Ομαδική Αγορά Καυσίμων 2013: Συζήτηση

Περισσότερα
10 Χρόνια 11 Μήνες πριν #100907 από vag1234
Μία χαζή ερώτηση..

Το πέλλετ μπαγιατεύει και χαλάει (αν δεν εχει θέμα με υγρασία)??

Ομορφάντρα μου ΔΕΝ πειράζει, που πήρες τόσο ακριβό μηχάνημα, τώρα παρακάλα μην ακριβύνει και αλλό το καυσιμό σου!!!
Θέλουμε φθηνό Ελληνικό & ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ PELLET!!!!!!!!!...[IMG][/IMG][IMG]...[/IMG]
...

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 11 Μήνες πριν #100910 από michalisgr
λες και διαβαζω γκομενοσυζητηση.... ελεος!!! :whistle: :whistle: :whistle:

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 11 Μήνες πριν #100916 από andros

Pellet ZarisEcoEnergy έγραψε:

andros έγραψε: Θα ηθελα να κανω μια τοποθετηση επι του θεματος που εχει προκυψει, σαν καταναλωτης.

Εγω προσωπικα περσι παρηγγειλα 10 τονους (μαζευτηκαμε 3 ατομα μαζι) απο την Hellenicecofuel που ειχε κανει την καλυτερη προσφορα κατ' εμε για πραγματικο Din+. Πολυ καλη εντυπωση και απο το πελλετ και απο την εταιρια. Θυμαμαι και περσι ειχαν γινει καυγαδες με υπονουμενα και για τους εμπορους και για το Golden Nuggets (αν εχει πιστοποιηση και γιατι το βγαζει με αλλο ονομα η Schweighofer, κλπ), απειρα ποσταρισματα και τελικα και το Golden βγηκε μια χαρα και οπως λεει και ο jnet ο Γκουντελιας ειναι ο μοναδικος απο τους περσινους που ξαναεδωσε την παρουσια του. Αυτο σημαινει οτι και ο Γκουντελιας εμεινε ευχαριστημενος plus βγηκε σιγουρα κερδισμενος και γι'αυτο ξαναηρθε στο φορουμ, και εγω σαν καταναλωτης εμεινα ευχαριστημενος απο το προιον καθως και κερδισμενος ασυζητητι λογω της τιμης (υπενθυμιζω 293 πορτα Αθηνα). Παρολα αυτα ειχα ξανασχολιασει τοτε οτι οι εμποροι μας ζαλισαν τον ερωτα με τοσο ξεκατινιασμα γιατι εμας τους καταναλωτες μας ενδιαφερει η ουσια και οχι τα εμπορικοανταγωνιστικα σας. Οταν θα παω στον κουρεα με ενδιαφερει να μην με κανει σαν γιδι και οχι αν ανοιξε απεναντι κουρειο και θα του φαει την πελατεια. Οποιος αξιζει ιδου η Ροδος και τα λοιπα. Αυτα σαν μια γενικη παρατηρηση.

Τωρα τα περι επιθεση και ευλογιας του φορουμ και για απαραδεκτη σταση των συντονιστων, προσωπικα εμενα μου προκαλουν γελια, γιατι μου θυμιζουν το "μαμα ο Γιωργακης δεν με παιζει" και ο λογος ειναι απλος. Βασικα ειναι πολυ σημαντικο πρωτον να διαβαζει καποιος τους κανονισμους του φορουμ.

Που αναγράφεται στους κανόνες ότι μπορεί ένα μέλος ή ένας έμπορος να ειρωνεύεται ή να προσβάλει ή να δυσφημεί κάποιον άλλον? Για πες μου?

Στην ουσια τωρα. Αν ερθει καποιος στο μαγαζι σας με την φυσικη του παρουσια και σας πει θελω πελλετ αλλα μετα σας αρχισει ασυναρτησιες χωρις επιχειρηματα, λογικα θα του πειτε μην μου χαλας το χρονο μου αντε στην ευχη του θεου και τελος. Εδω κε Ζαρη κανατε το εξης λαθος. Και δικιο να ειχατε το χασατε. Σαφως αν το πατε δικαστικα μπορει να το βρειτε, αλλα το φορουμ, τους συντονιστες και τους καταναλωτες δεν τους ενδιαφερει τι κανετε και τι ειπατε εσεις και ο Γκουντελιας στο παρασκηνιο. Το ολο ξεκατινιασμα και την ολη ζημια την προκαλεσατε οι αντιδικοι. Γιατι οταν αποφασιζετε να συμμετασχετε σε ενα φορουμ σαν εμπορος ειναι πολυ ευκολο να "τσιμπησετε" σε μια ή πολλες προκλησεις καποιων βαλτων ή οχι, πληττοντας ομως την τελικη σας εικονα και οι δυο. Τι περιμενετε ομως απο το φορουμ να παρουν θεση υπερ του ενος και να το παιξουν Μουζακιτης. Πρακτικα λεω οτι οπως στρωνει κανεις κοιμαται. Γιατι και παλι σας λεω, νομικα μπορει να βγαλετε ακρη, δεν ειναι ομως δουλεια των συντονιστων να το παιζουν εισαγγελεις και των μελων ακροατες δικαστηριου. Οποτε το λαθος σας κε Ζαρη, ασχετα με το τι θα γινει με εσας και τον Γκουντελια, ειναι οτι απαξιωσατε ενα χωρο που κατα την γνωμη μου προσφερει αρκετα. Μπορει οχι για εσας αλλα για εμενα και πολλους αλλους προσφερει. Τωρα το δικιο του, ευχομαι οποιος το εχει να το βρει δικαστικα.

Γι'αυτό και εμείς δεν θα ξαναασχοληθούμε να γραφουμε στον καθένα, αλλά μόνο σε κάποιους οι οποίοι είναι σοβαροί χρήστες (όπως εσύ). Από εδώ και πέρα θα γράφουμε μόνο στην σελίδα μας (του φόρουμ), όπου σύντομα σκεφτόμαστε να προσφέρουμε κάποια προϊόντα (G-N & SCHW) σε ακόμα πιο χαμηλές τιμές. Πρώτα ο Θεός, θα δούμε πως θα τα καταφέρουμε...

Και τελος καποια πραγματα που κατα την προσωπικη μου αποψη ειναι θολα. Ειχα κανει την παρακατω ερωτηση και πηρα και την τοτε απαντηση.


andros έγραψε:
andros έγραψε:
Καλησπερα σε ολους.
Επειδη σκοπευω να παραγγειλω 8 τονους για Αθηνα εχω την εξης απορια.
Απο οσο θυμαμαι τα μεταφορικα για Αθηνα στην Zarisecoenergy ηταν στην πρωτη προσφορα 25€/τονο (εχει αφαιρεθει ο πρωτος πινακας). Στην καινουρια προσφορα εχει κατεβει αισθητα η τιμη της παλεττας αλλα εχει ανεβει αισθητα η τιμη των μεταφορικων απο 25 σε 43€. Εντουτις στον νεο πινακα των μπριγκετων εξακολουθουν να ειναι 25€.
Εχει γινει τυπογραφικο λαθος ή ειναι κατι που δεν καταλαβαινω εγω?

Ευχαριστω

Υ.Γ. Και επειδη οι τελευταιες ημερες ειναι προκλητικες και πεφτει πολυ ξυλο, να ξεκαθαρισω οτι δεν ρωταω με σκοπιμοτητα απλα απο απορια.

Υπαρχει καμια εξηγηση ή το σκεφτομαστε ακομα?

Οι τιμές μας στις προσφορές δεν είναι δεσμευτικές. Μπορούν να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή. Ο μόνος τρόπος για να τις κατοχυρώσετε είναι να κάνετε εγγραφή στη σελίδα μας, να κάνετε την παραγγελία σας και να περιμένετε να σας αποσταλεί η τελική προσφορά με τα μεταφορικά.
Ευχαριστώ πολύ,


Τι δεν κατάλαβες από το παραπάνω? Συμφωνα με τους κανόνες του φόρουμ οι τιμές μας μπορούν να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή. ο μόνος τρόπος να κλείσεις την τιμή ήταν να ακολουθήσεις τις οδηγίες μας. Σου ακούγεται παράλογο?
Κε Ζαρη,

Εγω αλλο ρωτησα και αλλο μου απαντησατε. Με παραπεμψατε να εγγραφω για να κατοχυρωσω την τιμη αντι να μου απαντησετε για το μαρμαρο. Γιατι η διαφορα αυτη στα μεταφορικα πριν και μετα και γιατι μονο στο πελλετ και οχι στις μπριγκετες? Στην τηλεφωνικη μας επικοινωνια μου ειπατε οτι ο συντονιστης σας ζητησε να φαινονται τα μεταφορικα αναλυτικα και για την Θεσσαλονικη, γι' αυτο και σπασατε την τιμη. Γιατι δεν το κανατε και για τις μπριγκετες? Χωρια οτι αυτο θα ισχυε μονο αν ολες τις μεταφορες τις κανετε αποκλειστικα εσεις με δικη σας μεταφορικη και οχι με ιδιωτη, οποτε μοιραζετε τα εξοδα κατα το δοκουν (εκει παω πασο). Αλλα ακομα δεν μπορω να καταλαβω γιατι 43 στο πελλετ και 25 στις μπριγκεττες.

Δεν καταλαβαινω φιλε andros, εσενα σε ενδιαφερει ποσο πληρωνω μεταφορικα για Αθηνα, ή ποσο βγαίνει η τελικη τιμή του προϊόντος? Γιατί? Η δευτερη προσφορά μου ήταν στο κάτω κάτω καλύτερη από την πρώτη.
Όσον αφορα τις μπρικέτες, δεν έστειλα προσφορά, οπότε ηταν τυπογραφικό λάθος μάλλον.


Επιπλεον στο τηλεφωνο σας ρωτησα αν το Schweighofer θα ειναι φρεσκο η στοκαρισμενο και μου απαντησατε οτι θα ειναι φρεσκο γιατι εσεις δεν ειχατε περσι Schweighofer. Παρολα αυτα στον διαλογο σας με τον Γκουντελια ειπατε "Και έτσι να αναφέρω, οι τόνοι είναι 450 και όχι Golden Nuggets αλλα Schweighofer". Δεν μου φαινεται οτι κολλανε τα δυο, γιατι αν οντως τα παρετε απο καποιον αλλο εμπορο, που θα ξερω εγω αν ο αλλος τα εχει στοκαρει ή οχι.

Από κάποιον έμπορο έτσι και αλλιώς θα το πάρω αφού δεν είμαι ακόμα πρώτο χέρι. Τα φορτηγά που αγορασα έρχονται κατευθείαν από Ρουμανία. Οπότε έχω φρέσκο πέλλετ, αν σε ικανοποιεί αυτο! Άλλοι διαδίδουν "Μέχρι εξαντλήσεως αποθεμάτων"... δηλαδή έχουν περσινά αποθέματα, αλλά δεν βλέπω να το σχολιάζεις! Δηλαδή έχεις απόδειξη ότι κάποιοι άλλοι έχουν περσινά αποθέματα, αλλα ψάχνεις την πιο τρελή θεωρία για να υποθέσεις ότι εμείς έχουμε μπαγιάτικα πέλλετ! Γιατί?

Εντουτις Κε Ζαρη δεν προλαβα να κανω την παραγγελια πριν τις 31/05 (ειχατε την καλυτερη τιμη)επειδη παλι ειμαστε 3 και υπαρχουν καποια θεματακια οικονομικης φυσεως. Ελπιζω να ξεκαθαρισουν και να προλαβω την διορια της Hellenic.

Ελπίζω και εύχομαι και εγώ με όλη μου την καρδία να βελτιωθούν τα οικονομικά σας σύντομα.

Υ.Γ. Οπως ειχα πει και τον χειμωνα συζητησεις επι των συζητησεων για το πιο πελλετ ειναι καλυτερο, ποιο ειναι φθηνοτερο, πιο πιστοποιημενο. Και οταν αποκτουσαν ουσια αυτες οι συζητησεις αρχιζαν οι παρεξηγησεις γιατι ο ενας ειπε του αλλου κλπ. Χαλαρωστε και οι εμποροι θα τα πουλησετε ολα (πιστοποιημενα ή μη) και εμεις δεν θα αφησουμε κανενα σπυρι ακαυτο. Αναλλωνουμε φαια ουσια, αγχωνομαστε, στυπαμε πιεση 20αρια για κατι που θα τελεστει τελικα. Θα τα καψουμε ολα. Ειμαι 35 χρονων και εκανα περσι επεμβαση ανοικτης καρδιας. Πιστεψτε με λιγο σταρχιδισμος δεν παχαινει, ομορφαινει. Συμφωνώ απόλυτα


Γεια σας κε Ζαφειροπουλε και πραγματικα συγνωμη για το Ζαρης, καθαρη αφελεια.

Ο λογος που εγραψα δεν ειναι για να σας την πω, δεν πιστευω οτι εχετε αναγκη για ακομη μια διαμαχη με μελος ουτε και εγω. Ουτε εγραψα για να σας εξηγησω τους κανονισμους σε περιπτωση εξυβρισης, δυσφημισης κλπ, ουτως ή αλλως αυτο θα λυθει στα δικαστηρια και στην τελικη δεν με απασχολει γιατι θιγει εσας και οχι εμενα. Αυτο που σχολιασα ειναι ο ολος χειρισμος που επιδειξατε οχι προς την αλλη εταιρια αλλα προς το φορουμ και καποια μελη του, που το βλεπουν καλοπροαιρετα και οχι σαν ενα χωρο "στημενο", οτι δεν ηταν ο καλυτερος. Γενικως οταν καποιος ανθρωπος νιωθει οτι αδικειται, μπερδευεται και εκφραζεται μεσω του γραπτου λογου σκεπτομενος ομως προφορικα. Το ιδιο συμβαινει και οταν διαβαζει. Το αναποδο δυσκολα συμβαινει γιατι θα ημασταν σαν το φορουμ του Ζουραρη. Γιατι το λεω αυτο. Σας ασκησα μια κριτικη σχετικα με τον τροπο που το χειριστηκατε και τις πιθανες συνεπειες και απο εκει και περα αναφερα δυο σημεια θολα (προσωπικη απορια τι να κανουμε). Αν προσεξατε σας απευθυνομουν με Κε, σας και πλυθυντικο γιατι πολυ απλα αξιζετε εναν σεβασμο που αναλογει σε ολους μας εφοσον δεν σας ξερω προσωπικα, και αφετερου με εναν ενικο θα ημουν πολυ ευκολα παρεξηγησιμος. Αντ' αυτου εσεις απαντατε "Τι δεν καταλαβες απο τα παραπανω" λες και ειμαι στουρνος, "Για πες μου?". Πεστε οτι ερχομαι στο μαγαζι, μου λετε κατι και δεν το καταλαβαινω, τι θα γινει θα μου πεταξετε το τασακι στο κεφαλι? Ζητησα διευκρινιση, κακο? Διευκρινιζω δεν παρεξηγηθηκα με τον ενικο αλλα με το οτι ειστε ετοιμος για μανουρα. Αλλα οταν καθε σας απαντηση σε καθε κριτικη ειναι με υφος γιατι εισαστε τσιτα, δεν πιστευω οτι δειχνει σεβασμο. Με τον Γκουντελια καψτε τα ρουχα σας, την κριτικη ομως ενος καταναλωτη ακουστε την και πεταξτε την μετα. Αν σας πειραξε ομως η φραση "Μαμα ο Γιωργακης δεν με παιζει", πιστεψτε με η τελικη εικονα του ολου θεαματος για εμενα αυτη ηταν. Απο εκει και περα ευχομαι να τα βρειτε με το φορουμ, γιατι ειναι ενας χωρος που η γνωση πρεπει να μοιραζεται, και καλες δουλειες.

Φιλικα και μονο

Υ.Γ. Εντουτις οταν θα λυθει το οικονομικο, θα ζητησω και απο εσας Κε Ζαφειροπουλε προσφορα, αν με θελετε για πελατη μετα απο ολα αυτα.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 11 Μήνες πριν #100920 από Pellet ZarisEcoEnergy

andros έγραψε:

Pellet ZarisEcoEnergy έγραψε:

andros έγραψε: Θα ηθελα να κανω μια τοποθετηση επι του θεματος που εχει προκυψει, σαν καταναλωτης.

Εγω προσωπικα περσι παρηγγειλα 10 τονους (μαζευτηκαμε 3 ατομα μαζι) απο την Hellenicecofuel που ειχε κανει την καλυτερη προσφορα κατ' εμε για πραγματικο Din+. Πολυ καλη εντυπωση και απο το πελλετ και απο την εταιρια. Θυμαμαι και περσι ειχαν γινει καυγαδες με υπονουμενα και για τους εμπορους και για το Golden Nuggets (αν εχει πιστοποιηση και γιατι το βγαζει με αλλο ονομα η Schweighofer, κλπ), απειρα ποσταρισματα και τελικα και το Golden βγηκε μια χαρα και οπως λεει και ο jnet ο Γκουντελιας ειναι ο μοναδικος απο τους περσινους που ξαναεδωσε την παρουσια του. Αυτο σημαινει οτι και ο Γκουντελιας εμεινε ευχαριστημενος plus βγηκε σιγουρα κερδισμενος και γι'αυτο ξαναηρθε στο φορουμ, και εγω σαν καταναλωτης εμεινα ευχαριστημενος απο το προιον καθως και κερδισμενος ασυζητητι λογω της τιμης (υπενθυμιζω 293 πορτα Αθηνα). Παρολα αυτα ειχα ξανασχολιασει τοτε οτι οι εμποροι μας ζαλισαν τον ερωτα με τοσο ξεκατινιασμα γιατι εμας τους καταναλωτες μας ενδιαφερει η ουσια και οχι τα εμπορικοανταγωνιστικα σας. Οταν θα παω στον κουρεα με ενδιαφερει να μην με κανει σαν γιδι και οχι αν ανοιξε απεναντι κουρειο και θα του φαει την πελατεια. Οποιος αξιζει ιδου η Ροδος και τα λοιπα. Αυτα σαν μια γενικη παρατηρηση.

Τωρα τα περι επιθεση και ευλογιας του φορουμ και για απαραδεκτη σταση των συντονιστων, προσωπικα εμενα μου προκαλουν γελια, γιατι μου θυμιζουν το "μαμα ο Γιωργακης δεν με παιζει" και ο λογος ειναι απλος. Βασικα ειναι πολυ σημαντικο πρωτον να διαβαζει καποιος τους κανονισμους του φορουμ.

Που αναγράφεται στους κανόνες ότι μπορεί ένα μέλος ή ένας έμπορος να ειρωνεύεται ή να προσβάλει ή να δυσφημεί κάποιον άλλον? Για πες μου?

Στην ουσια τωρα. Αν ερθει καποιος στο μαγαζι σας με την φυσικη του παρουσια και σας πει θελω πελλετ αλλα μετα σας αρχισει ασυναρτησιες χωρις επιχειρηματα, λογικα θα του πειτε μην μου χαλας το χρονο μου αντε στην ευχη του θεου και τελος. Εδω κε Ζαρη κανατε το εξης λαθος. Και δικιο να ειχατε το χασατε. Σαφως αν το πατε δικαστικα μπορει να το βρειτε, αλλα το φορουμ, τους συντονιστες και τους καταναλωτες δεν τους ενδιαφερει τι κανετε και τι ειπατε εσεις και ο Γκουντελιας στο παρασκηνιο. Το ολο ξεκατινιασμα και την ολη ζημια την προκαλεσατε οι αντιδικοι. Γιατι οταν αποφασιζετε να συμμετασχετε σε ενα φορουμ σαν εμπορος ειναι πολυ ευκολο να "τσιμπησετε" σε μια ή πολλες προκλησεις καποιων βαλτων ή οχι, πληττοντας ομως την τελικη σας εικονα και οι δυο. Τι περιμενετε ομως απο το φορουμ να παρουν θεση υπερ του ενος και να το παιξουν Μουζακιτης. Πρακτικα λεω οτι οπως στρωνει κανεις κοιμαται. Γιατι και παλι σας λεω, νομικα μπορει να βγαλετε ακρη, δεν ειναι ομως δουλεια των συντονιστων να το παιζουν εισαγγελεις και των μελων ακροατες δικαστηριου. Οποτε το λαθος σας κε Ζαρη, ασχετα με το τι θα γινει με εσας και τον Γκουντελια, ειναι οτι απαξιωσατε ενα χωρο που κατα την γνωμη μου προσφερει αρκετα. Μπορει οχι για εσας αλλα για εμενα και πολλους αλλους προσφερει. Τωρα το δικιο του, ευχομαι οποιος το εχει να το βρει δικαστικα.

Γι'αυτό και εμείς δεν θα ξαναασχοληθούμε να γραφουμε στον καθένα, αλλά μόνο σε κάποιους οι οποίοι είναι σοβαροί χρήστες (όπως εσύ). Από εδώ και πέρα θα γράφουμε μόνο στην σελίδα μας (του φόρουμ), όπου σύντομα σκεφτόμαστε να προσφέρουμε κάποια προϊόντα (G-N & SCHW) σε ακόμα πιο χαμηλές τιμές. Πρώτα ο Θεός, θα δούμε πως θα τα καταφέρουμε...

Και τελος καποια πραγματα που κατα την προσωπικη μου αποψη ειναι θολα. Ειχα κανει την παρακατω ερωτηση και πηρα και την τοτε απαντηση.


andros έγραψε:
andros έγραψε:
Καλησπερα σε ολους.
Επειδη σκοπευω να παραγγειλω 8 τονους για Αθηνα εχω την εξης απορια.
Απο οσο θυμαμαι τα μεταφορικα για Αθηνα στην Zarisecoenergy ηταν στην πρωτη προσφορα 25€/τονο (εχει αφαιρεθει ο πρωτος πινακας). Στην καινουρια προσφορα εχει κατεβει αισθητα η τιμη της παλεττας αλλα εχει ανεβει αισθητα η τιμη των μεταφορικων απο 25 σε 43€. Εντουτις στον νεο πινακα των μπριγκετων εξακολουθουν να ειναι 25€.
Εχει γινει τυπογραφικο λαθος ή ειναι κατι που δεν καταλαβαινω εγω?

Ευχαριστω

Υ.Γ. Και επειδη οι τελευταιες ημερες ειναι προκλητικες και πεφτει πολυ ξυλο, να ξεκαθαρισω οτι δεν ρωταω με σκοπιμοτητα απλα απο απορια.

Υπαρχει καμια εξηγηση ή το σκεφτομαστε ακομα?

Οι τιμές μας στις προσφορές δεν είναι δεσμευτικές. Μπορούν να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή. Ο μόνος τρόπος για να τις κατοχυρώσετε είναι να κάνετε εγγραφή στη σελίδα μας, να κάνετε την παραγγελία σας και να περιμένετε να σας αποσταλεί η τελική προσφορά με τα μεταφορικά.
Ευχαριστώ πολύ,


Τι δεν κατάλαβες από το παραπάνω? Συμφωνα με τους κανόνες του φόρουμ οι τιμές μας μπορούν να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή. ο μόνος τρόπος να κλείσεις την τιμή ήταν να ακολουθήσεις τις οδηγίες μας. Σου ακούγεται παράλογο?
Κε Ζαρη,

Εγω αλλο ρωτησα και αλλο μου απαντησατε. Με παραπεμψατε να εγγραφω για να κατοχυρωσω την τιμη αντι να μου απαντησετε για το μαρμαρο. Γιατι η διαφορα αυτη στα μεταφορικα πριν και μετα και γιατι μονο στο πελλετ και οχι στις μπριγκετες? Στην τηλεφωνικη μας επικοινωνια μου ειπατε οτι ο συντονιστης σας ζητησε να φαινονται τα μεταφορικα αναλυτικα και για την Θεσσαλονικη, γι' αυτο και σπασατε την τιμη. Γιατι δεν το κανατε και για τις μπριγκετες? Χωρια οτι αυτο θα ισχυε μονο αν ολες τις μεταφορες τις κανετε αποκλειστικα εσεις με δικη σας μεταφορικη και οχι με ιδιωτη, οποτε μοιραζετε τα εξοδα κατα το δοκουν (εκει παω πασο). Αλλα ακομα δεν μπορω να καταλαβω γιατι 43 στο πελλετ και 25 στις μπριγκεττες.

Δεν καταλαβαινω φιλε andros, εσενα σε ενδιαφερει ποσο πληρωνω μεταφορικα για Αθηνα, ή ποσο βγαίνει η τελικη τιμή του προϊόντος? Γιατί? Η δευτερη προσφορά μου ήταν στο κάτω κάτω καλύτερη από την πρώτη.
Όσον αφορα τις μπρικέτες, δεν έστειλα προσφορά, οπότε ηταν τυπογραφικό λάθος μάλλον.


Επιπλεον στο τηλεφωνο σας ρωτησα αν το Schweighofer θα ειναι φρεσκο η στοκαρισμενο και μου απαντησατε οτι θα ειναι φρεσκο γιατι εσεις δεν ειχατε περσι Schweighofer. Παρολα αυτα στον διαλογο σας με τον Γκουντελια ειπατε "Και έτσι να αναφέρω, οι τόνοι είναι 450 και όχι Golden Nuggets αλλα Schweighofer". Δεν μου φαινεται οτι κολλανε τα δυο, γιατι αν οντως τα παρετε απο καποιον αλλο εμπορο, που θα ξερω εγω αν ο αλλος τα εχει στοκαρει ή οχι.

Από κάποιον έμπορο έτσι και αλλιώς θα το πάρω αφού δεν είμαι ακόμα πρώτο χέρι. Τα φορτηγά που αγορασα έρχονται κατευθείαν από Ρουμανία. Οπότε έχω φρέσκο πέλλετ, αν σε ικανοποιεί αυτο! Άλλοι διαδίδουν "Μέχρι εξαντλήσεως αποθεμάτων"... δηλαδή έχουν περσινά αποθέματα, αλλά δεν βλέπω να το σχολιάζεις! Δηλαδή έχεις απόδειξη ότι κάποιοι άλλοι έχουν περσινά αποθέματα, αλλα ψάχνεις την πιο τρελή θεωρία για να υποθέσεις ότι εμείς έχουμε μπαγιάτικα πέλλετ! Γιατί?

Εντουτις Κε Ζαρη δεν προλαβα να κανω την παραγγελια πριν τις 31/05 (ειχατε την καλυτερη τιμη)επειδη παλι ειμαστε 3 και υπαρχουν καποια θεματακια οικονομικης φυσεως. Ελπιζω να ξεκαθαρισουν και να προλαβω την διορια της Hellenic.

Ελπίζω και εύχομαι και εγώ με όλη μου την καρδία να βελτιωθούν τα οικονομικά σας σύντομα.

Υ.Γ. Οπως ειχα πει και τον χειμωνα συζητησεις επι των συζητησεων για το πιο πελλετ ειναι καλυτερο, ποιο ειναι φθηνοτερο, πιο πιστοποιημενο. Και οταν αποκτουσαν ουσια αυτες οι συζητησεις αρχιζαν οι παρεξηγησεις γιατι ο ενας ειπε του αλλου κλπ. Χαλαρωστε και οι εμποροι θα τα πουλησετε ολα (πιστοποιημενα ή μη) και εμεις δεν θα αφησουμε κανενα σπυρι ακαυτο. Αναλλωνουμε φαια ουσια, αγχωνομαστε, στυπαμε πιεση 20αρια για κατι που θα τελεστει τελικα. Θα τα καψουμε ολα. Ειμαι 35 χρονων και εκανα περσι επεμβαση ανοικτης καρδιας. Πιστεψτε με λιγο σταρχιδισμος δεν παχαινει, ομορφαινει. Συμφωνώ απόλυτα


Γεια σας κε Ζαφειροπουλε και πραγματικα συγνωμη για το Ζαρης, καθαρη αφελεια.

Ο λογος που εγραψα δεν ειναι για να σας την πω, δεν πιστευω οτι εχετε αναγκη για ακομη μια διαμαχη με μελος ουτε και εγω. Ουτε εγραψα για να σας εξηγησω τους κανονισμους σε περιπτωση εξυβρισης, δυσφημισης κλπ, ουτως ή αλλως αυτο θα λυθει στα δικαστηρια και στην τελικη δεν με απασχολει γιατι θιγει εσας και οχι εμενα. Αυτο που σχολιασα ειναι ο ολος χειρισμος που επιδειξατε οχι προς την αλλη εταιρια αλλα προς το φορουμ και καποια μελη του, που το βλεπουν καλοπροαιρετα και οχι σαν ενα χωρο "στημενο", οτι δεν ηταν ο καλυτερος. Γενικως οταν καποιος ανθρωπος νιωθει οτι αδικειται, μπερδευεται και εκφραζεται μεσω του γραπτου λογου σκεπτομενος ομως προφορικα. Το ιδιο συμβαινει και οταν διαβαζει. Το αναποδο δυσκολα συμβαινει γιατι θα ημασταν σαν το φορουμ του Ζουραρη. Γιατι το λεω αυτο. Σας ασκησα μια κριτικη σχετικα με τον τροπο που το χειριστηκατε και τις πιθανες συνεπειες και απο εκει και περα αναφερα δυο σημεια θολα (προσωπικη απορια τι να κανουμε). Αν προσεξατε σας απευθυνομουν με Κε, σας και πλυθυντικο γιατι πολυ απλα αξιζετε εναν σεβασμο που αναλογει σε ολους μας εφοσον δεν σας ξερω προσωπικα, και αφετερου με εναν ενικο θα ημουν πολυ ευκολα παρεξηγησιμος. Αντ' αυτου εσεις απαντατε "Τι δεν καταλαβες απο τα παραπανω" λες και ειμαι στουρνος, "Για πες μου?". Πεστε οτι ερχομαι στο μαγαζι, μου λετε κατι και δεν το καταλαβαινω, τι θα γινει θα μου πεταξετε το τασακι στο κεφαλι? Ζητησα διευκρινιση, κακο? Διευκρινιζω δεν παρεξηγηθηκα με τον ενικο αλλα με το οτι ειστε ετοιμος για μανουρα. Αλλα οταν καθε σας απαντηση σε καθε κριτικη ειναι με υφος γιατι εισαστε τσιτα, δεν πιστευω οτι δειχνει σεβασμο. Με τον Γκουντελια καψτε τα ρουχα σας, την κριτικη ομως ενος καταναλωτη ακουστε την και πεταξτε την μετα. Αν σας πειραξε ομως η φραση "Μαμα ο Γιωργακης δεν με παιζει", πιστεψτε με η τελικη εικονα του ολου θεαματος για εμενα αυτη ηταν. Απο εκει και περα ευχομαι να τα βρειτε με το φορουμ, γιατι ειναι ενας χωρος που η γνωση πρεπει να μοιραζεται, και καλες δουλειες.

Φιλικα και μονο

Υ.Γ. Εντουτις οταν θα λυθει το οικονομικο, θα ζητησω και απο εσας Κε Ζαφειροπουλε προσφορα, αν με θελετε για πελατη μετα απο ολα αυτα.


Κυριε andros,
Συγνώμη για τον ενικό και για το γεγονός ότι τα γραφόμενά μου μεταφράζονται σε "απότομο" λόγο. Από εδω και πέρα θα σας μιλάω μόνο στον πληθυντικό. Δεν είχα σκοπό να σας μειώσω ούτε να σας προσβάλω, απλά θα ήθελα να μιλάμε σε πιο φιλικό επίπεδο (αυτό ισχύει για όλους).

Παρόλα αυτά, σας έκανα κάποιες απλές ερωτήσεις, και θα ήθελα να αφιερώσετε 5 λεπτά να μου πείτε την γνώμη σας. Αν δέχεστε την συγνώμη μου, σας παρακαλώ σχολιάστε λιγάκι αυτά που σας έγραψα.
Όπως βλέπετε δεν ασχολούμαι με το τι γράψαν ή τι θα γράψουν οι άλλοι αλλά απαντάω σε εσάς καθώς μου αρέσει να συζητάω με ανθρώπους καλοπροαίρετους οι οποίοι επιχειρηματολογούν.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
Γιώργος Ζαφειρόπουλος

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 11 Μήνες πριν #100930 από andros
Κυριε Ζαφειροπουλε,
κανενα προβλημα με τον ενικο, και να συνεχισετε να μου μιλατε στον ενικο σε φιλικο επιπεδο, 35 χρονων ειμαι αλλωστε. Απλα επειδη εισαστε φορτισμενος με την ολη κατασταση, σας βγηκε καπως η ολη αντιδραση. Παντως απο εμενα κανενα προβλημα δεν παρεξηγηθηκα, και μαλιστα στο τελευταιο σας ποσταρισμα πραγματικα μου κανατε απροσμενα καλη εντυπωση. Οποτε οποιαδηποτε συγνωμη ειναι περιτη γιατι δεν υπαρχει κανενας λογος. Ελπιζω να το εχετε καταλαβει οτι δεν ειμαι παρεξγηγιαρης, απλα προσπαθησα να σας παρουσιασω μια αλλη οπτικη.
Οσον αφορα τις απαντησεις λαθος μου που δεν το ανεφερα, αλλα ηταν κατατοπιστικες και με καλυψαν.

Φιλικα

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 11 Μήνες πριν #100931 από obelix

Pellet ZarisEcoEnergy έγραψε:

andros έγραψε:
Γι'αυτό και εμείς δεν θα ξαναασχοληθούμε να γραφουμε στο καθένα, αλλά μόνο σε κάποιους οι οποίοι είναι σοβαροί χρήστες (όπως εσύ). Από εδώ και πέρα θα γράφουμε μόνο στην σελίδα μας (του φόρουμ), όπου σύντομα σκεφτόμαστε να προσφέρουμε κάποια προϊόντα (G-N & SCHW) σε ακόμα πιο χαμηλές τιμές. Πρώτα ο Θεός, θα δούμε πως θα τα καταφέρουμε...

δηλ για να εχω αποψη εχω παρει 2 προσφορες απο εσας συν αλλη μια απο εξω.βεβαια ακομα δεν εχω ξεκαθαρισει τι θα κανω αλλα θεωριτικα η προσφορα που μου εχετε κανει θα πρεπει να πληρωθει μεχρι 6η7 του μηνα δεν θυμαμαι καλα.
οπως αντιλαμβανομαι καλο θα ειναι να περιμενω κιαλλο

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.106 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ