Ενεργοποίηση νέου μέλους

Επειδη υπάρχει πρόβλημα στην αποστολή email ενεργοποίησης νέου μέλους στείλτε Viber μήνυμα στο 6945100102 με το όνομα χρήστη που θέλετε ενεργοποίηση. Προσοχή!!! το τηλεφωνο δεν δίνεται για τηλεφωνικές κλήσεις παρά μόνο για μηνύματα στο viber.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! Απροβλημάτιστη χρονιά.

Περισσότερα
3 Χρόνια 2 Μήνες πριν #176451 από RasBilly1983
Καλησπέρα φίλοι μου. Σήμερα ήταν μέρα γενικού και σχολαστικού καθαρισμού της αεροθέρμης σόμπας που έχω, καθάρισμα που κάνω πάντα μόλις τελειώσει ο χειμώνας. Μια χρονιά με αρκετό κρύο εδώ στην Θάσο. Είναι 4ος χειμώνας που έχω την σόμπα. Την πήρα μεταχειρισμένη σε κακή κατάσταση απο θέμα ανταλλακτικών. Φέτος ήταν η πρώτη κυριολεκτικά απροβλημάτιστη χρόνια. Βέβαια για να καταστεί αυτό πέρασα από πολλά στάδια αλλαγής ανταλλακτικών και πολύ προσωπική δουλειά. 3 φορές την βδομάδα καλό καθαρισμό και κάθε μήνα καθαρισμό κοχλία από την σκόνη που συσσωρεύεται και ελαφρύ καθαρισμό καμινάδας ώστε να κυκλοφορεί όσο ποιο ελεύθερα γίνεται ο αέρας και να τραβάει. Πάμε γερά για τον επόμενο χειμώνα. Καλό καλοκαίρι σε όλους :)

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
3 Χρόνια 2 Μήνες πριν #176453 από ΚΩΣΤΑΣ ΠΗΧΑΣ
Η ΣΥΝΤΉΡΗΣΗ ΚΑΙ Η ΚΑΘΑΡΙΌΤΗΤΑ ΠΑΝΤΑ ΛΥΝΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙΣ ΖΗΜΙΕΣ!!!!!

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.451 δευτερόλεπτα