- Ληφθείσες Ευχαριστίες 1476
Το Ομότιμο Μανιφέστο και η Ομότιμη προοπτική (23 Δεκ 2018)
Οσοι βρίσκεστε στο energ.gr και ασχολείστε μαζί του. Το Ομότιμο Μανιφέστο του Βασίλη Κωστάκη θα σας δωσει το δάσος του οποίο ενα δενδράκι είναι και το energ.gr.
issuu.com/voreiodytikes/docs/omotimomanifesto/31?e=0
Στον παρακάτω σύνδεσμο αν θέλετε να εμβαθυνεται υπάρχει και το βιβλίο η ομότιμη προοπτική.
voreiodytikes.blogspot.com/p/e-books.html
www.eanagnostis.gr/%CE%B4%CF%89%CF%81%CE...1%CF%83%CE%AF%CE%BB/
Για να ανοιξουν λίγο τα μάτια μας.
Βγάζει μυρωδιά.
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- PanPele
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 4
Οπότε θα πάω στην δεύτερη λύση που έχω στο σχέδιο, να τρυπήσω τον εξωτερικό τοίχο και να προσθέσω μπουρί προς τα έξω και μετά μια γωνία με καπέλο προς τα επάνω για να φεύγει και να μείνει η εσωτερική σύνθεση ως έχει.
Κάτι ελπίζω τελευταίο. Αέρα παίρνω μέσα από το σπίτι μέχρι στιγμής.. ΠΡΕΠΕΙ να βγει έξω η δεν έχει θέμα; δηλαδή παίζει να συνεχίσει να μου κάνει προβλήματα; Ρωτάω γιατί αν περνούσα μπουρί από κάτω θα έβγαζα μια φορά και τον αέρα εισαγωγής από κάτω στην ίδια τρύπα, απλά τώρα να μην τον κάνω σουρωτήρι και με κυνηγάει η ιδιοκτήτρια.
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 1476
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 100
Από την άλλη το καπέλο τύπου Η μήπως και αυτό δεν επαρκεί για εκτόνωση καυσαερίων;
Συνήθως τα βλέπεις σε ξυλόσομπες και όχι σε πέλλετ. Σκέψου ότι στο καπέλο τύπου Η έχεις επιπλέον 2 90άρες γωνίες . Το ιδανικό είναι αυτό που πρότεινε το μέλος dimlyk να βγει ευθεία από τη σόμπα χαμηλά και μετά επάνω. Επίσης μπορεί να θέλει επιπλέον και ρύθμιση στην έναυση.
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 100
- PanPele
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 4
Είναι η πρώτη μου σόμπα πελετ, έχω μεγαλώσει σε σπίτι με Καλοριφέρ, Τζάκι, ξυλόσομπα, η πέλετ είναι κάτι καινούργιο για εμένα. Ούτε για ξυλόσομπα δεν θα εμπιστευόμουν την καμινάδα όπως είναι.
Το ιδανικό είναι αυτό που προτείνει ο dimlyk αλλά στην προκειμένη περίπτωση δεν μπορώ να το κάνω.
Αυτό που θα κάνω είναι να βγάλω τα μπουριά όπως την λύση 2, οπότε θα έχω 2χ90άρες γωνίες εσωτερικά καθώς δεν ξέρω αν θα το σηκώσω προς τα επάνω με 90 μοίρες ή 45 ή ίσως το αφήσω και στην ευθεία αν δεν έχω πρόβλημα έξω με ένα καπέλο.
Μέχρι να το κάνω, (βρέχει τόσες μέρες και δεν μπορώ να δουλέψω εξωτερικά στον τοίχο), έχω βάλει τον ανεμιστήρα των καυσαερίων στο 2ή3 και την φλόγα στο τέρμα της και έχει τεράστια διαφορά.