Κλίνκερ ή κάτι άλλο;

Περισσότερα
11 Χρόνια 6 Μήνες πριν - 11 Χρόνια 6 Μήνες πριν #42136 από vasgri
Απαντήθηκε από vasgri στο θέμα Κλίνκερ ή κάτι άλλο;
tτη σομπα τη αγορασα απο αυτους οκ? οπως και ατους ειπα οτι θα αγορασω πελλετ απο εκεινους οποτε θα εχουν κερδος οχι μονο απο τη εγκατασταση μιας σομπας αλλα και απο τις παραγγελεις πελλετ ..και οχι μονο απο αυτο αλλα τους εστειλα ηδη 2 πελατες και τους ειπα οτι υπαρχει ενδεχομενο για αρχοτερα να μπορεσω να παρω λεβητα .οποτε μιλαμε για long term συνεργασια.πριν αγορα σω τη σομπα μιλησα οτι με ενδιαφερει το after sales service ηταν δεδομενο και μαλιστα τους ειπα οτι εννοειται αν φταιω εγω ιθα π[ληρωνω η τιμη των 50 ευρω τη καθορισαν εκεινοι οχι εγω!.για αυτους τα 50 ευρω μπορει να φαινονται λιγα εγω ομως δουλευω 1,5 μερα να τα βγαλω οπως και πολλοι απο το φορουμ! για τ κεραμικο μηπως να το πληρωσω???? οαο για το τελευταιο σχολιο δε το καταλαβα. εφοσον βαλανε λαθος μπουρι ενω ειχαν τις διαστασεις τι επρεπε να κανουν??? και γω λυπαμαι οταν βλεπω προχειροτητες και στη δουλεια μου και αλλου!
Last edit: 11 Χρόνια 6 Μήνες πριν by vasgri.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": DOOM_NX

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 6 Μήνες πριν #42159 από DIMITRIS38
Απαντήθηκε από DIMITRIS38 στο θέμα Κλίνκερ ή κάτι άλλο;
μαστορα πήραν κέρδος απο την αγορά της σόμπας έβγαλαν ένα ακόμα μικρο κέρδος απο το πελλετ(και σε βάθος χρόνου θα μεγαλώσει κιαλο αυτό το κέρδος) πήραν και 50 για την τοποθέτηση και τα κάνανε σαλάτα και με ζημίες και το χειρότερο δεν ξέρουν να το ρυθμίσουν
για φαντάσου να βάλουν ένα λέβητα τότε τι θα κάνουν θα τον στείλουν στο φεγγάρι ενταξη κάποιοι ξεφεύγουν απο τα όρια του απλού λάθους και είναι μέχρι και επικίνδυνοι
αν δεν μπορούν να κάνουν αυτή τη δουλειά ας βρουν μια που θα μπορούν να την κάνουν

fuzzy logic 2 p15kw
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": vasgri

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 6 Μήνες πριν - 11 Χρόνια 6 Μήνες πριν #42162 από mastoras
Απαντήθηκε από mastoras στο θέμα Κλίνκερ ή κάτι άλλο;
vasgri......Δεν ξέρω τι κατάλαβες από τα σχόλια μου, αλλά δεν άφησα κανένα υπονοούμενο για εσένα. Το αντίθετο μάλιστα, λυπάμαι που έπεσες σε άσχετους με το αντικείμενο.
Last edit: 11 Χρόνια 6 Μήνες πριν by mastoras.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 6 Μήνες πριν #42166 από vasgri
Απαντήθηκε από vasgri στο θέμα Κλίνκερ ή κάτι άλλο;

mastoras έγραψε: vasgri......Δεν ξέρω τι κατάλαβες από τα σχόλια μου, αλλά δεν άφησα κανένα υπονοούμενο για εσένα. Το αντίθετο μάλιστα, λυπάμαι που έπεσες σε άσχετους με το αντικείμενο.

μαστορα στη αρχη νομιζα οτι ειρωνευτηκες εμενα και συγνωμη ειμαι και γω αναστατωμενη απο ολα αυτο ..με 2 παιδια ζοριζομαι να τη πληρωσω και εχω τετοια προβληματα ακομη δε αρχισαν τα κρυα...και στεναχωριεμαι γιατι στη δουλεια μου προσπαθωνα κανω το καλυτερο χωρις να σκεφτω ποσο ασχημα οικονομικα ειμαι ..δε μου φταινε οι ασθενεις γιαυτο..και λεω γιατι καποιοι που εχουν μεγαλυτερο καρδος δε μπορουν να σκεφτουν υπεθυνα? και πως μπορω τωρα να συνενοηθω ? αν δε ερθει να μου κανει τη σομπα η να βαλει αερα απο εξω οπως ειπε ο τεχνικος της εντιλκαμιν πες μου με το χερι στη καρδια εγω θα φταιω αν δε τον ξαοφλησω??? εφοσον ειδαμε τοι μανουαλ της σομπας που εγραφε για εξωτερικη υποδοχη αερα και ειπε οτι δε χρειαζεται. ελα ομως που η εταιρεια ειπε οτι ειναι απαρατητο? πες μου που ειναι το λαθος ειλικρινα δε ξερω τι να κανω να παραθεσω (δε ξερω αν εχει σημασια οτι εβαζε τζακια απο οτι καταλανβα τοσα χρονια και τωρα ασχοληται με το πελλετ δε ξερω αν αυτο εχει σημασια

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 6 Μήνες πριν #42176 από Sp4wN
Απαντήθηκε από Sp4wN στο θέμα Κλίνκερ ή κάτι άλλο;

vasgri έγραψε: μαστορα στη αρχη νομιζα οτι ειρωνευτηκες εμενα και συγνωμη ειμαι και γω αναστατωμενη απο ολα αυτο ..με 2 παιδια ζοριζομαι να τη πληρωσω και εχω τετοια προβληματα ακομη δε αρχισαν τα κρυα...και στεναχωριεμαι γιατι στη δουλεια μου προσπαθωνα κανω το καλυτερο χωρις να σκεφτω ποσο ασχημα οικονομικα ειμαι ..δε μου φταινε οι ασθενεις γιαυτο..και λεω γιατι καποιοι που εχουν μεγαλυτερο καρδος δε μπορουν να σκεφτουν υπεθυνα? και πως μπορω τωρα να συνενοηθω ? αν δε ερθει να μου κανει τη σομπα η να βαλει αερα απο εξω οπως ειπε ο τεχνικος της εντιλκαμιν πες μου με το χερι στη καρδια εγω θα φταιω αν δε τον ξαοφλησω??? εφοσον ειδαμε τοι μανουαλ της σομπας που εγραφε για εξωτερικη υποδοχη αερα και ειπε οτι δε χρειαζεται. ελα ομως που η εταιρεια ειπε οτι ειναι απαρατητο? πες μου που ειναι το λαθος ειλικρινα δε ξερω τι να κανω να παραθεσω (δε ξερω αν εχει σημασια οτι εβαζε τζακια απο οτι καταλανβα τοσα χρονια και τωρα ασχοληται με το πελλετ δε ξερω αν αυτο εχει σημασια


Παρεξήγηση ήταν Vasgri ,ο Μάστορας απλά προσπαθεί να δεί αντικειμενικά το τι συνέβει .Και οι πελάτες είναι πολλές φορές υπαίτιοι στις σχέσεις μεταξύ εμπόρου-πελάτη.Ελπίζω ειλικρινά όλα να πάνε καλά πάντως για να έχετε έναν ζεστό χειμώνα . Πάνω απ όλα όμως να είσαι εσύ καλά όσο μπορείς και να μή στενοχωριέσαι και αγχώνεσαι ,γιατί όλα τα άλλα είναι δευτερεύοντα .

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 6 Μήνες πριν - 11 Χρόνια 6 Μήνες πριν #42182 από mastoras
Απαντήθηκε από mastoras στο θέμα Κλίνκερ ή κάτι άλλο;
Ειλικρινά μετά από όλα αυτά τα προβλήματα που έχεις αναφέρει [γιατί στην αρχή μιλούσαμε για το μαύρισμα του τζαμιού και μόνο] χαίρομαι που τους έχεις στο χέρι [υπόλοιπο] και έτσι θα γίνει τελικά η δουλειά σου. :)

Ο τζακάς δεν άνοιξε την δεύτερη τρύπα, γιατί θα είχε σταθερούς σωλήνες να περάσει [μεγάλο "λούκι"] η και καθόλου καθώς 50cm διάμετρο σωλήνα σε όλη την Ελλάδα έχει μόνο ένας. :lol: Και αντί να παιδεύεται είπε να το αφήσει ως έχει. Σε κάποιον άλλον, άλλοι έχουν βάλει σωλήνα από χαρτί...και πάει λέγοντας.
Last edit: 11 Χρόνια 6 Μήνες πριν by mastoras.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.108 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ