Μονάδα παραγωγής πέλλετ στα Ιωάννινα!

Περισσότερα
11 Χρόνια 4 Μήνες πριν #55513 από OANNHSEA

καθε τι πρεπει να ειναι εντελως παραγωγικο. το γραφειο που σε καθοδηγουσε-συμβουλεευ,μαλον το ειχαν ασxετοι πανω σε αυτον τον τομεα.

Για και χαρά σου ^silent_power^!!!
Για αυτό ρώτησα και εγώ ποιοί είναι αυτοί οι απατεώνες που πήραν 20.000 ευρώ ουσιαστικά για να μην κάνουν τίποτα!!!, αλλά απάντηση δεν πήρα...
Έχετε σκεφτεί ότι εδώ μέσα δίνουμε όλες τις απαντήσεις και δη τσάμπα;;;

Εκτος απο οτι συμφωνω σε οτι εγραψες παραπανω, θελω να σου ζητησω να βαλης φωτογραφιες και περισσοτερες πληροφοριες σχετικα τον καταστροφεα θρυματιστη

Προσυπογράφω και τα δύο... :lol:

Bellum omneum contra omne...
Θάνατος στους πετρελαιάδες!!!

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 4 Μήνες πριν #56388 από ^silent_power^
καλησπερα απο την παγωμενη χαλκιδικη!

θα ποσταρω μερικα βιντεο για το πως μπορουμε να συλλεξουμε κλαδεματα με χαμηλο κοστος!

εχω ξοδεψει πολυ απο τον ελευθερο χρονο μου, ψαχνοντας για την χρυση τομη πανω στην θερμανση με καυση κλαδεματων. στην αρχη ασχοληθηκα (θεωρητικα παντα) με τα πελλετ τα οποια το μονο πλεονεκτημα που εχουν ειναι οτι καταλαμβανουν λιγοτερο χωρο μιας και ειναι συμπιεσμενα! απο εκει και περα ειναι ολο μειονεκτηματα οπως πχ: ακριβω κοστος αγορας πρεσσας(που ως συνηθως για τα βαλαντια μας αντυστηχουν οι φτηνιαρικες πελλετομηχανες απο κινα). επειτα η παραγωγη καλου πελλετ θελει καταληλες υγρασιες και ενα σωρο αλλα οπως οτι το τριμμα πρεπει να ειναι αρκετα ψιλο για να μπορει η πρεσσα να δουλευει ομαλα και χωρις ολη την ωρα σταματα ξεκινα μιας και φρακαρει!η μηχανη θελει μονιμα ενα ατομο απο πανω για να την επιβλεπει! τελος, εαν η πρεσσα δεν δουλευει με απολυτως καθαρο υλικο, τοτε θα παρεις την μητρα και τα ρολλερς στο χερι. το κοστος ειναι μεγαλο στην αντικαταστασης τους.

επειτα ασχοληθηκα με τις μπρικεττες. τα πλεονεκτηματα τους ειναι πολλα οπως: μπορουν να χρησιμοποιηθουν παντου. απο σομπα και τζακι εως ξυλολεβητες. φτιαχνονται σχετικα πιο ευκολα,το τριμμα δεν πρεπει να ειναι τοσο ψιλο οσσω του πελλετ. αν εχει καννενα πετραδακι ή καποιο κομματι μεταλλο....δεν μας απασχωλει! η μηχανες ειναι πιο παραγωγηκες σε σχεση με τις πελλετοπρεσσες! ενα ακομη πλεονεκτημα ειναι οτι μπορουν να συμπιεσουν υλικο το οποιο εχει θρυμματισει καταστροφεας-σπαστηρας! οσω καλος και αν ειναι ενας καταστροφεας, καποιες φορες ισως παρει καποιο πετραδακι ή λιγο χωμα απο το ρευμα αερα που δημιουργει ο σπαστηρας. οι στροφες που περνει ο αξονας με τα σφυρια ειναι καπου στις 2500 στροφες το λεπτο, γι αυτο και ζυγοσταθμιζεται σε ειδικο μηχανημα για να μην εχει δονησεις.

για να ξεκινησει καποιος να συλλεγει βιομαζα χωρις να σπαταλησει πολλα, πρεπει να ξεκινησει αγοραζοντας εναν καταστροφεα βιομαζας και εναν σφυρομυλλο. ετσι θα εχει παμφθυνει πρωτη υλη ετοιμη για καθε χρηση. μπορεις να κανεις γνωστο οτι συλλεγεις κλαδεματα οταν ειναι σε σειρα μεσα στο χωραφι και πιστεψε με θα ειναι πολλοι αυτοι που θα σε ψαχνουν για να τους καθαρισεις το χωραφι τους.σε εμας εδω μιας και κλαδευουν εως τελος μαιου, πολλοι τρεχουν πανικοβλητοι να καψουν τα κλαδεματα τους για να προλαβουν μιας και επειτα απο μια συγκεκριμενη ημερομηνια απαγορευεται.
για να κανεις σιγα-σιγα αποσβεση τον εξοπλισμο, χωρις να ριξεις κι αλλα λεφτα για αλλα μηχανηματα...τοτε πρεπει να ξεκινησεις να πουλας βιομαζα σε ολους αυτους που καινε πυρηνα. θα σε προτιμησουν γιατι ο πυρηνας εχει εκτοξευτει στα υψοι και επισης το τριμμα ελιας ειναι πολυ πιο δυνατο απο τον πυρηνα.αυτο συμαινει οτι θα καινε λιγοτερη ποσοτητα!
μειονεκτημα οτι πρεπει να το στεγνωνεις στον ηλιο...αλλα αν αναλογιστης οτι απο τον μαρτη κιολας ξεκινουν οι λιακαδες..τοτε δεν θα παρει πολυ το στεγνωμα.μπορεις να χρησιμοποιησεις και θερμοκηπιο.
οταν κανεις αποσβεση, τοτε φτιαχνεις ενα ξυραντηριο σε καποιο μηχανουργειο. αυτο θα σου δωσει την δυνατοτητα να εχεις στεγνο υλικο χειμωνα-καλοκαιρι.
μετα απο αυτο μπορεις να παρεις την μπρικετομηχανη αλλα να εισαι σιγουρος οτι θα ειναι πιο πολλοι αυτοι που θα σου ζητουν βιομαζα για τους καυστηρες βιομαζας τους παρα μπρικεττες!
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": κωνσταντινος 17

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 4 Μήνες πριν #56427 από ^silent_power^
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": vag990, κωνσταντινος 17

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 4 Μήνες πριν #56440 από ^silent_power^

stratis 1 έγραψε: Εκτος απο οτι συμφωνω σε οτι εγραψες παραπανω, θελω να σου ζητησω να βαλης φωτογραφιες και περισσοτερες πληροφοριες σχετικα τον καταστροφεα θρυματιστη


Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 4 Μήνες πριν #56480 από stratis 1
^silent_power^ καλο φαινεται στο βιντεο αλλα εσυ θα μας πης εντυπωσεις.
Η καροτσα θελει τροποποιηση.
ποσα κιλα τριμμα μαζευεις την μερα και ποσο πετρελαιο καις .
Τελικα τι εκανες με τη δοκιμη με το πριονιδι στο πυρινολεβητα?

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 4 Μήνες πριν #56563 από ^silent_power^

stratis 1 έγραψε: ^silent_power^ καλο φαινεται στο βιντεο αλλα εσυ θα μας πης εντυπωσεις.
Η καροτσα θελει τροποποιηση.
ποσα κιλα τριμμα μαζευεις την μερα και ποσο πετρελαιο καις .
Τελικα τι εκανες με τη δοκιμη με το πριονιδι στο πυρινολεβητα?


στρατη, το μηχανημα ειναι αυτο,μονο που την παραπανω δοκιμη δεν την εχω κανει εγω. πηγα να δοκιμασω με το δικο μου τρακτερ και μου εβγαλε ενα προβλημα στον συμπλεκτη του πτο. λογω της βλαβης δεν καταφερα να δω πολλα. απο εκεινη την μερα δεν καταφερα να επισκευασω το τρακτερ και ετσι δεν μπορω να εκφερω ακομη γνωμη για το μηχανημα μιας και δεν μπορεσα να το δοκιμασω.
η καροτσα που ειχε αυτος απο πισω ηταν απλα για να καταφερει να κανει δοκιμη.
για κιλα...καυσιμα κλπ πρεπει να το δουλεψω για να σας πω.ακομη δεν εχω ιδεα.

οσων αφορα την δοκιμη στο λεβητα...την εκανα με απολυτη επιτυυχια. το τριμμα ηταν αρκετα ξερο οποτε η καυση που εκανε ηταν φοβερη. ο ιδιοκτητης ετριβε τα ματια του! πολυ δυνατη φλογα(καμια σχεση με τον πυρηνα). ειναι σιγουρα πιο οικονομικο μιας και καιει πολυ πιο δυνατα. μην με ρωτας για μετρησεις. το τριμμα ηταν λιγο για να μπορεσω να σας δωσω στοιχεια!

α καιρος εχει χαλασει για τα καλα το τελευταιο δεκαημερο και ειναι η αιτια που δεν μπορεσα να πρωχωρησω με την βλαβη στο τρακτερ.

λιγο υπομονη και το μηχανημα ειμαι σιγουρος πως θα μας αποζημιωσει με τις δυνατοτητες του!!!

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.099 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ