Pellet τραγανά και διπλοφουρνιστά!

Περισσότερα
10 Χρόνια 9 Μήνες πριν - 10 Χρόνια 9 Μήνες πριν #105492 από DOOM_NX
Εμείς εδώ στα DOOM Labs™ δεν ησυχάζουμε ούτε το καλοκαίρι!

Όταν η βαρεμάρα μας είναι ανυπόφορη και η περιέργειά μας χτυπάει κόκκινο, φροντίζουμε να βρίσκουμε διόδους να διοχετεύουμε αυτή την αστείρευτη μακακία, εεε... επιστημονική ανησυχία που μας δέρνει!

Το concept είναι απλό:
1) Παίρνεις το pellet.
2) Ζυγίζεις το pellet.
3) Ψήνεις το pellet.
4) Ζυγίζεις το ψημένο pellet.
5) Επαναλαμβάνεις τα 3 και 4 μέχρι να σταθεροποιηθεί το βάρος τους.
6) Βρίσκεις την αρχική υγρασία του pellet! :woohoo:
7) Ψάχνεις μια καλή δικαιολογία να πεις στη γυναίκα/μητέρα σου όταν σε ρωτήσουν γιατί κράτησες το φούρνο αναμμένο τόσες ώρες χωρίς να κάνεις κάτι που τρώγεται ή φέρνει λεφτά στο σπίτι... :whistle:

Πήρα δύο δείγματα ενός λίτρου· ένα από σακούλα Egger διάφανη και ένα από Eco Pellets. Το πρώτο ζύγιζε 651 g και το δεύτερο 610 g (hint: τα νούμερα αυτά αντιπροσωπεύουν την χύδην πυκνότητα). Μέτά από μια ώρα στους 105 βαθμούς, το πρώτο δείγμα έχασε 28 g (αρχική υγρασία Μ: 4,3%) και το δεύτερο 30 g (M: 4,9%). Για να δούμε που θα φτάσουν...
Last edit: 10 Χρόνια 9 Μήνες πριν by DOOM_NX.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 9 Μήνες πριν #105493 από kosmidis80
Απαντήθηκε από kosmidis80 στο θέμα Pellet τραγανά και διπλοφουρνιστά!
Για να μην περιμενεις αν θελεις βαλτα στον μικροκυμματων και αν εχει και γκριλ ακομα καλυτερα!

Ασε που δεν θα καψεις και πολυ ρευμα, ενω με τον φουρνο... Εκτος και αν διπλα απο τα πελλετ βαλεις και κανα κεικ
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": Μάξιμος

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 9 Μήνες πριν #105494 από DOOM_NX
Απαντήθηκε από DOOM_NX στο θέμα Pellet τραγανά και διπλοφουρνιστά!
Δεν έχουμε μικροκύματα! :(
Ξέρω, 21ος αιώνας κλπ, αλλά για κάποιο ανεξήγητο λόγο η μητέρα μου δε θέλει ούτε να τους βλέπει τους φούρνους των μικροκυμάτων... Θα τα χρησιμοποιούσα αν είχα πάντως!

Μετά από 2 ώρες: 35 γραμμάρια έχασε το πρώτο δείγμα και 38 το δεύτερο.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 9 Μήνες πριν #105496 από Stavrax
Απαντήθηκε από Stavrax στο θέμα Pellet τραγανά και διπλοφουρνιστά!
Βάλε και μια ταμπέλα έξω από το σπίτι ""DoomLabs-Pellet Ξηραντηρίου" :-P


Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 9 Μήνες πριν - 10 Χρόνια 9 Μήνες πριν #105498 από DOOM_NX
Απαντήθηκε από DOOM_NX στο θέμα Pellet τραγανά και διπλοφουρνιστά!
Δεν αντέχουν μωρέ αλλιώς θα το έκανα επάγγελμα :P

Τώρα, στους 200-300 βαθμούς, αλλάζει το πράγμα !

ΥΓ: 3η ώρα. Μόλις ξεπεράσαμε το 6,1% και 6,6% σε υγρασία αντίστοιχα.
Last edit: 10 Χρόνια 9 Μήνες πριν by DOOM_NX.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 9 Μήνες πριν #105502 από vag1234
Απαντήθηκε από vag1234 στο θέμα Pellet τραγανά και διπλοφουρνιστά!
Μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι..

Μπορείς να δοκιμάσεις το ίδιο τεστ σε ξύλο κομένο ενός έτους (περσινό), οξια,δρυς κλπ??

Ομορφάντρα μου ΔΕΝ πειράζει, που πήρες τόσο ακριβό μηχάνημα, τώρα παρακάλα μην ακριβύνει και αλλό το καυσιμό σου!!!
Θέλουμε φθηνό Ελληνικό & ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ PELLET!!!!!!!!!...[IMG][/IMG][IMG]...[/IMG]
...

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.069 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ