Σύγκριση-test σε σόμπα. Κavalapellets-Schweighofer

Περισσότερα
10 Χρόνια 3 Εβδομάδες πριν #134109 από COMMO 21KW

kakos έγραψε:

kosmidis80 έγραψε: Kakos οταν μιλαμε για απιστοποιητο πελλετ ενδεχεται να πεσουμε και σε τσουβαλια που δεν 'κανουν'. Οι πελλετοπαραγωγοι και ειδικα τα εργοστασια ξερουν απο εμπειρια οτι παντα ενα μικρο τμημα της παραγωγης πρακτικα δεν εχει την ιδια ποιοτητα με το συνολο της. Δεν θα επακταθω στο πως και το γιατι, αυτα ειναι μυστικα της πααραγωγης και συμβαινει σε ολες τις μοναδες.

John τετοια λεπτα θεματα δεν λεγονται δημοσια.

Στάλθηκε από το Lenovo A820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk


Οκ δεν λέω ότι έχεις άδικο όμως γιατί να υποθέσω ότι αυτό που έκαψε ο γείτονας είναι της κακής παρτίδας και να μην υποθέσω ότι είναι απο την καλή, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να υπάρξει και χειρότερη. Απο την άλλη ο τύπος διαφημίζει ότι η πρώτη ύλη είναι απο οξιά αποφλοιωμένη κλπ κλπ. Και απο την άλλη πάλι το Βουλγάρικο που συγκρίθηκε ήταν καλύτερης ποιότητας απο αυτό...
Ξέρεις ποιό είναι το πρόβλημα φίλε kosmidis80, ότι όλοι ξαφνικά το γύρισαν στην παραγωγή του πέλλετ και όλοι ξαφνικά έκαναν άριστη ποιότητα χρησιμοποιώντας άριστη ποιότητα πρώτης ύλης και φυσικά η τιμή είναι άριστη για όλα αυτά που προσφέρουν. Και όταν τελικά το βάζεις για κάψιμο διαπιστώνεις πόσο άριστα σε έχουν δουλέψει.
Προσωπική μου εκτίμηση αγοράστε άλλα μικρές ποσότητες. Κάντε δοκιμή, αλλιώς καίει στην σόμπα ένα πέλλετ αλλιώς στον λέβητα. Μην βιάζεστε για αγορά μεγάλων ποσοτήτων. Εχουμε ακόμη ημέρες μπροστά μας.


Πάντος εγώ Κώστα που το έκαψα στη σόμπα μου χωρίς να πειράξω τις ρυθμίσεις δεν είχα θέμα, ας πούμε λίγο παραπάνω στάχτη μη φανταστείς.
Συμφωνώ πάντως πως είναι νωρίς.
Σε τελευταία εποικοινωνία που είχα με τον καβάλαπέλλετ μου είπε ότι θα έχει φετινές τιμές μετά τις 15 του μήνα αυτού.
Με την ομάδα που φτιάξαμε μάλλον πάμε για 2 πλήρη φορτία...!

Και να ρωτήσω κάτι μιας και είστε πιο παλιοί καυσοπελλετάδες, αν στις σόμπες δεν υπάρχει πρόβλημα με καύση αποφλοιωμένου πέλλετ, υπάρχει περίπτωση να υπάρχει κάποιο θέμα στους λέβητες ; ( ερώτηση προς όλους )

Σπύρος

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 3 Εβδομάδες πριν #134118 από kosmidis80
Φυσικα και οχι. Ο φλοιος μπορει μεν να δινει παραπανω δυναμη, αλλα αντιστοιχα δινει και σταχτη, μπορει και κλινκερ. Το ολο ζητημα ειναι να ρυθμισεις το εργαλειο να σου καιει μεχρι και το μετριο προς κακο πελλετ χωρις πριβληματα. Το χαλια πελλετ σε καυστηρα ειναι προβλημα και θελει πολυ συχνο καθαρισμα!

Στάλθηκε από το Lenovo A820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": COMMO 21KW

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.055 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ