Οι τρέχουσες τιμές pellet

Περισσότερα
10 Χρόνια 9 Μήνες πριν - 10 Χρόνια 9 Μήνες πριν #105402 από DOOM_NX
Απαντήθηκε από DOOM_NX στο θέμα Οι τρέχουσες τιμές pellet
Λοιπόν αυτά που έκαψες κατασκευάσθηκαν στο εργοστάσιο που ανήκει στην Egger, στο Radauti.

Μπορείς να το διασταυρώσεις στη σελίδα της DIN CERTCO και την αντίστοιχη του ASI (αφού βάλεις στο πεδίο "Zertifikat Nummer" τον αριθμό «2010 076» και πατήσεις "Suchen").

Στη λίστα που έχουμε ετοιμάσει για το energ, μπορείς να δεις ότι με τον ίδιο αριθμό πιστοποίησης κυκλοφορούν άλλα τρία τουλάχιστον προϊόντα στην Ελλάδα. Είναι όλα προϊόντα του ίδιου εργοστασίου με την ίδια ποιότητα.

Τα συγκεκριμένα τα δοκίμασα πέρυσι και μου άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις. Καμία σχέση με τα bio-therm και τα Silva. Και λιγότερη στάχτη και περισσότερη θερμότητα. Με τα Golden Nuggets δεν έκανα σύγκριση στη θερμότητα, αλλά στο θέμα της στάχτης κυμαίνονταν στα ίδια επίπεδα.

Φέτος εφοδιάστηκα με 4 παλέτες Egger σε διάφανη σακούλα και 1 παλέτα Eco Pellets. Όλα είναι με DINplus 7A125. Τα αγόρασα από τον Mega Pellet.

Συνημμένο αρχείο:
Συνημμένο αρχείο:

Τα Eco Pellets, μπρος-πίσω.

Πάντως, αν βρεις τα πέλλετ της Schweighofer από το Sebes (DINplus: 7A040) σε καλύτερη τιμή, μη διστάσεις να τα χτυπήσεις. Από προσωπική αναζήτηση, όμως, τα Egger στη διάφανη σακούλα ήταν τα φθηνότερα από τα πιστοποιημένα εκ Ρουμανίας.
Last edit: 10 Χρόνια 9 Μήνες πριν by DOOM_NX.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 9 Μήνες πριν #105407 από zio1980
Απαντήθηκε από zio1980 στο θέμα Οι τρέχουσες τιμές pellet
για να καταλάβω ουσιαστικά η Schweighofer έχει 2 εργοστάσια παραγωγής, στο Radauti(DINplus 7A125) και στο Sebes (DINplus: 7A040)...απλώς τα πέλλετ απο Sebes (DINplus: 7A040)θεωρούνται καλύτερης ποιότητας???η egger τι σχέση έχει με την Schweighofer??? τα golden nuggets είναι δηλαδή της Schweighofer που παρασκευάζονται στο Sebes με DINplus: 7A040??? σορρυ για τις ερωτήσεις αλλά επειδή θα πάρουμε μεγάλη ποσότητα περίπου 16 τόνους (4 διαμερισματα-2 λέβητες)θέλω να γνωρίζω ίγα πράγματα..απλώς στα μαγαζιά όλοι λένε οτι τα golden nuggets είναι τα μοναδικά της Schweighofer στην ελλάδα..

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 9 Μήνες πριν #105409 από DOOM_NX
Απαντήθηκε από DOOM_NX στο θέμα Οι τρέχουσες τιμές pellet

zio1980 έγραψε: για να καταλάβω ουσιαστικά η Schweighofer έχει 2 εργοστάσια παραγωγής, στο Radauti(DINplus 7A125) και στο Sebes (DINplus: 7A040)...απλώς τα πέλλετ απο Sebes (DINplus: 7A040)θεωρούνται καλύτερης ποιότητας???η egger τι σχέση έχει με την Schweighofer??? τα golden nuggets είναι δηλαδή της Schweighofer που παρασκευάζονται στο Sebes με DINplus: 7A040???

Η Schweighofer έχει 2 πιστοποιημένα εργοστάσια παραγωγής πέλλετ· ένα στο Sebes και ένα στο Comanesti. Στο Sebes συσκευάζει σακουλάκια Golden Nuggets και Schweighofer (πορτοκαλί) και στο Comanesti big-bags (μεγάλα σακιά του 1 τόνου). Στο Radauti, η Schweighofer έχει εργοστάσιο παραγωγής ξυλείας, δίπλα-δίπλα με την Egger. Το πιστοποιημένο εργοστάσιο πέλλετ στο Radauti ανήκει στην Egger, σύμφωνα με τα πιστοποιητικά. Μια και είναι δίπλα, η Egger προμηθεύει τη Schweighofer με πέλλετ (και αυτά σε πορτοκαλί σακούλες, σαν τις δικές σου). Επίσης, στην ελληνική αγορά έχουν κυκλοφορήσει πέλλετ της Egger χωρίς λογότυπο (διάφανες σακούλες, αλλά με χαρτί της Egger μες στη σφραγισμένη παλέτα) καθώς και πέλλετ με τη μάρκα Eco Pellets, της ίδιας εταιρείας (αυτά που έδειξα παραπάνω).

Κανένα από τα δύο δε θεωρείται καλύτερης ποιότητας. Και τα δύο είναι ENplus A1 πέλλετ από ερυθρελάτη χωρίς φλοιό με στάχτη της τάξης του 0,3%. Παρ'όλα αυτά, τα πέλλετ της Egger στην επιθεώρηση για το DINplus έδειξαν μεγαλύτερη θερμοκρασία τήξης της στάχτης. Αν αυτό ισχύει για όλα τα πέλλετ, τότε ίσως μπορούμε να πούμε ότι σχηματίζουν λίγο δυσκολότερα κλίνκερ (συσσωματώματα στάχτης). Εμένα πάντως μ'αρέσει περισσότερο η εμφάνιση των Egger, γιαυτό και τα προτιμώ.

zio1980 έγραψε: σορρυ για τις ερωτήσεις αλλά επειδή θα πάρουμε μεγάλη ποσότητα περίπου 16 τόνους (4 διαμερισματα-2 λέβητες)θέλω να γνωρίζω ίγα πράγματα..απλώς στα μαγαζιά όλοι λένε οτι τα golden nuggets είναι τα μοναδικά της Schweighofer στην ελλάδα..

Αυτό το τελευταίο δεν ισχύει. Συνεχίζουν να έρχονται και οι πορτοκαλί σακούλες στην Ελλάδα κανονικά. Αλλά μπορεί να μην έρχονται αυτές με DINplus: 7A125.

Εγώ σόρρυ για τις πολλές παρενθέσεις! :silly:
Ελπίζω να μη σε μπέρδεψα περισσότερο! :dry:

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 9 Μήνες πριν #106401 από tractioner
Απαντήθηκε από tractioner στο θέμα Οι τρέχουσες τιμές pellet
Σαν ''πρωτοετης''στον χωρο των πελλετ (και απειρος) ηρθε η ωρα τις επιλογης καυσιμου.Αυτο που κατα κυριο λογο θελω να ρωτήσω ειναι το εξης.
Η τιμολογιακη πολιτικη τις καθε εταιριας φανταζομαι οτι εχει αμεσο αντίκτυπο στην ποιοτητα η οποια ομως πως μεταφράζετε?
Οταν πληρωνω ακριβα ενα πελλετ αυτόματα εχω και μεγαλύτερη θερμογόνο δύναμη και λιγοτερη σταχτή? ή κερδίζω μονο στο θεμα σταχτης και λοιπων ανεπιθύμητων υπολειμάτων (κλιγκερ) ?
Δήλαδη αξιζει να αγορασεις το ακριβό και να το αποσβέσεις απο τις πιο αποδοτικές καυσεις ?
Ευχαριστω εκ των προτερων

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 9 Μήνες πριν #106402 από vag1234
Απαντήθηκε από vag1234 στο θέμα Οι τρέχουσες τιμές pellet
Τι λεβητα έχεις ;; Απο εκεί ξεκινάμε πρώτα .. Υπάρχουν παρά πολλες παράμετροι ..

Ομορφάντρα μου ΔΕΝ πειράζει, που πήρες τόσο ακριβό μηχάνημα, τώρα παρακάλα μην ακριβύνει και αλλό το καυσιμό σου!!!
Θέλουμε φθηνό Ελληνικό & ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ PELLET!!!!!!!!!...[IMG][/IMG][IMG]...[/IMG]
...

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 9 Μήνες πριν #106403 από kosmidis80
Απαντήθηκε από kosmidis80 στο θέμα Οι τρέχουσες τιμές pellet
οχι φιλε μου! Υπαρχουν πολυ καλα πελλετ τα οποια δεν ειναι πιστοποιημενα και αντιστοιχα ακριβα! Επισης κλινκερ μπορει να μην δεις και ποτε, ειδικα αν ξερεις να ρυθμιζεις τον καυστηρα σου - ΚΑΙ δεν ειναι χαλια το πελλετ που θα αγορασεις. Γενικα αν το μηχανημα σου μπορει να καψει πελλετ κατωτερης στα χαρτια ποιοτητας (μπορει οχι στην πραγματικοτητα, μπορει να ειναι και καλυτερο) τοτε δεν υπαρχει λογος να πας σε πρεμιουμ.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": χρηστος8

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.531 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ