- Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
Ενεργοποίηση νέου μέλους
Επειδη υπάρχει πρόβλημα στην αποστολή email ενεργοποίησης νέου μέλους στείλτε Viber μήνυμα στο 6945100102 με το όνομα χρήστη που θέλετε ενεργοποίηση.
Κατασκευή αερόθερμης εστίας - Αγορά βεντιλατέρ
- papagayor
- Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
Less
Περισσότερα
4 Χρόνια 1 Μήνας πριν #171410
από papagayor
Απαντήθηκε από papagayor στο θέμα Κατασκευή αερόθερμης εστίας - Αγορά βεντιλατέρ
Αν θες γράψε μου ένα E-mail να σου στείλω το τηλέφωνό μου να μιλήσουμε λίγο, ή και με βιντεοκλήση να σου δείξω ακριβώς τι θέλω να κάνω.
papagayor@gmail.com
papagayor@gmail.com
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- papagayor
- Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
Less
Περισσότερα
2 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #179554
από papagayor
Απαντήθηκε από papagayor στο θέμα Κατασκευή αερόθερμης εστίας - Αγορά βεντιλατέρ
Καλημέρα και καλή χρονιά. Ευχαριστώ για τις συμβουλές σου για την κατασκευή του τζακιού μου, δουλεύει πολύ καλά αλλά μάλλον θα χρειαστώ μεγαλύτερα μοτέρ γιατί βγάζει πολύ ζέστη, οπότε μπορώ να διοχετεύσω λίγο αέρα παραπάνω. Κάτι το οποίο μου είχες προτείνει είναι η επένδυση του εσωτερικού με πυρότουβλα για προστασία της λαμαρίνας από τις υψηλές θερμοκρασίες. Σκέφτομαι λοιπόν να τοποθετήσω εσωτερικά μια επένδυση από πυρότουβλα, όχι όμως ολόκληρα γιατί θα περιορίσουν το χώρο, αλλά να τα κόψω οριζόντια σε "πλάκες" πάχους 2-3 εκατοστών. Το πρόβλημα είναι η στήριξη των πυρότουβλων στην σιδερένια πλάτη της εστίας.Μπορώ να χρησιμοποιήσω πυρόκολλα ή θα ξεκολίσουν από την μεταβολή της θερμοκρασίας μεταξύ λαμαρίνας-πυρότουβων; Τι προτείνεις; Ευχαριστώ και πάλι.
Less
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 1476
2 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #179556
από dimlyk
Απαντήθηκε από dimlyk στο θέμα Κατασκευή αερόθερμης εστίας - Αγορά βεντιλατέρ
καλημερα καλη χρονια .... μπορεις να δοκιμασεις επενδυση με πλακες βερμικουλιτη ,ιζολ η αντοιστοιχα με παχος 3 εκ κι αν προσεξεις δεν θα χρειαζεται κολλημα μονο προσοχη να μη χτυπηθουν απο τα ξυλα μ αυτο τον τροπο κερδιζεις και λιγο παραπανω θερμοτητα απο ακτινοβολια και μετα αξιολογεις αν θες πιο μεγαλα μοτερ
- papagayor
- Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
Less
Περισσότερα
2 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #179561
από papagayor
Άπαπαπαπα.......τα ξύλα σχεδόν πετάγονται κάπως άτσαλα μέσα, και δεν μιλάω για ξύλα από έμπορο που είναι κομμένα 30-40 εκατοστά, που τα στοιβάζεις απαλά και όπως θες, βάζω μέσα κούτσουρα, οπότε ο βερμικουλίτης ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ!!! Θα πάθει ζημιά οπωσδήποτε. Αν δεν υπάρχει τρόπος στερέωσης πυρότουβλων, τότε η μόνη επιλογή είναι να προσθέσω (μάλλον, τι λές άλλη μια λαμαρίνα 5mm στην πλάτη, οπότε να μην κινδυνεύει η λαμαρίνα της κατασκευής. Γιατί στο δάπεδο της εστίας είναι σχετικά εύκολο να τοποθετήσω τα πυρότουβλα, αλλά στην πλάτη.......
Less
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 1476
2 Χρόνια 1 Εβδομάδα πριν #179570
από dimlyk
Απαντήθηκε από dimlyk στο θέμα Κατασκευή αερόθερμης εστίας - Αγορά βεντιλατέρ
Αν έχεις 5 Χιλ λαμαρίνα δεν νομίζω να χρειάζεται κάτι... Πυροτουβλα έχει από 3 εκ πάχος γιατί πως θα κοπούν δεν ξέρω... Έχει κόλλα για πυροτουβλα η κλασικά πυροτσιμεντο...
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.263 δευτερόλεπτα