Ενεργοποίηση νέου μέλους
Επειδη υπάρχει πρόβλημα στην αποστολή email ενεργοποίησης νέου μέλους στείλτε Viber μήνυμα στο 6945100102 με το όνομα χρήστη που θέλετε ενεργοποίηση.
Οι τρέχουσες τιμές pellet
- XAALAARAA
- Αποσυνδεμένος
- XAALAARAA
Όπως βλέπετε πίσω αριστερά έχει και περσινά τα οποία δεν έχουν πάθει τίποτα αρκεί να είναι αποθηκευμένα σε σωστό χώρο χωρίς υγρασίες(αγορασμένα Απρίλιο το 2011) αν και ληγμένα θα με ζεστάνουν και αυτά .
Όπως βλέπετε το πελλετ δεν συμφέρει καθόλου είναι πανάκριβο βρωμάει κάνει κακό στην υγεία μας και δεν φτάνει για όλους για αυτό όσοι ΒΑΛΑΜΕ ΒΑΛΑΜΕ
ΡΕ ΟΥΣΤΤΤΤΤ
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 576
Μπραβο σου που στηριζεις Ελληνικο εργοστασιο.
- XAALAARAA
- Αποσυνδεμένος
- XAALAARAA
stergiosbik έγραψε: Ξεχασες στην τουαλετα να βαλεις σακια με πελλετ!
Μπραβο σου που στηριζεις Ελληνικο εργοστασιο.
χεχεχε νομίζεις
Δυο ήταν η λόγοι που το διάλεξα
η περσινή χρονιά που κύλησε χωρίς προβλήματα και η καλύτερη τιμή
και από ότι βλέπω έκανα την καλύτερη επιλογή αν συγκρινεις σχέση τιμής και απόδοσης
στα 3 καλύτερα ΠΕΛΛΕΤ εως τώρα τις δοκιμής σύμφωνα με το συγκριτικό τεστ του κυρίου Μοσχαλη
ΡΕ ΟΥΣΤΤΤΤΤ
- theoilia
- Αποσυνδεμένος
- Συντονιστής
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 192
- XAALAARAA
- Αποσυνδεμένος
- XAALAARAA
theoilia έγραψε: Βλέποντας τις παραπάνω φωτογραφίες να κάνω μια ερώτηση σε όλους εσάς που χρησιμοποιήσατε πελλετ από πέρσι ή και παλιότερα;Είναι κάτι που πρέπει να προσέξουμε κατά την αποθήκευση;Το ρωτάω γιατί έχω αποθηκεύσει όλη την ποσότητα που αγόρασα σε κλειστό χώρο αλλά αυτός ο χώρος είναι μακριά από το σπίτι μου και σκέφτομαι κάποια σακιά (20 με 30) να τα βάλω στο μπαλκόνι μου σε μέρος που φυσικά δεν βρέχεται,για να τα έχω σε περίπτωση που τον χειμώνα δεν θα μπορώ να μετακινηθώ προς τον χώρο αποθήκευσης.Για καθημερινη χρηση θα κουβαλαω 1-2 τσουβαλακια.Υπάρχει κάποιος κίνδυνος να πάρουν υγρασία μιας και θα είναι σε εξωτερικό χώρο;
Αν δεν βρέχονται δεν θα πάθουν τίποτα απολύτως
εγώ αυτά όπως τα βλέπεις στην 2η φωτογραφία παρόλο που μπορούν να βραχούν πέρυσι δεν έπαθαν τίποτα μιας και η σακούλες της alfa wood δεν έχουν επάνω τρυπίτσες όπως μερικές άλλες
ΡΕ ΟΥΣΤΤΤΤΤ
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 111
theoilia έγραψε: ...και σκέφτομαι κάποια σακιά (20 με 30) να τα βάλω στο μπαλκόνι μου σε μέρος που φυσικά δεν βρέχεται,για να τα έχω σε περίπτωση που τον χειμώνα δεν θα μπορώ να μετακινηθώ προς τον χώρο αποθήκευσης.Για καθημερινη χρηση θα κουβαλαω 1-2 τσουβαλακια.Υπάρχει κάποιος κίνδυνος να πάρουν υγρασία μιας και θα είναι σε εξωτερικό χώρο;
Και τι σε πειράζει να τα βάλεις στο μπαλκόνι)πάνω σε παλέτα βέβαια ή άλλη βάση, και να τα σκεπάσεις καλού κακού με κάποιο νάιλον;
Για τον κόσμο του κεφαλαίου είμαστε όλοι ξένοι.
dkaragi@teemail.gr