- Ενέργεια
- Βιομάζα & Ξύλο
- Λέβητες Βιομάζας και Ξύλου
- Καυστήρες Pellet
- D.I.Y.: χειροποίητος καυστήρας pellet by kosmidis80!!!
D.I.Y.: χειροποίητος καυστήρας pellet by kosmidis80!!!
- kosmidis80
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Member
-
Λιγότερα
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 498
10 Χρόνια 9 Μήνες πριν - 10 Χρόνια 9 Μήνες πριν #66015
από kosmidis80
D.I.Y.: χειροποίητος καυστήρας pellet by kosmidis80!!! δημιουργήθηκε από kosmidis80
Τις μερες αυτες επεξεργαζομαι την ιδεα κατασκευης καυστηρα πελλετ για τον ξυλολεβητα μου. Η κατασκευη φενεται απλη, το κοντρολερ το εχουμε απο την Tech (οχι το ιδιο που εχω στον ξυλολεβητα), τα εργαλεια για να γινει η κατασκευη του υπαρχουν, αρα γιατι να μην το τολμησω?
αρχικα ειδα αρκετα βιντεο στο youtube με αντιστοιχους καυστηρες ιδιοκατασκευες, αλλα και εργοστασιακους και κατεληξα να κανω κατι απλο για αρχη και αν δουλεψει οπως πρεπει τοτε να κανω το τελικο καυστηρα ανοξειδωτο, με καπακι και οπτικα πιο ''εργοστασιακο''. Το σχεδιο πανω στο οποιο λεω να δουλεψω ειναι περιπου αυτο :
Τι λετε? καποιες ιδεες, προτασεις? τι να προσεξω?
αρχικα ειδα αρκετα βιντεο στο youtube με αντιστοιχους καυστηρες ιδιοκατασκευες, αλλα και εργοστασιακους και κατεληξα να κανω κατι απλο για αρχη και αν δουλεψει οπως πρεπει τοτε να κανω το τελικο καυστηρα ανοξειδωτο, με καπακι και οπτικα πιο ''εργοστασιακο''. Το σχεδιο πανω στο οποιο λεω να δουλεψω ειναι περιπου αυτο :
Τι λετε? καποιες ιδεες, προτασεις? τι να προσεξω?
Last edit: 10 Χρόνια 9 Μήνες πριν by KERBEROS.
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- valsam
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Member
-
Λιγότερα
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 95
10 Χρόνια 9 Μήνες πριν #66020
από valsam
Απαντήθηκε από valsam στο θέμα D.I.Y.: χειροποίητος καυστήρας pellet by kosmidis80!!!
Mπραβο ρε Τεο θα με τρελανεις,αν χρειαστεις τιποτα πιο επαγγελματικα μηχανηματα για κολησεις ινοξ πες μου να παμε στον φιλο μου τον σιδερα,μονο γυαλι δεν μπορεσε να κολησει ο φιλος!
- kosmidis80
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Member
-
Λιγότερα
Περισσότερα
10 Χρόνια 9 Μήνες πριν #66023
από kosmidis80
Να σαι καλα Σαμη. Απο εργαλεια τα χουμε ολα βασικα. Το πρωτοτυπο θα γινει απο κανονικη σωληνα ανευ ραφης και λαμες και θα δοκιμαστει για καποιο διαστημα εκτος βεβαια λεβητα. Επειτα αν δουλεψει σωστα θα παω στον ξαδερφο μου που κανει ανοξειδωτες κατασκευες και θα ετοιμασουμε το τελικο σε πιο μεγαλη κλιμακα.
Μια πρωτη ερωτηση για διευκολυνση μου, ποσα κυβικα αερα χρειαζεται να βγαζει το βεντιλατερ για καυστηρα με μεγιστο τις 30.000 θερμιδες?
Απαντήθηκε από kosmidis80 στο θέμα D.I.Y.: χειροποίητος καυστήρας pellet by kosmidis80!!!
valsam έγραψε: Mπραβο ρε Τεο θα με τρελανεις,αν χρειαστεις τιποτα πιο επαγγελματικα μηχανηματα για κολησεις ινοξ πες μου να παμε στον φιλο μου τον σιδερα,μονο γυαλι δεν μπορεσε να κολησει ο φιλος!
Να σαι καλα Σαμη. Απο εργαλεια τα χουμε ολα βασικα. Το πρωτοτυπο θα γινει απο κανονικη σωληνα ανευ ραφης και λαμες και θα δοκιμαστει για καποιο διαστημα εκτος βεβαια λεβητα. Επειτα αν δουλεψει σωστα θα παω στον ξαδερφο μου που κανει ανοξειδωτες κατασκευες και θα ετοιμασουμε το τελικο σε πιο μεγαλη κλιμακα.
Μια πρωτη ερωτηση για διευκολυνση μου, ποσα κυβικα αερα χρειαζεται να βγαζει το βεντιλατερ για καυστηρα με μεγιστο τις 30.000 θερμιδες?
- pantelis1973
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Member
-
10 Χρόνια 9 Μήνες πριν #66029
από pantelis1973
Δεν κανει κρυο στην Ελλάδα...
Απαντήθηκε από pantelis1973 στο θέμα D.I.Y.: χειροποίητος καυστήρας pellet by kosmidis80!!!
Ρε εσεις αδερφια δεν παιζεστε χρονιαρες μερες..
Μήπως να σας εστελνα κάνα σχεδιο για ενα αεροθερμο τζακιου που θελω να κάνω,να παρω καμια τραμιτζανα τσιπουρο και να ερθω να το φτιάξουμε;
Μήπως να σας εστελνα κάνα σχεδιο για ενα αεροθερμο τζακιου που θελω να κάνω,να παρω καμια τραμιτζανα τσιπουρο και να ερθω να το φτιάξουμε;
Δεν κανει κρυο στην Ελλάδα...
- kosmidis80
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Member
-
Λιγότερα
Περισσότερα
10 Χρόνια 9 Μήνες πριν #66062
από kosmidis80
Απαντήθηκε από kosmidis80 στο θέμα D.I.Y.: χειροποίητος καυστήρας pellet by kosmidis80!!!
Στειλε σχεδιο με mail και βλεπουμε

- valsam
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Member
-
Λιγότερα
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 95
10 Χρόνια 9 Μήνες πριν #66085
από valsam
Απαντήθηκε από valsam στο θέμα D.I.Y.: χειροποίητος καυστήρας pellet by kosmidis80!!!
Παντελη στειλε και σε'μενα,Θοδωρη θελω και'γω τετοιο που θα κανεις!
- Ενέργεια
- Βιομάζα & Ξύλο
- Λέβητες Βιομάζας και Ξύλου
- Καυστήρες Pellet
- D.I.Y.: χειροποίητος καυστήρας pellet by kosmidis80!!!
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.384 δευτερόλεπτα