- Ληφθείσες Ευχαριστίες 0
Ενεργοποίηση νέου μέλους
Επειδη υπάρχει πρόβλημα στην αποστολή email ενεργοποίησης νέου μέλους στείλτε Viber μήνυμα στο 6945100102 με το όνομα χρήστη που θέλετε ενεργοποίηση.
Primus 45
- Panagiotis Primus34
- Αποσυνδεμένος
- Primus 34
Δεν μπορω να πω κακα λογια σαν προην εργαζομενος στη MAVIL ηταν και η πρωτη επιλογη μου στην αγορα του.Απο εδω ομως πηρα τις καλυτερες πληροφοριες για θεματα προστασιας και αποδοσης του λεβητα σε σωστη ρυθμισει και καλη καυση.Των δουλεψα και με πελλετ αλλα και το περισοτερο καιρο με ξυλα εκανα καπια πατεντα γιατι δεν εχω δοχειο μπαφερ λογο οιονομικων αλλα και για λογο χορου που βρισκεται ο λεβητας αν και ο βασικος λογος ειναι το οικονομικω κοματι ....Θα ηθελα καποιες αλλες πληροφοριες οσον αφορα προμηθεια πελλετ ,ποιοτητα πελλετ ,η και ακομα καποιου αλλου υλικου εχω καψει και κουκουτσι ελλιας αλλα το παρατησα γιατι εκανε πολυ θορυβο η κοχλια και βοβηθηκα .Ευχαριστω εκ των προτερων
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 2
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 9
- Panagiotis Primus34
- Αποσυνδεμένος
- Primus 34
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 0
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 3
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 2
αλλαξες πελλετ? η παρτιδα?
ILIASPOT έγραψε: Καλημέρα,εχω το εξης προβλημα,μου εχει γεμισει πισσα το κατω μερος του λεβητα και μεσα στο ταψι της σταχτης.Οι ρυθμισεις που εχω ειναι τροφ 2,αναμονη 36,αερας 50 U1 67,U2 50 και καιω swaichofer.Μηπως μπορει να βοηθησει κανεις?