Βοήθεια !!! Επιλογές heatro ! Contura ! Hitze! Kfd !!!

Περισσότερα
2 Χρόνια 4 Μήνες πριν - 2 Χρόνια 4 Μήνες πριν #174582 από Psycho21
Καλησπέρα σας, 

ετοιμάζομαι να βάλω ενεργειακό τζάκι για ένα χώρο περίπου στα 60 τετραγωνικά ! Από την έρευνα αγοράς που έχω κάνει είμαι κοντά στη heatro  ! 
και θα ήθελα την άποψη σας !!! 
αλλε επιλογές contura - hitze- kfd 


ευχαριστω πολύ !!! 
Last edit: 2 Χρόνια 4 Μήνες πριν by Psycho21.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
2 Χρόνια 3 Μήνες πριν #174643 από pangeo7712
Καλημέρα, δεν έχω κάποια απάντηση καλέ μου φίλε καθώς και εγώ είμαι σε αντίστοιχη αναζήτηση και κοιτάω τα σχετικά προϊόντα.
Έχω δει αρκετούς εγκαταστάτες μέχρι στιγμής και για την δική μου περίπτωση (παραδοσιακό τζάκι δίφατσο στο κέντρο του σαλονιού χωρίς άμεση πρόσβαση σε εξωτερικό τοίχο για παροχή εξωτερικού αέρα καύσης) έχω ακούσει όλες τις απόψεις.
Από απλή μετατροπή με τοποθέτηση κασέτας με βεντιλατέρ χωρίς να πειράξουν "τίποτε άλλο" μέχρι ολικό γκρέμισμα και φτιάξιμο από την αρχή.
Οι τεχνικοί / υπάλληλοι του αντιπροσώπου της Hitze/kfd φαίνεται να έχουν πολύ καλή γνώση του αντικειμένου και έχω πάρει προσφορές θα δω και της Hajduk που επίσης έχω ακούσει καλά λόγια.
Νομίζω πως όλα τα προιόντα που αναφέρεις είναι πολύ καλά το ζήτημα είναι η σωστή τους εγκατάσταση, να "ταιριάζουν" σε αυτό που έχεις στο μυαλό σου ως τελική χρήση και κατασκευαστικό αποτέλεσμα.
Η αλήθεια είναι πως με τις τιμές που έχω δει είναι μια αξιόλογη επένδυση που με προβληματίζει. Ακόμη και η εκδοχή: δεν θα σου πειράξω τίποτε,
φτάνει τις 2000-2500 ευρώ (για ένθετη κασέτα τις τάξης των 1500)
Οπότε θέλει σκέψη το πράγμα!!!
Αυτό που θεωρώ σίγουρο είναι πάντως πως τα επόμενα χρόνια θα απαγορευτεί και στην Ελλάδα η χρήση ανοικτών εστιών καύσης ως ρυπογόνα.
Στη περιοχη της Αθήνας που είμαστε εμείς η κατάσταση είναι ανυπόφορη πάντως.
Κράτα μας ενήμερους αν μπορείς!
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": dryianni

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.066 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ