LaNordica Comfort Plus 12 kW (pellet) by doctorpetros

Περισσότερα
11 Χρόνια 3 Μήνες πριν #78747 από doctorpetros
Γεια σας παιδια, νεος στο φορουμ, αλλα παλιος στην χρηση αεροθερμης πελλετ-3ος χρονος. Εχω ενα αεροθερμο τζακι με καναλι Extraflame Comfort plus 12 KW. Απλα τελειο. Ζεσταινω 100 τ.μ. στην Βεροια μονο με αυτο με λειτουργια 12 ωρες ημερησιως στο 2!

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 3 Μήνες πριν #78750 από GT
Απαντήθηκε από GT στο θέμα LaNordica Comfort Plus 12 kW (pellet) by doctorpetros

doctorpetros έγραψε: Γεια σας παιδια, νεος στο φορουμ, αλλα παλιος στην χρηση αεροθερμης πελλετ-3ος χρονος. Εχω ενα αεροθερμο τζακι με καναλι Extraflame Comfort plus 12 KW. Απλα τελειο. Ζεσταινω 100 τ.μ. στην Βεροια μονο με αυτο με λειτουργια 12 ωρες ημερησιως στο 2!


Καλωσήρθες στο φόρουμ δόκτωρ!

Να χαίρεσαι με υγεία και οικονομία το τζάκι σου!

Θα ήθελες να μας κάνεις και μια παρουσίαση με περιγραφή (εγκατάσταση, χαρακτηριστικά, καταναλώσεις, συμπεριφορά με διάφορα pellet, ευκολία κλπ) και φωτογραφικό υλικό?


Ακόμα στα πετρέλαια...

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 3 Μήνες πριν #78913 από doctorpetros
Απαντήθηκε από doctorpetros στο θέμα LaNordica Comfort Plus 12 kW (pellet) by doctorpetros
Το συγκεκριμενο τζακι πελετ, λειτουργει ως η βασική και μονιμη πηγη θερμανσης (φετος τοποθετησα και επικουρικά εναν ηλεκτρολεβητα τον οποιον αναψα μονο 3 φορες- απο περιεργεια ισως). Το τζακι τοποθετηθηκε στη θεση ενος παλαιοτερου ανοικτου τυπου για ξυλο. Παταει πανω σε ειδικη βαση στην οποια ολισθαινει σαν συρταρι για την εξαγωγη του στα σερβις. Κανονικα με αυτον τον τροπο το φορτωνεις με πελετ, αυτο προυποθετει να το σβησεις. Για να μην συμβει αυτο η εταιρια πουλα επιπλεον ειδικό τροφοδοτη τυπου συρταρι ο οποιος μπαινει ακριβως απο επανω. Για να μην το αγορασω, κατασκευασα θυριδα στην γυψοσανιδα πλαι με αυλακι που τροφοδοτει ανετα την συσκευη.
Στη λειτουργια της ειναι αθορυβη, ευχαριστη στην οψη και αποτελεσματικη. Για καταναλωση τα 10-15 Kgr σε 12-14 ωρες λειτουργια θεωρω πως ειναι καλη τιμη. Η σαλοκουζινα περιπου 50 τμ εχει 24-26 βαθμους ενω ο διαδρομος και τα δωματια περιπου 20-21. Να τονισω οτι η συσκευη διαθετει επιπλεον καναλι το οποιο βγαινει στον διαδρομο μπροστα στις πορτες των δωματιων, τον οποιο μαλιστα εχω βγαλει πανω απο την οροφη μου διπλα απο την καμινάδα (βολευει επειδη μενω στον τελευταιο οροφο) και ξαναμπαινει απο την οροφη στον διαδρομο. Φυσικά στην πορεια του εκτος διαμερισματος ειναι μονωμενος. Η συσκευη στο επανω μερος της εχει 2 ραβδους-ξεστρα καθαρισμου που τους ανεβοκατεβαζεις 1 φορα την εβδομαδα τουλαχιστον.
Στα συν εκτος της ποιοτητας, της αισθητικης και της αποδοσης θα προσθεσω την ευδιακριτη οθονη με κοκινα φωτεινα νουμερα τα οποια ειναι ευδιακριτα απο πολυ μακρια για τον τηλεχειρισμο. (να τονισω οτι εχω μια αλλη σομπα πελετ στο ιατρειο μου η οποια εχει ομορφη LCD οθονη αλλα δεν διβαζεται περαν των 2 μετρων, πραγμα που κανει τον τηλεχειρισμο πρακτικως αδυνατο. Η εν λογω σομπα ειναι λιγων ημερων οποτε ειναι σε φαση αξιολογησης ακομη και θα αναφερθω σε αυτην αλλη φορα).
Στα μειον θα τονισω την απουσια αποσπωμενου σταχτοδοχειου ενω εχει αποσπωμενο δοχειο καυσης. Να διευκρινισω οτι υπαρχουν 2 χωροι για την σταχτη, ενας σε καθε πλευρα οι οποιοι ομως καθαριζονται μονο με ηλεκτρικη σκουπα.

Φωτογραφιες θα στειλω σε επομενο ποστ.
Ελπιζω οι πληροφοριες να φανουν χρησιμες σε καθε ενδιαφερομενο.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": GT

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.056 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ