Primus 45
- sdancer75
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Member
- I am easily satisfied with the very best
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 69
G.A..34 έγραψε: καλησπέρα στα μέλη του φόρουμ και καλό χειμώνα να έχουμε. θέλω την βοήθεια σας παιδιά σε ένα πρόβλημα που έχω εδώ και καιρό με το ηλεκτρομοτέρ του λέβητα. μου καίει πολλές φορές την ασφάλεια στην πλακέτα αυτήν που είναι 7 αμπέρ και το μοτέρ κάποιες φορές ενώ δίνει εντολή να δώσει πέλλετ στο λέβητα δεν γυρνά απλά ακούγεται το ρεύμα του χωρίς να γυρνά ο άξονας ή καίγεται η ασφάλεια των 7 αμπέρ. έβγαλα το μοτέρ και το πήγα σε ένα μάστορα που κάνει περιελίξεις, το άνοιξε και είδε πως η πλατίνα του έχει κάνει ένα αυλάκι και δεν έκανε επαφή καλή. την τρόχισε και την έκανε επίπεδη αλλά μου είπε πως θέλει αλλαγή. ανταλλακτικά δεν μπόρεσε να βρει. πήρα την εταιρία τη μαβίλ όπου μετά από 3 τηλεφωνήματα δεν βρήκα άκρη αλλά ούτε ανταλλακτικό. πουλάνε μοτέρ μιας χρήσης. τον ρώτησα τι μοτέρ να πάρω από το εμπόριο και μου είπε πως δεν κάνουν και οι στροφές δεν είναι ίδιες και μου είπε να βάλω της εταιρίας. Μήπως μπορεί κάποιος να μου πει τι μοτέρ να βάλω, καθώς δε θέλω να ξαναβάλω το ίδιο μιας και δεν υπάρχει ανταλλακτικό; Ψάχνοντας στο ίντερνετ και έπειτα από συζήτηση με τον μάστορα κατέληξα στο συμπέρασμα ότι μπαίνουν άνετα όλα τα μοτέρ αρκεί να είναι των ίδιων στροφών. Ποια είναι η γνώμη σας; Όσον αφορά την εστία καύσης, την καθαρίζω σε εβοδμαδιαία βάση και η λειτουργία του κοχλία είναι ομαλή.
Κανε ερώτηση στο φόρουμ hlektronika.gr μιας και θα βρεις πολλούς ηλεκτρονικούς εκεί και θα σου δώσουν έγκυρη απάντηση.
sdancer75
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- G.A..34
- Αποσυνδεμένος
- Junior Member
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 5
- ΗΠΕΙΡΩΤΗΣ
- Αποσυνδεμένος
- Senior Member
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 6
- koskoz
- Αποσυνδεμένος
- Junior Member
- primus 45
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 0
- koskoz
- Αποσυνδεμένος
- Junior Member
- primus 45
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 0
- ΗΠΕΙΡΩΤΗΣ
- Αποσυνδεμένος
- Senior Member
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 6