Πρόβλημα με σακιά pellet Ameco

Περισσότερα
11 Χρόνια 5 Μήνες πριν - 11 Χρόνια 5 Μήνες πριν #42808 από George66
Πρόβλημα με σακιά pellet Ameco δημιουργήθηκε από George66
Καλημέρα σε όλο το forum.

Ανοίγω το συγκεκριμένο θέμα, για να επισημάνω ένα κατά τη γνώμη μου πολύ σημαντικό πρόβλημα που αντιμετώπισα κατά την αγορά pellet.

Αρχές του μήνα παρήγγειλα σε έμπορο – προμηθευτή της Θεσσαλονίκης, τέσσερις (4) τόνους pellet Ameco και την επόμενη μέρα το πρωί (συνεπέστατος στο ραντεβού), παρέλαβα χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.

Όμως το πρόβλημά μου ξεκίνησε όταν άρχισα να ανοίγω μία – μία τις παλέτες. Δυστυχώς το 90% των σακιών του pellet Ameco, στη βάση τους (όπως διαβάζουμε τα χαρακτηριστικά σε κάθε σακί στο κάτω μέρος -στη βάση- που βρίσκεται μια μικρή τετράγωνη μαύρη ένδειξη) ήταν ανοιγμένα – σκασμένα.

Το πρόβλημα φυσικά συνεχίστηκε όταν, κατά την αποσυσκευασία της παλέτας και τη μεταφορά τους στην αποθήκη, τα πρώτα σακιά άρχισαν να ανοίγουν περισσότερο και να τρέχει pellet.

Αναγκάστηκα δυστυχώς να κάνω την «καλή νοσοκόμα του Ερυθρού Σταυρού» και με ταινία άρχισα να κλείνω ένα – ένα σακί όπως ήταν στη παλέτα και μετά να το μεταφέρω στην αποθήκη μου. Φανταστείτε να το κάνετε αυτό για περίπου 250 σακιά pellet.

Οι φωτογραφίες που επισυνάπτω συνημμένα, είναι η πιστή απόδειξη για το τι πέρασα προκειμένου να μεταφέρω τέσσερις (4) τόνους pellet Ameco στην αποθήκη.

Δεν έχω διαβάσει πουθενά στο forum παρόμοιο περιστατικό, ούτε τέτοια ταλαιπωρία από κάποιο μέλος.

Σε άμεση επικοινωνία που είχα με τον προμηθευτή – έμπορο μου είπε ότι παρουσιάζεται συχνά αυτό το φαινόμενο λόγω κακής ποιότητας των σακιών της Ameco (το έχουν επισημάνει στην εταιρία στη Ρουμανία). Επιπλέον οι μεταφορικές εταιρίες «βασανίζουν» τις παλέτες κατά τη μεταφορά, τοποθετώντας πολλές φορές τη μία πάνω στην άλλη για εξοικονόμηση χώρου, με αποτέλεσμα να μην αντέχουν το βάρος και να σκάνε τα σακιά. Πάντως οφείλω να ομολογήσω ότι ο συγκεκριμένος προμηθευτής – έμπορος έδειξε απίστευτο ενδιαφέρον και κατανόηση στο πρόβλημά μου και εκτός από το να μου ζητήσει εκατό φορές συγνώμη (τηλεφωνικά), φρόντισε με άμεσες ενέργειές του (προς τιμή του) να με αποζημιώσει κατά κάποιο τρόπο, για να απαλύνει την ταλαιπωρία που υπέστηκα.

Δεν ξέρω αν φταίει ο τρόπος μεταφορά τους ή ο τρόπος αποθήκευσης ή το εργοστάσιο και η συσκευασία (ποιότητα σακιού και θερμοκόλληση).

Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να επικοινωνήσω με e-mail με την www.ameco.ro στη Ρουμανία, να αναφέρω το πρόβλημα, για να δω τι θα μου απαντήσουν.

Προβληματίστηκα πάρα πολύ και γι’ αυτό ανοίγω το συγκεκριμένο θέμα ώστε όποιος έχει κάποια ιδέα να δούμε τι συμβαίνει και να μην τύχει πραγματικά σε κανέναν.

Πάντως εύχομαι να μην περάσει κάποιος άλλος αυτά που τράβηξα εκείνη την ημέρα κατά την αποθήκευση.

Για του λόγου το αληθές ....................











Συνημμένα:
Last edit: 11 Χρόνια 5 Μήνες πριν by George66.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": DOOM_NX

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 5 Μήνες πριν #42811 από pannarab
Απαντήθηκε από pannarab στο θέμα Πρόβλημα με σακιά pellet Ameco
Την καφέ ταινία εσύ την έβαλες ή ήταν έτσι; Και εγώ που αγόρασα AMECO από Θεσσαλονίκη (2+ τόνους), έχω δει σε αρκετά τσουβαλάκια να είναι ανοιχτά σε κάποια σημεία & σε κάποια άλλα να είναι κλεισμένα κάπου με λευκη διάφανη ταινία. Δεν το θεώρησα σημαντικό πρόβλημα, υπέθεσα ότι λόγω μεταφοράς μπορεί να συμβεί αυτό. Αλλά το να ανοίξει τελείως ένα τσουβάλι και να χυθεί έξω το pellet δεν μου έχει συμβεί ακόμη.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 5 Μήνες πριν #42814 από Fokion
Απαντήθηκε από Fokion στο θέμα Πρόβλημα με σακιά pellet Ameco
Χαλαρα συμβαινει.... χτες το βραδυ εκανα κι εγω το.... ερυθροσταυριτη ( απο δικη μου βλακεια ομως )
ομως ΟΝΤΩΣ οι μεταφορικές τα "παιδευουν" 8 τσουβαλια σκισμενα στη μερια του παλετοφόρου, ασε δε που αν τα πιασεις λιγο "ατσαλα" και παλι ανοιγουν.......

και με αλλη μαρκα πελλετ αρα το προβλημα δεν ειναι μονο στην Αμεκο

ENERGY GP 8000 (X2) εφυγαν - απολυτα ευχαριστημενος
www.energ.gr/index.php?option=com_kunena...mid=144&limitstart=0
ECOSPAR AUGIRA 23KW NEW ENTRY....
www.energ.gr/index.php?option=com_kunena...&id=59591&Itemid=384

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 5 Μήνες πριν #42817 από theoilia
Απαντήθηκε από theoilia στο θέμα Πρόβλημα με σακιά pellet Ameco
Και σε σακιά με σβαι και γκολντεν το ίδιο.Όχι σε αυτή την έκταση αλλά συμβαίνει σε όλους

φέτος καίμε πετρέλαιο...


Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 5 Μήνες πριν #42818 από George66
Απαντήθηκε από George66 στο θέμα Πρόβλημα με σακιά pellet Ameco

pannarab έγραψε: Την καφέ ταινία εσύ την έβαλες ή ήταν έτσι; Και εγώ που αγόρασα AMECO από Θεσσαλονίκη (2+ τόνους), έχω δει σε αρκετά τσουβαλάκια να είναι ανοιχτά σε κάποια σημεία & σε κάποια άλλα να είναι κλεισμένα κάπου με λευκη διάφανη ταινία. Δεν το θεώρησα σημαντικό πρόβλημα, υπέθεσα ότι λόγω μεταφοράς μπορεί να συμβεί αυτό. Αλλά το να ανοίξει τελείως ένα τσουβάλι και να χυθεί έξω το pellet δεν μου έχει συμβεί ακόμη.



Με την καφέ ταινία άρχισα να κλείνω ένα – ένα σακί όπως ήταν στη παλέτα, για να μην ανοίξουν περισσότερο κατά τη μεταφορά στην αποθήκη μου.
Φαντάσου να το κάνεις αυτό για περίπου 250 σακιά pellet.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 5 Μήνες πριν #42821 από stefar
Απαντήθηκε από stefar στο θέμα Πρόβλημα με σακιά pellet Ameco
Μου συνέβη κι εμένα, αλλά σε μικρότερο βαθμό. Τα τελευταία σακιά της παλέτας ήταν σχισμένα από τα καρφιά της παλέτας και έπρεπε να κολληθούν πρώτα και μετά να μετακινηθούν. Και αυτό γιατί οι παλέτες δεν είναι γερές και με τη μετακίνηση τα καρφιά αποκολλήθηκαν.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.097 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ