Λέβητας Pelletech 25kW

Περισσότερα
9 Χρόνια 3 Μήνες πριν #142808 από Pant_dts
Απαντήθηκε από Pant_dts στο θέμα Λέβητας Pelletech 25kW

theoilia έγραψε: Το μάνιουαλ που σας έδωσαν με τον λέβητα δεν έχει μέσα και ένα κεφάλαιο για τις ρυθμίσεις τεχνικού (μενού συστήματος);Αν ναι,κάποιος που τον έχει αγοράσει τον λέβητα ας κάνει ένα τηλ. στην Caminodesing να πει ότι έχει χάσει το μάνιουαλ και να τους ζητήσει να του το στείλουν με μαιλ σε ηλεκτρονική μορφή.Εγώ το έκανα για την σόμπα τους και μου το έστειλαν



την σόμπα έχω κι εγώ, έχω το εγχειρίδιο αλλα οχι το κεφάλαιο για το μενου συστήματος.. μπορεις να μου στείλεις το email που εχεις, στο email μου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. σε παρακαλάω πολύ..? Ευχαριστώ εκ των προτέρων και να εισαι καλά.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
9 Χρόνια 2 Μήνες πριν - 9 Χρόνια 2 Μήνες πριν #144190 από Giorgos 198
Απαντήθηκε από Giorgos 198 στο θέμα Λέβητας Pelletech 25kW
Γεια σε ολους.Ελπιζω να δει καποιος απο τους κατοχους το μνμ μου.Ειμαι ενας νεος που παλευει να τελειωσει ενα σπιτι που ξεκινησε ο πατερας του απο το 1992 για την ακριβεια 2 σπιτια.
Εχουμε και λεμε.1992-1996 τουβλα-μπετα με 5αρι φελιζολ στη μεση απο τη γλωσσα τη μεγαλη.απο 120 τμ ο καθε οροφος και σε καθε πλακα μονοση οπως και στεγη.Υπογειο 120 τμ απο κατω π θα γινει το λεβητοστασιο.
2009 κουφωματα ενεργειακα με 3πλα τζαμια αρκετα καλα νομιζω.Θελω να ζεστανω η τον ενα οροφο τον κατω με το pelletech 25 kw στην τιμη 2700 με φπα www.tzelepis-energy.gr/3E1A5D97.el.aspx η και τα δυο γιατι πιστευω μετα απο 10 χρονια να εχει μπει κ ο μεγαλος μ αδερφος με τον pelletech 15-50 στην τιμη 3850 με φπα www.tzelepis-energy.gr/0629FC4A.el.aspx. Ακουω συμβουλες και τι προβληματα να προσεξω οταν θα παω να το αγορασω να τα πω.Να ζητησω το καινουριο συστημα με την ξυστρα κτλπ. Ευχαρηστω εκ των προτερων...Διαβασα κατι λιγα αλλα καθοτι νεος σε αυτα θα ηυελα ενα γινετε μια συνοπτικη απαντηση στο τη εχει ο καθενας και τη να ζητησω.
Last edit: 9 Χρόνια 2 Μήνες πριν by Giorgos 198.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
9 Χρόνια 2 Μήνες πριν #144198 από anisos
Απαντήθηκε από anisos στο θέμα Λέβητας Pelletech 25kW
καλησπερα μαλλον θα σου ειναι μικρος ο Pelletech 25kW.
αν θες να ζεστανεις δυο σπιτια 120 τετραγονικα.
βαλε καλητερα τον 15/50 που εχει και την ξυστρα γιατι ο 25 δεν την εχει.
γιατι ειναι πιο πολλα τα υπερ του 15/50 σε σχεση με τον 25αρι

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
9 Χρόνια 2 Μήνες πριν #144405 από alexias
Απαντήθηκε από alexias στο θέμα Λέβητας Pelletech 25kW
Καλησπέρα και απο μένα και Χρόνια Πολλά.
Μένω Σέρρες και παρακολουθώ το forum κάνα μήνα τώρα.
Είμαι κάτοχος και εγώ Pelletech25, προμηθευτής ΚΑ-ΖΑ και ο τεχνικός εγκατάστασης μέσω αυτού.
Εκτιμώ είναι καλός στη δουλειά του και περιμένω να έρθει πάλι να του ρίξει μία ματιά να τον ρωτήσω και κάτι λεπτομέρειες.
Είχα το manual του λέβητα αλλά λογω χάους στο σπίτι δεν μπορώ να θυμηθώ που το έβαλα(οπότε εάν μπορεί κάποιος να μου στο στείλει σκαναρισμένο ή pdf θα του ήμουν ευγνώμων) alextrax2378(papaki)hotmail.com
Δεν έχω πειράξει τίποτε εκτός απο την ρυθμιση του πελλετ απο 1 σε 2.
Το σπίτι είναι στα 100τμ και γενικά η μόνωση δεν είναι καλή (Παλαιά κουφώματα αλουμινίου- αναμένω νέα κουφώματα μέσω ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ)
Εχω θερμοστάτη Siemens Και ο τεχνικός ήρθε έκανε την εγκατάσταση με ξεχωριστό κυκλοφορητή κτλ.
Θα ήθελα να πω , πώς το σπίτι δεν είναι πολύ ζεστό.Δεν έχει αυτή τη γλυκιά ζέστη.Καίω Βουλγάρικο πελλετ πιριν ένα μήνα τώρα.
Ο θερμοστάτης χώρου είναι πχ στο 23 αλλά ποτέ δεν πιάνει αυτή τη θερμοκρασία το δωμάτιο..?Ειναι κάτι που πρέπει να αλλάξω?Τι πρέπει να κάνω για να έχω μία καλή απόδοση και μία καλή κατανάλωση.Γραφω κάθε πότε βάζω πελλετ και έχω πλήρη εικόνα.Επίσης τι συνιστάται σε περιπτώσεις που το σπίτι μένει αδειο για 2 -3 μέρες?

Ευχαριστώ πολύ και περιμένω τους ειδικά τους συμπολεμιστάς Σερραίους αλλά και όποιον μπορεί με την πρώτη ευκαιρία να δώσω τηλέφωνο να τα πούμε και απο κοντά.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
9 Χρόνια 2 Μήνες πριν #144419 από jps
Απαντήθηκε από jps στο θέμα Λέβητας Pelletech 25kW
Φίλε Alexias μου φαίνεται περίεργο να μη σου ζεστένει το σπίτι ο pelletech 25.Τι θερμοκρασία επικρατεί στην περιοχή σου και μέχρι ποια θερμοκρασία φτάνει ο θερμοστάτης μέσα στο χώρο σου;Επίσης σε τι ισχύ καύσης το δουλεύεις;Το δουλεύεις συνέχεια στους 23 βαθμούς όλο το 24ωρο;

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
9 Χρόνια 2 Μήνες πριν - 9 Χρόνια 2 Μήνες πριν #144425 από alexias
Απαντήθηκε από alexias στο θέμα Λέβητας Pelletech 25kW
Καλησπέρα,
Λοιπόν τον θερμοστάτη χώρου τον έχω απο το μεσημέρι και μετά συνέχεια στο 21.Το θέμα είναι ότι απο χτές
γυρνώντας το θερμοστάτη κάνει κλίκ στους 17-18 περίπου βαθμους.Απο πάνω έχω ακριβως ένα θερμόμετρο και δείχνει 19 βαθμούς.
Η περιοχή μου είναι οι Σερρες και έχουμε χαμηλές θερμοκρασίες.Παγωνιά.Από 0,1 βαθμούς μέχρι και 4,5 .Εκτιμώ το βράδυ μπορεί να γυρίζει και αρνητικά.
Ισχύ το έχω 5 και γυρισα τη ρυθμιση πελλετ 1, Βαθμοί 65.
ΥΓ βρήκα το manual.ΘΑ ΤΟ σκανάρω για όποιον θέλει.
Επίσης μέσα στο manual έχει μία επιλογή για Θερμοστάτη Δωματίου(εννοεί όμως όταν ο λέβητας είναι στον ίδιο χώρο με τον θερμοστάτη δωματίου).Παίζει τπτ απο εκεί?Θα πάρω τώρα τηλέφωνο τον τεχνικό να έρθει.Τι προτείνεις?Μπορεί να προβλέψει κανείς τι παίζει?
Last edit: 9 Χρόνια 2 Μήνες πριν by alexias.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.125 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ