Edilkamin - προβλήματα

Περισσότερα
11 Χρόνια 2 Μήνες πριν #77963 από slnzxr
Απαντήθηκε από slnzxr στο θέμα Απ: Edilkamin - προβλήματα

ΦΙΛΙΠΠΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ έγραψε:

με το περιστροφικο καπελο του τραβας την θερμοκρασια ολη εξω μηχανικα!ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΙΚΑ ΗΤΕ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΚΑΠΕΛΑ ΣΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΤΖΑΚΙΑ!!


το σωστό και ο κανόνας λέει αυτό !!αν έχεις όμως απο το λαιμό του τζακιού 3,5 μέτρα καμινάδα και 2*45 αρες γωνίες ενδιάμεσα και δεν μπορείς να πας πιο πάνω τι κάνεις???
μην είστε λοιπόν απόλυτος .
μπορείς να βάλεις ειδικό μοτέρ ελκυσμού ΟΧΙ φτερωτής το οποίο ρυθμίζετε κιόλας έτσι ώστε να μην έχεις απώλειες .



Ολες οι εταιρειες που εχω παει στα σεμιναρια τους Ιταλικες και Γαλλικες το απαγορευουν εντελως!!!Τωρα ναι αν δεν μπορεις να κανεις κατι ναι το βαζεις αλλα γνωριζοντας οτι αλλαζει τελειως τα τεχνικα χαρακτηριστικα του εκαστοτε μοντελου!!

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 2 Μήνες πριν #77978 από slnzxr
Απαντήθηκε από slnzxr στο θέμα Απ: Edilkamin - προβλήματα

mmtcorp έγραψε:

slnzxr έγραψε: Τελος οσο αφορα το θεμα τιμολογησης η οχι των τζακιων απο τα καταστηματα και επειδη και εγω εχω καταστημα με τζακια η μιση ευθυνη ειναι δικη σου και η μιση αυτουνου που στο πουλησε...Ολοι γλιτωσατε..Οχι μονο αυτος...Η νοοτροπια του να αγορασεις κατι χωρις ΦΠΑ περιλαμβανει τεραστια ρισκα και μαλιστα πολλη μεγαλυτερα για τον καταναλωτη.Ειναι η γνωστη φραση...Δεν σε ξερω δεν με ξερεις υποφερω και υποφερεις...Εγω δεν το κανω ποτε αυτο..Προτιμω να χασω δουλεια απο το να τρεχω μετα με τετοια προβληματα...




να κανω και εγω μια ερωτηση αφου πουλας τζακια . σε ενεργειακο τζακι παθαίνει ζημια και θελει αντικατασταση το συστημα της πορτας .το τζακι ειναι σε εγγυηση . τα ανταλλακτικο στελνετε απο την μαμα εταιρια

και ερωτω ....

1) αυτο σημαινει σπασιμο γυψοσανιδας . Να υποθεσω οτι θα πληρωσω εγω την καινουργια γυξοσανιδα + στοκαρισμα + βαψιμο +εργασια ?

2)οκ το τζακι ειναι σε εγγυηση και η ζημια ειναι δθσκολη και πολυωρη . θα χρεωθω εργασια ? . ποιος το οριζει αυτο ? ο καθε αντιπρωσοπος / μεταπωλητης η η μαμα εταιρια ?


Φιλε μου ζεις στην Ελλαδα..Το να βρεις τζακα που να ειναι 100% σωστος και ενταξει θελει παρα πολλη ψαξιμο...Χαρακτηριστικα θα σου πω οτι το 2008 στην Αττικη υπηρχαν περιπου 25-30 μαγαζια εξειδικευμενα στα ενεργειακα τζακια και αυτη την στιγμη που μιλαμε υπαρχουν πανω απο 1500 ανθρωποι που εχουν γινει¨μανουλες¨στην λειτουργια των ενεργειακων τζακιων!!Εγω προσωπικα ειμαι απο τους παλιους και δινω και εγγυηση εγκαταστασης..Κατι που σημαινει οτι σε αυτη την περιπτωση δεν θα πληρωνες τιποτα...

Αλλα στα 250 τζακια που εδωσα το 2012 ξερεις ποσοι ενδιαφερθηκαν για την σωστη εγκατασταση και για την εγγυηση(κατι που σημαινει χρονο+χρημα)??Ουτε 10....!!Μολις λοιπον ο Ελληνας καταναλωτης μαθει να αγοραζει τζακια και να μην τα περναει για πλυντηρια και ψυγεια τοτε ελα να με ξαναρωτησεις!
Στο ερωτημα σου λοιπον...Αν ερχοσουν στο καταστημα μου και με τον τροπο σου με συμπιεζες τοσο πολλη στις τιμες τοτε και εγω θα ερχομουν να σου κανω μια εγκατασταση με συγχωρεις για την λεξη του κωλου και τωρα που επαθες αυτο φυσικα και θα σε χρεωνα κανονικα!Αυτα συμβαινουν φιλε μου γιατι ολοι εδω μεσα και εκει εξω στην αγορα νομιζεται οτι εμεις οι τζακαδες πουλαμε ενα τζακι και οικονομαμε εκατομμυρια...!Προκαλω οποιον του κανει κεφι να ερθει να δει στοιχεια για αυτα που λεω.Αυτο που επαθες εσυ με το συστημα πορτας κατα 90% ειναι προβλημα και εγκαταστασης και να κανεις τον σταυρο σου αν η μαμα εταιρεια το καλυψει ακομα και σαν ανταλλακτικο!

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.061 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ