Progetto Flegra 10kW

Περισσότερα
10 Χρόνια 2 Μήνες πριν #129678 από lefterismega
Απαντήθηκε από lefterismega στο θέμα Progetto Flegra 10kW

foust έγραψε: μετά από δύο μήνες σήμερα μου την άλλαξαν την σόμπα προς το παρών πάει καλά . Θα ήθελα να ρωτήσω βρήκα πελλετ με 4 ευρώ από κλαδιά ελιάς ντόπια από την περιοχή μου ζεσταίνει καλύτερα η σόμπα .Όμως πολύ κάπνα από την καπνοδόχο , και στάχτη . Το για να την καθαρίζω την σόμπα κανένα πρόβλημα , μην έχω ξανά προβλήματα με την σόμπα .Τι λέτε; Και κάτι άλλο έχω ένα φίλο που έχει σόμπα πελλετ ιταλική , για κάποια στιγμή δεν του κατέβαζε πελλετ , την έκλεισε από τον διακόπτη , την άφησε για λίγο και λειτούργησε κανονικά για αυτό τι λέτε ρε παιδιά :


Οπότε να πούμε καλορίζικη και καλές ζέστες να έχεις !
Όσο για το pellet που χρησιμοποιείς θα έλεγα ότι δεν είναι και το καλύτερο γιατί όταν κάτι βγάζει καπνό και πολύ στάχτη είναι χαμηλής ποιότητας.
...και εγώ δεν έχω μεγάλη εμπειρία στο θέμα αυτό αλλά μετά απο 3-4 αλλαγές pellet που έκανα άρχισα σιγά σιγά να κατανοώ τα συν και τα πλην ... και φυσικά ΔΕΝ είναι όλα τα ίδια (όπως νόμιζα) !
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": foust

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 1 Μήνας πριν #132385 από foust
Απαντήθηκε από foust στο θέμα Progetto Flegra 10kW
παιδιά μετά από ένα μηνά λειτουργίας της σόμπας δεν έχω προβλήματα θα ήθελα όμως να κάνω επισημάνσεις όσο για την σόμπα. Στην φλόγα οταν την βάζω στο 1 έχω μουτζούρα στον θάλαμο καύσης της σόμπας , με το 2 στη φλόγα τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα , ερώτημα γιατί να γίνετε αυτό ; με 2 η φλόγα όμως η σομπα δεν καταναλώνει περισσότερο πελλετ ; δεν μπορω να το πω με σιγουριά , κρύα πολλά δεν κάνει.Το πελλετ που καίω είναι Schweighofer .

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
9 Χρόνια 3 Μήνες πριν #143895 από foust
Απαντήθηκε από foust στο θέμα progetto
καλησπέρα κ Χρόνια Πολλά βρήκα πελλετ να κάψω στην σόμπα μου βουλγάρικο PELLETISSIMO σε καλή τιμή αυτό που θέλω να ρωτήσω προβληματίζομαι το μήκος του είναι 3.5 mm για τυχόν προβλήματα στην σόμπα ;ή δεν έχει καμία σχέσει το μήκος του πελλετ;

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.058 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ