Γολγοθάς!!! Η επιλογή λέβητα pellet στην Ελλάδα
- mastoras
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Member
-
Λιγότερα
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 568
11 Χρόνια 1 Μήνας πριν #2563
από mastoras
Απαντήθηκε από mastoras στο θέμα Γολγοθάς!!! Η επιλογή λέβητα pellet στην Ελλάδα
Χμμμμ ενδιαφέρον θέμα
Να μαθαίνουμε κάτι απο πέλλετ και εμείς οι ξυλάκιδες 
Να ρωτήσω κάτι. Με τόσους αυτοματισμούς ο ρυθμιστής καύσης με την αλυσίδα τι χρειάζεται ? Μήπως για λόγους ασφαλείας ?
Πάντως πολλά λεφτά ρε παιδιά κάνουν αυτά τα όμορφα εργαλεία....πολλά λεφτά. Για τους φτωχούς δεν είναι λύση

Να ρωτήσω κάτι. Με τόσους αυτοματισμούς ο ρυθμιστής καύσης με την αλυσίδα τι χρειάζεται ? Μήπως για λόγους ασφαλείας ?
Πάντως πολλά λεφτά ρε παιδιά κάνουν αυτά τα όμορφα εργαλεία....πολλά λεφτά. Για τους φτωχούς δεν είναι λύση

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- KERBEROS
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Member
-
- Το Μαξίμου έχει ελικοδρόμιο;
Λιγότερα
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 380
11 Χρόνια 1 Μήνας πριν #2566
από KERBEROS
Πίστεψέ με κι εμείς που τα πήραμε πλούσιοι δεν είμαστε. Εγώ τουλάχιστον, ρίσκαρα, παίζοντας κυριολεκτικά τα ρέστα μου στο μηχάνημα. Κι ευτυχώς που το πήρα το καλοκαίρι, γιατί τώρα δεν θα μπορούσα. Κι επίσης ευτυχώς που το πήρα και βγάζω τον χειμώνα, καθώς τα προηγούμενα χρόνια το πεντακοσάρι κάθε μήνα ήταν αβάσταχτο. Αν τα κράταγα τα λεφτά, τώρα θα κλαιγόμουνα, γιατί δεν το πήρα και τα ίδια αυτά λεφτά θα τα 'τρωγα σιγά σιγά στο πετρέλαιο, παγώνοντας κιόλας.
Πιστεύω ότι και άλλοι περίπου έτσι σκέφτηκαν.
Προδότης δεν είναι μόνον αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς,αλλά είναι και εκείνος που, ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώσει του δεν...
Απαντήθηκε από KERBEROS στο θέμα Γολγοθάς!!! Η επιλογή λέβητα pellet στην Ελλάδα
Χμμμμ ενδιαφέρον θέμα
Να μαθαίνουμε κάτι απο πέλλετ και εμείς οι ξυλάκιδες
Πίστεψέ με κι εμείς που τα πήραμε πλούσιοι δεν είμαστε. Εγώ τουλάχιστον, ρίσκαρα, παίζοντας κυριολεκτικά τα ρέστα μου στο μηχάνημα. Κι ευτυχώς που το πήρα το καλοκαίρι, γιατί τώρα δεν θα μπορούσα. Κι επίσης ευτυχώς που το πήρα και βγάζω τον χειμώνα, καθώς τα προηγούμενα χρόνια το πεντακοσάρι κάθε μήνα ήταν αβάσταχτο. Αν τα κράταγα τα λεφτά, τώρα θα κλαιγόμουνα, γιατί δεν το πήρα και τα ίδια αυτά λεφτά θα τα 'τρωγα σιγά σιγά στο πετρέλαιο, παγώνοντας κιόλας.
Πιστεύω ότι και άλλοι περίπου έτσι σκέφτηκαν.
Προδότης δεν είναι μόνον αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς,αλλά είναι και εκείνος που, ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώσει του δεν...
- mastoras
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Member
-
Λιγότερα
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 568
11 Χρόνια 1 Μήνας πριν - 11 Χρόνια 1 Μήνας πριν #2703
από mastoras
Απαντήθηκε από mastoras στο θέμα Γολγοθάς!!! Η επιλογή λέβητα pellet στην Ελλάδα
Πω πω πω 500αρι κάθε μήνα
τι μου λες βρε αδεφρέ....πολύ χρήμα. Δηλαδή μιλάμε για 2.500-3.000 ευρώ την σεζόν για πετρέλαιο.
Και φυσικά καλά έκανες και αγόρασες ένα καλό και ακριβό εργαλείο. Αφού σε μια και μόνο χρονιά θα το έχεις κάνει απόσβεση.
Εγώ όμως μιλάω για φτωχούς....μάλλον νεόπτωχους, που με το ζόρι μπορούν να διαθέσουν για θέρμανση ένα 100ρικο τον μήνα. Δηλαδή 600-700 ευρώ την σεζόν. Και άλλα τόσα για να αντικαταστήσουν το πετρέλαιο, με άλλο εργαλείο.

Και φυσικά καλά έκανες και αγόρασες ένα καλό και ακριβό εργαλείο. Αφού σε μια και μόνο χρονιά θα το έχεις κάνει απόσβεση.

Εγώ όμως μιλάω για φτωχούς....μάλλον νεόπτωχους, που με το ζόρι μπορούν να διαθέσουν για θέρμανση ένα 100ρικο τον μήνα. Δηλαδή 600-700 ευρώ την σεζόν. Και άλλα τόσα για να αντικαταστήσουν το πετρέλαιο, με άλλο εργαλείο.

Last edit: 11 Χρόνια 1 Μήνας πριν by mastoras.
- kappas
-
- Αποσυνδεμένος
- Premium Member
-
Λιγότερα
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 8
11 Χρόνια 3 Εβδομάδες πριν - 11 Χρόνια 3 Εβδομάδες πριν #4502
από kappas
Απαντήθηκε από kappas στο θέμα Γολγοθάς!!! Η επιλογή λέβητα pellet στην Ελλάδα
Ρε καλλα παιδια στιν ελλαδα υπαρχει κατι τετιο ??????
πελλετ ,πυρηνα , κουκουτσι και ξυλα ταυτοχρονα
πελλετ ,πυρηνα , κουκουτσι και ξυλα ταυτοχρονα
Last edit: 11 Χρόνια 3 Εβδομάδες πριν by kappas.
- jnet
-
- Αποσυνδεμένος
- Administrator
-
11 Χρόνια 3 Εβδομάδες πριν #4506
από jnet
Η αποψη μου είναι οτι δεν δικαιολογεί τα 700€ και επιπλέον ο Pellas μπορεί να πάρει και αντιστάθμιση ενώ ο BADO δεν την έχει την δυνατότητα.
Κοστίζει τόσο να είσαι ειλικρινής όταν είσαι ευφυής! Είναι σαν να είσαι τίμιος όταν είσαι φιλόδοξος.
Απαντήθηκε από jnet στο θέμα Γολγοθάς!!! Η επιλογή λέβητα pellet στην Ελλάδα
Καλησπέρα σε όλους στο forum. Είμαι νέο μέλος αν και έχω μελετήσει καλά τις συζητήσεις. Ενδιαφέρομαι για λέβητα πελλετ και ξύλου και όντως έχω δυσκολευτεί πολύ στην επιλογή. Τον τελεύταίο καιρό κατέληξα σε δύο συστήματα.
Τον PELLETIX EKOS (dakon) με καυστήρα ECOFIRE και τον BOSCH με καυστήρα PELLAS.
Από ότι έχω δει οι δύο λέβητες είναι ίδιοι. Η τιμή τους όμως έχει μεγάλη διαφορά (περίπου 700€).
Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος έχει δει τα παραπάνω συστήματα ή τα έχει δουλέψει και αν γνωρίζει γιατί τέτοια διαφορά του bosch (φτηνότερος) με τον DAKON(θυγατρική BOSCH).
Έχω ακούσει καλά λόγια και για τον pellas καυστήρα.
Επίσης περιμένω τις πρώτες εντυπώσεις του fillmore από το σύστημά του (καταναλώσεις, αξιοπιστία, απόδοση)
Ευχαριστώ!
Η αποψη μου είναι οτι δεν δικαιολογεί τα 700€ και επιπλέον ο Pellas μπορεί να πάρει και αντιστάθμιση ενώ ο BADO δεν την έχει την δυνατότητα.
Κοστίζει τόσο να είσαι ειλικρινής όταν είσαι ευφυής! Είναι σαν να είσαι τίμιος όταν είσαι φιλόδοξος.
- pantelis1973
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Member
-
11 Χρόνια 3 Εβδομάδες πριν #4509
από pantelis1973
ποσο βρηκατε τον bosch με τον pellas?
Δεν κανει κρυο στην Ελλάδα...
Απαντήθηκε από pantelis1973 στο θέμα Γολγοθάς!!! Η επιλογή λέβητα pellet στην Ελλάδα
Καλησπέρα σε όλους στο forum. Είμαι νέο μέλος αν και έχω μελετήσει καλά τις συζητήσεις. Ενδιαφέρομαι για λέβητα πελλετ και ξύλου και όντως έχω δυσκολευτεί πολύ στην επιλογή. Τον τελεύταίο καιρό κατέληξα σε δύο συστήματα.
Τον PELLETIX EKOS (dakon) με καυστήρα ECOFIRE και τον BOSCH με καυστήρα PELLAS.
Από ότι έχω δει οι δύο λέβητες είναι ίδιοι. Η τιμή τους όμως έχει μεγάλη διαφορά (περίπου 700€).
Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος έχει δει τα παραπάνω συστήματα ή τα έχει δουλέψει και αν γνωρίζει γιατί τέτοια διαφορά του bosch (φτηνότερος) με τον DAKON(θυγατρική BOSCH).
Έχω ακούσει καλά λόγια και για τον pellas καυστήρα.
Επίσης περιμένω τις πρώτες εντυπώσεις του fillmore από το σύστημά του (καταναλώσεις, αξιοπιστία, απόδοση)
Ευχαριστώ!
ποσο βρηκατε τον bosch με τον pellas?
Δεν κανει κρυο στην Ελλάδα...
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.901 δευτερόλεπτα