Ενεργοποίηση νέου μέλους

Επειδη υπάρχει πρόβλημα στην αποστολή email ενεργοποίησης νέου μέλους στείλτε Viber μήνυμα στο 6945100102 με το όνομα χρήστη που θέλετε ενεργοποίηση.

Πρόβλημα σε λέβητα πέλλετ opop biopel 30kw

Περισσότερα
1 Μήνας 19 Ώρες πριν #185724 από Pri
Σήμερα μου έβγαλε το πρώτο καλό (έτσι φαίνεται τουλάχιστον) πρόβλημα μετά από 13 χρόνια συνεχούς απροβλημάτιστης (μικροζημιές έβγαζε αλλά τίποτα σπουδαίο) λειτουργίας.

Ήμουν στην εργασία μου κι όταν επέστρεψα βρήκα το λέβητα σβηστό, αλλά όχι μόνο αυτό. Είχε πετάξει την καμινάδα (από πίσω) και ο χώρος καύσης είχε γεμίσει ασφυκτικά μέχρι επάνω μαύρο μερικώς άκαυστο πέλλετ και τέρμα πίσσα όλα τα τοιχώματα μέσα. Το καντράν είχε βγάλει ένδειξη υπερθέρμανσης και είχε σταματήσει τον καυστήρα. Αφού τον καθάρισα πρόχειρα και τον άφησα να κρυώσει, ξαναέβαλα μπρος και είδα ότι δεν δουλεύει καθόλου ο ανεμιστήρας του καυστήρα. Ίσως έχει καεί, ίσως κάτι άλλο συμβαίνει θα το δω με τον τεχνικό το απόγευμα.

Έχει αντιμετωπίσει κανείς κάτι τέτοιο; Έχει αλλάξει κανείς ανεμιστήρα;

Πάντως πέρα από την καμινάδα που δεν κατάλαβα γιατί και πως μπορεί να την πέταξε, φλόγα δεν πέρασε ποτέ προς τα πίσω και ο καυστήρας λειτούργησε υποδειγματικά στην υπερθέρμανση κόβοντας την καύση, χωρίς άλλη ζημιά. Θα ενημερώσω όταν έχω νεώτερα από τον τεχνικό.

There is nothing more uncommon than common sense.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
1 Μήνας 13 Ώρες πριν #185725 από ΚΩΣΤΑΣ ΠΗΧΑΣ
ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ Η ΠΛΑΚΕΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΝΕΙ  Η ΣΤΟ ΜΟΤΕΡ ΑΝ ΕΧΕΙ ΠΥΚΝΩΤΗ  ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΔΕΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΝ ΓΥΡΝΑ ΤΟ ΜΟΤΕΡ Η ΕΙΝΑΙ ΦΡΑΚΑΡΙΣΜΕΝΟ.ΕΓΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΘΑ ΕΔΕΙΝΑ ΡΕΥΜΑ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟ ΜΟΤΕΡ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΠΡΙΖΑ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Η ΟΧΙ.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "_QQ_"Σε Ευχαριστώ"_QQ_": Pri

Περισσότερα
1 Μήνας 13 Ώρες πριν #185726 από Pri
Απαντήθηκε από Pri στο θέμα Πρόβλημα σε λέβητα πέλλετ opop biopel 30kw
Ναι κι εγώ το σκέφτηκα. Θα το δούμε αύριο το πρωί αν είναι ο πυκνωτής. Ελπίζω να μην είναι η πλακέτα, γιατί εκεί μπλέκουμε.Το μοτέρ του ανεμιστήρα δεν φαίνεται μπλοκαρισμένο, ούτε ο εσωτερικός κοχλίας. Αλλά για σίγουρα μάλλον θα πρέπει να λυθεί.

Περισσότερα
3 Εβδομάδες 6 Ημέρες πριν #185727 από Tlyberop
Αν μιλάς για το βεντιλατερ τύπου σαλίγκαρο έχω αλλάξει εγώ πριν μερικά χρόνια. Το είχα πάρει από www.pelleton.gr/ καθώς στην Τρίπολη δεν είχα βρει

Περισσότερα
3 Εβδομάδες 6 Ημέρες πριν - 3 Εβδομάδες 6 Ημέρες πριν #185728 από Pri
Απαντήθηκε από Pri στο θέμα Πρόβλημα σε λέβητα πέλλετ opop biopel 30kw
Ναι για αυτό λέω. Τι τιμή το είχες πάρει;

Εμένα ήταν τελικά πολύ πιο απλή βλάβη: ούτε ο εσωτερικός κοχλίας ήταν κολλημένος (πυκνωτής εκκίνησης δεν υπάρχει) και η πλακέτα έδινε κανονικά ρεύμα. Ρίξαμε λίγο WD40 και ξεκόλλησε άμεσα ο ανεμιστήρας...

Σίγουρα όμως θα παραγγείλω και καινούργιο ανεμιστήρα για να μη μείνω πάλι χωρίς θέρμανση μεσοχείμωνα.

Last edit: 3 Εβδομάδες 6 Ημέρες πριν by Pri.

Περισσότερα
3 Εβδομάδες 6 Ημέρες πριν - 3 Εβδομάδες 6 Ημέρες πριν #185729 από ΚΩΣΤΑΣ ΠΗΧΑΣ
Ο ΑΝΕΜΙΣΤΉΡΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΠΟΥ ΚΑΠΟΥ.ΣΤΗ ΦΤΕΡΩΤΗ ΓΕΜΙΖΕΙ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΟΥΖΙΝΕΤΑ Η  ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΣΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΦΡΑΚΑΡΕΙ
Last edit: 3 Εβδομάδες 6 Ημέρες πριν by ΚΩΣΤΑΣ ΠΗΧΑΣ.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.257 δευτερόλεπτα