- Ληφθείσες Ευχαριστίες 0
Ενεργοποίηση νέου μέλους
Επειδη υπάρχει πρόβλημα στην αποστολή email ενεργοποίησης νέου μέλους στείλτε Viber μήνυμα στο 6945100102 με το όνομα χρήστη που θέλετε ενεργοποίηση.
Παραγωγή πέλλετ (pellets) για ιδιόχρηση
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 64
συνεχισε το ταξιδι της βιομαζας ειναι μακρυ και πολλε φορες δυσκολο!!!!patentas85 έγραψε: Μάλιστα...πλέον εβαλα καυστήρα πετρελαίου κ στεγνώνει στο μπαμ τα 38 σε μηδέν κ σήμερα ψεκαζα νερό..ακόμα καλυτερα πατάει..πάντως αυτό που κατάλαβα είναι ότι είναι δυνατή η μηχανή γτ το ελατοπευκο δεν τη ζοριζει καθόλου..
προς το παρων καλυτερευω την εμφανισιακη ποιοτητα,γιατι στο θεμα καυσης εχω θεματακι...κλινκερ πολυ! θα το βρω και αυτο! αν γνωριζετε και εσεις κατι να με βοηθησετε,ευχαριστω εκ των προτερων!!
εννοω οι ιδανικες,γιατι στο βιντεο που μου εβαλες χρυσαφη βλεπω πολυ αργα τον δισκο..αρα και τα ρολλερ..ξερετε τι στροφες παιρνει η συγκεκριμενη πρεσσα??
χαθηκα λιγες μερες ε?? φτιαχνω πελλετ ρε παλικαρια, βελτιωνω τα μηχανηματα μου,
αλλα αυτο το κλινγκερ δεν μπορεσα να το δυαλυσω τελειως.. ξερει κανεις σας με τι δυαλειετε??
τι ουσια βαζουν μεσα και ποση??
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 327
Αν αποθηκεύεται στην γη - και όχι σε καθαρή τσιμεντένια πλατεία - και σε σιλό καλύτερα,θα έχεις πάντα πρόβλημα. Μια χούφτα χώμα σε 5 κυβικά πριονίδι, είναι αρκετή να σου χαλάει το μείγμα.