Ενεργοποίηση νέου μέλους
Επειδη υπάρχει πρόβλημα στην αποστολή email ενεργοποίησης νέου μέλους στείλτε Viber μήνυμα στο 6945100102 με το όνομα χρήστη που θέλετε ενεργοποίηση.
Tips and Tricks για τις σόμπες της ΜΟΣΧΑΛΗΣ ΑΒΕΤΕ
- ΚΩΣΤΑΣ ΠΗΧΑΣ
- Αποσυνδεμένος
- ΚΩΣΤΑΣ TECHNICAL ELECTRONICS & PELLET
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 3
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 4
Αερα (φ5 σωληνας) η σομπα τραβαει απο εξω ή μεσα απο το δωματιο
Στάλθηκε από το JSN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
2)Αέρα παίρνω από μέσα από το σπίτι, μου είναι αδύνατον να τρυπήσω, είμαι σε ενοίκιο με μονωμένο τοίχο και δεν μου επιτρέπουν να κάνω κάτι.
Έχουν αφήσει μια παλιά καμινάδα, μπαίνω σε αυτή την υποδοχή και μετά από πάνω είναι η έξοδος της καμινάδας (το παλιό Η). Μέσα στο σπίτι έχω βάλει 25άρι κομμάτι στην σόμπα, μετά ΤΑΦ καθαρισμού, και έχει δύο μπουριά είναι δεν είναι 2 μέτρα, γωνιά και ένα κομμάτι άντε μισό μέτρο που πάει στον τοίχο.
Η μυρωδιά βγαίνει στο δωμάτιο που πάει ο αεραγωγός, όχι στο δωμάτιο που είναι η σόμπα. Και όταν ακόμα είναι σβηστή, η γωνία που είναι η περσίδα του αεραγωγού έχει μυρωδιά, λες μυρίζω πχ τις στάχτες.
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 4
Το σωληνακι αυτό θα το βρεις βγάζοντας το αριστερο καπακι της σομπας.PanPele έγραψε: 1) το συγκεκριμένο σωληνάκι που ακριβώς το βρίσκω;
2)Αέρα παίρνω από μέσα από το σπίτι, μου είναι αδύνατον να τρυπήσω, είμαι σε ενοίκιο με μονωμένο τοίχο και δεν μου επιτρέπουν να κάνω κάτι.
Έχουν αφήσει μια παλιά καμινάδα, μπαίνω σε αυτή την υποδοχή και μετά από πάνω είναι η έξοδος της καμινάδας (το παλιό Η). Μέσα στο σπίτι έχω βάλει 25άρι κομμάτι στην σόμπα, μετά ΤΑΦ καθαρισμού, και έχει δύο μπουριά είναι δεν είναι 2 μέτρα, γωνιά και ένα κομμάτι άντε μισό μέτρο που πάει στον τοίχο.
Η μυρωδιά βγαίνει στο δωμάτιο που πάει ο αεραγωγός, όχι στο δωμάτιο που είναι η σόμπα. Και όταν ακόμα είναι σβηστή, η γωνία που είναι η περσίδα του αεραγωγού έχει μυρωδιά, λες μυρίζω πχ τις στάχτες.
Το manual λεει οτι κανονικά αερα παιρνεις απο εξω αλλα εδω βέβαια ολοι το παρακαμπτουν.. Για λογους ασφαλείας ζητείται..
Επισης στο manual νομιζω αναφερει οτι ενωσεις σε μπουρια (Τ κτλ) κανεις εξω απο το σπιτι, οχι μεσα..
Τουλάχιστον αλουμινοταινια εβαλες στις ενώσεις;
Στάλθηκε από το JSN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ταινία εννοείτε έβαλα και αν έβρισκα εδώ που είμαι και σιλικονούχες φλάντζες, θα τις έβαζα και αυτές.