- Ληφθείσες Ευχαριστίες 0
Ενεργοποίηση νέου μέλους
Επειδη υπάρχει πρόβλημα στην αποστολή email ενεργοποίησης νέου μέλους στείλτε Viber μήνυμα στο 6945100102 με το όνομα χρήστη που θέλετε ενεργοποίηση.
Re:Μυρωδιά στο πρώτο μισάωρο καυσης
- Dimitris13
- Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 12
- ποια είναι η εστία
- τι είδους καπναγωγό έχεις
- τι διάμετρο είναι η καμινάδα και τι ύψος έχει
- έχει οριζόντια τμήματα και αν ναι πόσα μέτρα
- υπάρχει μόνωση στην φούσκα και αν ναι με τι υλικό
- πόσο σίγουρος είσαι ότι η καμινάδα δεν είναι φραγμένη ας πούμε απο πουλιά η κάτι άλλο?
- Dimitris13
- Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
-Η εστία είναι της Kratki η Wiktor 14
-Επειδη τοποθετήθηκε σε αντικατάσταση προηγούμενου μαντεμενιου τζακιού έχει συνδεθεί με λεία Inox έως το ταβάνι και μετά συνεχίζει η προηγούμενη μονωμένη διαστασης φ200.Να τονίσω ότι η καμινάδα είναι ευθεία τρίτος όροφος από πάνω ταράτσα συνολικά έξι μέτρα.Η επένδυση του θερμοθαλαμου έγινε με πυριτικό ασβέστιο skamol έχω παραθέσει και φωτό αυτού σε προηγούμενο ποστ.Η καμινάδα είναι καθαρή και γενικά η εστία πέρα από αυτό λειτουργεί καλά χωρίς καπνίσματα κτλ.Οτι βγάζει από οσμή είναι στην πρώτη ώρα καύσης,κατά το αρχικό ζεσταμα των στοιχείων εντός θερμοθαλαμου.Ευχαριατω πολύ!!!
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 12
Όλα αυτά τα λέω γιατί πολύ πρόσφατα μου έτυχε σε ακριβή μάλιστα Ιταλική σόμπα να αντιμετωπίσω το ίδιο πράμα και έσκασα από το κακό μου. Μύριζε ο χώρος λίγη καπνίλα κατά το ξεκίνημα μόνο και μάλιστα υπό συνθήκες ανάλογα με το αεράκι που υπήρχε έξω. Για να μην τα πολυλογώ μετά απο σχολαστικό ψάξιμο με φακό βρέθηκαν όχι ένα ούτε δύο αλλά τέσσερα σημεία όπου η κόλλα κατα τη συναρμογή των τεμαχίων δεν εφαρμόστηκε σωστά και υπήρχε μικρό κενό στα μαντέμια. Μάλιστα σε κάποια από αυτά έβαζα τον φακό από έξω και απο μέσα έβλεπα την χαραμάδα φωτός.
- Dimitris13
- Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 2
Dimitris13 έγραψε: Καλημέρα ευχαριστώ για την απάντηση,παραθέτω διευκρινισεις:
-Η εστία είναι της Kratki η Wiktor 14
-Επειδη τοποθετήθηκε σε αντικατάσταση προηγούμενου μαντεμενιου τζακιού έχει συνδεθεί με λεία Inox έως το ταβάνι και μετά συνεχίζει η προηγούμενη μονωμένη διαστασης φ200.Να τονίσω ότι η καμινάδα είναι ευθεία τρίτος όροφος από πάνω ταράτσα συνολικά έξι μέτρα.Η επένδυση του θερμοθαλαμου έγινε με πυριτικό ασβέστιο skamol έχω παραθέσει και φωτό αυτού σε προηγούμενο ποστ.Η καμινάδα είναι καθαρή και γενικά η εστία πέρα από αυτό λειτουργεί καλά χωρίς καπνίσματα κτλ.Οτι βγάζει από οσμή είναι στην πρώτη ώρα καύσης,κατά το αρχικό ζεσταμα των στοιχείων εντός θερμοθαλαμου.Ευχαριατω πολύ!!!
Επειδή είχα κι εγώ μονωμενη λεία σωλήνα, η οποία πηγαίνει στα άλλα δωμάτια του σπιτιού, και η μόνωση που είχε δημιουργούσε πολλές οσμές, μήπως έχεις και εσύ κάτι τέτοιο;
Η σωλήνα που λες, η προηγούμενη, είναι μονωμένη με καλό υλικό;
Εμένα, αν δεις στη φώτο, η μόνωση είχε αλουμίνιο μόνο απ έξω και το κίτρινο "μαλλί" ερχόταν σε επαφή με την σωλήνα. Οπότε μόλις ζεσταινοταν η σωλήνα μύριζε πολύ άσχημα όλο το σπίτι..
agpol07(papaki)gmail.com