανταει αγενεια.

Δες τις προσφορες του κ. Γκουντελια και τις δικιες μας στο φορουμ και στα group buy και πες μας αν ακομα δεν βλεπεις καμια βοηθεια απο του εμπορους...

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 2 Μήνες πριν #90460 από Pellet ZarisEcoEnergy
Απαντήθηκε από Pellet ZarisEcoEnergy στο θέμα Εταιρεία υπόδειγμα

tas έγραψε:

Pellet ZarisEcoEnergy έγραψε: θα ηθελα να πω οτι εχει ενδιαφερον η κουβεντα, αλλα δυστυχως δεν μπορω... μαλλον καταντησε μια αηδία...
Εξω απο τον χορο ολοι μιλανε... Παντα οι εργοδοτες ειναι τα καθικια που βγαζουν λεφτα και εχουν τους υπαλλήλους τους σαν δουλους. Το κλασσικο σεναριο.
Δεν είναι σενάριο, είναι η πραγματικότητα στον ιδιωτικό τομέα. Κι επαναλαμβάνω ότι αναφέρομαι στην πλειοψηψία κι όχι σε όλους

Και στις 3 οικογενειακές επιχειρήσεις μου ποτε δεν δουλεψε ανθρωπος ουτε μια ωρα χωρις να ειναι ασφαλισμενος. Ποτε δεν εκανε ουτε ενα λεπτο υπερωρία χωρις να πληρωθει. Ποτε δεν καθυστερήσαμε την πληρωμη των φορων ή του μηνιαίου φπα ή των χαρατσιων, μισθων και δωρων.
Από τη στιγμή που δεν γνωρίζω ούτε εσάς, ούτε την επιχείρησή σας, δεν έχω ούτε την πρόθεση, ούτε τα στοιχεία για να σας κατηγορήσω. Αλλά μη κοροϊδευόμαστε. Οι υπερωρίες επί πληρωμεί μοιάζουν με ανέκδοτο για τους περισσότερους από εμάς...

Αν ειμασταν απατεωνες, π.χ. να μην αποδιδαμε φπα και να "καιγαμε" το ενα αφμ μετα το αλλο, ή να εκμεταλλευόμασταν τους υπαλλήλους, ή να φερναμε "μαυρα" φορτια απ'εξω, κτλ, σιγουρα θα μπορουσαμε να ειμαστε πιο φτηνοι, σιγουρα θα πουλουσαμε πιο πολυ και φυσικα θα "βγαζαμε" πολυ περισοτερα χρηματα.
Αν πιστευετε οτι οι εταιρείες που κανουν καποιο απο τα παραπανω αξιζουν να σας εχουν πελατες και οτι με αυτον τον τροπο βγαινετε κερδισμενοι τοτε ειστε αξιοι της μοιρας σας. Το λεω αυτο γιατι αν εγω που θελω να ειμαι νομιμος δεν "πουλαω", δεν θα μπορω να πληρωσω τις υποχρεωσεις μου. Και πιστεψτε με το πρωτο πραγμα που κανει ενα επιχειρηματιας σε τετοια περιπτωση ωστε να τα βγαλει περα, ειναι η μειωση του προσωπικου. Αν το κακο συνεχισει, τοτε κλεινει και ολοι οι υπαλληλοι μενουν ανεργοι.

Πολύ σωστά. Μόνο που δεν μπορεί μια επιχείρηση να κόψει ούτε από τον ΦΠΑ εφόσον εκδίδει αποδείξεις κανονικά, ούτε από τις έκτακτες εισφορές, ούτε από τη ΔΕΗ. Τι μπορεί να κόψει μια επιχείρηση; Θα το δούμε παρακάτω...

Οποτε ετσι με πολυ απλα λογια ας μου εξηγησει καποιος, πως εγω μπορω να ειμαι νομιμος, τιμιος, συνεπής και φτηνος ταυτοχρονα ωστε να ανταγωνιστώ ολα τα λαμογια της αγορας, οταν εσεις τους βοηθατε να συνεχισουν την καταστροφη ολων μας?

Οσον αφορα τους μισθους, επειδη σημερα και για τα τελευταια 20 χρονια εχω πανω απο 20 μονιμους οδηγους επιτρεψτε μου να γνωριζω τι πληρωνω καλυτερα απο εσας. Εκτός παλι αν πειτε τα κλασσικα, π.χ. οτι καποιος εργοδοτης "τον δηλωνει οτι παιρνει 70, αλλα του δινει 30, ή τον εχει ανασφαλιστο, ή δεν του πληρωνει τα εκτός εδρας, ή τις υπερωρίες του, δεν του δινει τα δωρα και τα επιδοματα του, εχει τα αυτοκινητα του ανασφαλιστα, ή δεν αλλαζει τα λαστιχα τους, ή δεν τα επισκευαζει, κτλ.
Ξερετε ποσες υπερωριες εχω πληρωσει φετος για να παραδωσω (οχι απαραιτητα πελλετ) στις 9 το βραδι, ή το Σαββατο το απογευμα, ή ακομα και την Κυριακη? Δεν εχω προβλημα με τις απαιτησεις των πελατων, αλλα αν θελει καποιος να εχει τετοια μεταχειριση και εξυπηρέτηση πρεπει να την πληρωνει. Ξερω οτι μπορει να την βρει και αλλου πολυ πιο οικονομικα αλλα πριν το ξανακανει ας σκεφτει αν πραγματικα βγαινει κερδισμενος ή οχι. Γιατι μπορει να κερδισει 15 ευρώ απο εναν τονο πελλετ σημερα, αλλα αυριο αν μεινει ανεργος, ή αν του μειωσουν και αλλο την συνταξη, τι θα καταλαβει?
Και δεν μιλαω για το πελλετ συγκεκριμενα, αλλα για μια σταση ζωης που πρεπει ολοι μας (και οι επαγγελματιες αλλα και οι καταναλωτες) να εχουμε απο εδω και περα.

Μια εταιρία ίσως το μόνο που μπορεί να μειώσει πλέον, είναι το κόστος μισθοδοσίας. Είτε με θεμιτά μέσα, είτε με αθέμιτα. Οταν το κόστος ενός υπαλλήλου υπολογίζεται στις 42.000 ευρώ ετησίως, ηχεί (δυστυχώς) περίεργα στην Ελλάδα του 2013...

Θα σεβαστω οποιαδηποτε αποψη, αλλα θα εκτιμουσα πολυ πριν σχολιασετε καποια λεπτομερεια να συστηθείτε.

Δεν καταλαβαίνω τι εννοείτε όταν λέτε να συστηθώ. Δεν έχω πρόβλημα ακόμη και να γνωριστώ με κάποιον από κοντά, από περιέργεια για το τι θέλει να διαπιστώσει με την κίνηση αυτή. Αν και ο χρόνος μου είναι εξαιρετικά περιορισμένος (οι υπερωρίες που λέγαμε...).


Απ'ολα αυτα που εγραψα, αυτα σου κανανε αισθηση?
Οσον αφορα τον μισθο που ανεφερα, αν εισαι 20 χρονια οδηγος και πληρωνεσαι τις υπερωρειες σου, ρωτα τον εργοδοτη σου ποσο του στοιχιζεις κατα μεσο ορο την ημερα και τα ξαναλεμε.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 2 Μήνες πριν #90463 από GT
Απαντήθηκε από GT στο θέμα Εταιρεία υπόδειγμα

Pellet ZarisEcoEnergy έγραψε:

dimlyk έγραψε:


Οχι βεβαια! αλλα οχι οποιος πουλαει σε κανονικες τιμες αισχροκερδεί και πρεπει να τον βαλουμε να μας κανει αναλυση των φορολογικων του! Αυτο κατανταει αγενεια.

Δες τις προσφορες του κ. Γκουντελια και τις δικιες μας στο φορουμ και στα group buy και πες μας αν ακομα δεν βλεπεις καμια βοηθεια απο του εμπορους...


Το αν είναι κανονικές οι τιμές γενικά στην Ελλάδα, σηκώνει πολύ συζήτηση. Και δε μίλησε κανείς για αισχροκέρδεια.

Επίσης δε ζήτησε κανείς ανάλυση φορολογικών.

Το ότι έθιξα το θέμα δεν είναι αγένεια, αλλά συζήτηση με κριτική διάθεση.

Ο όρος βοήθεια δεν υφίσταται.

Πρόκειται για αλληλοβοήθεια.

Μειώνετε τιμές, αυξάνετε πελατολόγιο και βγαίνουν όλοι κερδισμένοι, περισσότερο ή λιγότερο. ;)


Ακόμα στα πετρέλαια...

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 2 Μήνες πριν #90466 από tas
Απαντήθηκε από tas στο θέμα Εταιρεία υπόδειγμα
Εξακολουθώ να μη καταλαβαίνω γιατί το παίρνετε προσωπικά. Σας κατηγόρησα για κάτι;

Pellet ZarisEcoEnergy έγραψε: Αν ειμασταν απατεωνες, π.χ. να μην αποδιδαμε φπα και να "καιγαμε" το ενα αφμ μετα το αλλο, ή να εκμεταλλευόμασταν τους υπαλλήλους, ή να φερναμε "μαυρα" φορτια απ'εξω, κτλ, σιγουρα θα μπορουσαμε να ειμαστε πιο φτηνοι, σιγουρα θα πουλουσαμε πιο πολυ και φυσικα θα "βγαζαμε" πολυ περισοτερα χρηματα. Υπονοείτε ότι υπάρχουν και τέτοιοι στο χώρο;
Δεν εχω προβλημα με τις απαιτησεις των πελατων, αλλα αν θελει καποιος να εχει τετοια μεταχειριση και εξυπηρέτηση πρεπει να την πληρωνει. Ξερω οτι μπορει να την βρει και αλλου πολυ πιο οικονομικα αλλα πριν το ξανακανει ας σκεφτει αν πραγματικα βγαινει κερδισμενος ή οχι. Γιατι μπορει να κερδισει 15 ευρώ απο εναν τονο πελλετ σημερα, αλλα αυριο αν μεινει ανεργος, ή αν του μειωσουν και αλλο την συνταξη, τι θα καταλαβει?
Από περιέργεια μπήκα στην ιστοσελίδα σας η οποία αναφέρει: "προσπαθούμε για την διατήρηση των χαμηλότερων τιμών στην αγορά., τόσο στην Λιανική όσο και στην Χονδρική". Τελικά, υπάρχουν φθηνότεροι ή όχι;


Για τον εργοδότη μου, δώστε μου λίγο χρόνο και θα σας απαντήσω...

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.108 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ