- Ληφθείσες Ευχαριστίες 0
Ενεργοποίηση νέου μέλους
Επειδη υπάρχει πρόβλημα στην αποστολή email ενεργοποίησης νέου μέλους στείλτε Viber μήνυμα στο 6945100102 με το όνομα χρήστη που θέλετε ενεργοποίηση. Προσοχή!!! το τηλεφωνο δεν δίνεται για τηλεφωνικές κλήσεις παρά μόνο για μηνύματα στο viber.
Γολγοθάς!!! Η επιλογή λέβητα pellet στην Ελλάδα
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 94
Εγώ είμαι δίπλα στη Θεσ/νίκη. Στην Ορεστιάδα είδα να τον δίνει ο Crystal σε λογική τιμή. Στην Αθήνα πόσα τον ζητάνε;panio13 έγραψε: θεοδοση η διαφορα τιμης του starfire μεταξυ ορεστιαδας και αθηνας ειναι 1000ευρω.Μαλλον νοικιαζουν αεροπλανο για να τον φερουν στην αθηνα..... Για να δειτε ποσο σοβαρους εμπορους εχουμε
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 0
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 111
Δεν υπάρχει λόγος στεναχώριας, κυκλοφορούν 10δες λέβητες στην αγορά που μπορείς να διαλέξεις.panio13 έγραψε: στην αθηνα μου ζητησαν 5000ευρω +1000ευρω εγκατασταση ενω στην ορεστιαδα μου ζητησαν 4000 αλλα δεν αφηνει η μαμα εταιρια να μου το στειλουν
Για τον κόσμο του κεφαλαίου είμαστε όλοι ξένοι.
dkaragi@teemail.gr
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 94
Έκανα copy + paste τις 2 σειρές του σχολίου σου παραπάνω και το πέρασα με e-mail στον Βασίλη Ντάγκα της STARFIRE στη Θεσ/νίκη. Σου βάζω με copy την απάντησή του παρακάτω:panio13 έγραψε: στην αθηνα μου ζητησαν 5000ευρω +1000ευρω εγκατασταση ενω στην ορεστιαδα μου ζητησαν 4000 αλλα δεν αφηνει η μαμα εταιρια να μου το στειλουν
vassilios.dagas
1:32 μ.μ. (Πριν από 3 ώρες)
προς Εμένα
Καντε με ενα τηλ στο 6945411762 Βασιλης Νταγκας απο STARFIRE
Πάρε ένα τηλέφωνο, δεν χάνεις τίποτα!
- Asteris
-
- Αποσυνδεμένος
- Invicta Selenic 700 + heat exchanger
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 633
panio13 έγραψε: στην αθηνα μου ζητησαν 5000ευρω +1000ευρω εγκατασταση ενω στην ορεστιαδα μου ζητησαν 4000 αλλα δεν αφηνει η μαμα εταιρια να μου το στειλουν
Πάρε και τον συνήγορο του πολίτη και πες του ότι έχω θέμα με άρνηση πώλησης...