- Ληφθείσες Ευχαριστίες 0
Ενεργοποίηση νέου μέλους
Επειδη υπάρχει πρόβλημα στην αποστολή email ενεργοποίησης νέου μέλους στείλτε Viber μήνυμα στο 6945100102 με το όνομα χρήστη που θέλετε ενεργοποίηση.
Πως μπορω να συνδέσω το υπάρχων ενεργειακό τζάκι με το μπόιλερ μπάνιου?
- captainhook3
- Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
Less
Περισσότερα
2 Χρόνια 1 Εβδομάδα πριν #178850
από captainhook3
Πως μπορω να συνδέσω το υπάρχων ενεργειακό τζάκι με το μπόιλερ μπάνιου? δημιουργήθηκε από captainhook3
Καλησπερα στην ομαδα και ευχαριστω για την αποδοχή
εψαξα αρκετά πριν γράψω τα παρακάτω και δε βρηκα κάτι παρόμοιο οπότε παραθέτω την απορία μου.
ειμαι κάτοχος ενεργειακού τζακιού nordpeis n 27 και θέλω να ρωτήσω αν είναι δυνατή η κατασκευή να το θέσω ετσι,ή ένωση καλυτερα του τζακιού με το μπόιλερ που είναι τοποθετημένο στο μπάνιο και λειτουργεί με ρεύμα.το τζάκι είναι σε απόσταση περίπου 5 μέτρα μακρυά από το μπόιλερ ,δεν έχω θεμα αν θα πρέπει να σκαφτεί το πάτωμα ή ο τοιχοσ για να περαστούν σωλήνες ένωσης ,αυτό που δε γνωρίζω είναι τι μηχανισμός θα πρέπει να τοποθετηθεί ( αν γίνετε βέβαια ) για να εκμεταλλευτώ τη θερμότητα του τζακιού και να τη μετατρέψω σε ζεστό νερο ώστε να μην ανάβω το μπόιλερ με το ρεύμα . Αν χρειάζεται να δώσω περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το θεμα μου ή αν δε το διατύπωσα σωστα, είμαι όλος αυτιά
εψαξα αρκετά πριν γράψω τα παρακάτω και δε βρηκα κάτι παρόμοιο οπότε παραθέτω την απορία μου.
ειμαι κάτοχος ενεργειακού τζακιού nordpeis n 27 και θέλω να ρωτήσω αν είναι δυνατή η κατασκευή να το θέσω ετσι,ή ένωση καλυτερα του τζακιού με το μπόιλερ που είναι τοποθετημένο στο μπάνιο και λειτουργεί με ρεύμα.το τζάκι είναι σε απόσταση περίπου 5 μέτρα μακρυά από το μπόιλερ ,δεν έχω θεμα αν θα πρέπει να σκαφτεί το πάτωμα ή ο τοιχοσ για να περαστούν σωλήνες ένωσης ,αυτό που δε γνωρίζω είναι τι μηχανισμός θα πρέπει να τοποθετηθεί ( αν γίνετε βέβαια ) για να εκμεταλλευτώ τη θερμότητα του τζακιού και να τη μετατρέψω σε ζεστό νερο ώστε να μην ανάβω το μπόιλερ με το ρεύμα . Αν χρειάζεται να δώσω περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το θεμα μου ή αν δε το διατύπωσα σωστα, είμαι όλος αυτιά
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
Less
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 1476
2 Χρόνια 1 Εβδομάδα πριν #178859
από dimlyk
Απαντήθηκε από dimlyk στο θέμα Πως μπορω να συνδέσω το υπάρχων ενεργειακό τζάκι με το μπόιλερ μπάνιου?
ειναι υδραυλικο το τζακι ???
- captainhook3
- Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
Less
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 0
2 Χρόνια 1 Εβδομάδα πριν #178870
από captainhook3
Απαντήθηκε από captainhook3 στο θέμα Πως μπορω να συνδέσω το υπάρχων ενεργειακό τζάκι με το μπόιλερ μπάνιου?
Όχι με αεραγωγούς που θερμαίνουν τους χώρους του σπιτιου
Less
Περισσότερα
2 Χρόνια 1 Εβδομάδα πριν #178871
από dimlyk
Απαντήθηκε από dimlyk στο θέμα Πως μπορω να συνδέσω το υπάρχων ενεργειακό τζάκι με το μπόιλερ μπάνιου?
το ενα αερα το αλλο νερο ...πως να τα συνδεσεις λοιπον ? ...μονο σε υδραυλικα τζακια γινονται αυτα .... αν ψαχνεις κατι αλλο πες πιο καθαρα
2 Χρόνια 1 Εβδομάδα πριν #178872
από ΦΙΛΙΠΠΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Απαντήθηκε από ΦΙΛΙΠΠΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ στο θέμα Πως μπορω να συνδέσω το υπάρχων ενεργειακό τζάκι με το μπόιλερ μπάνιου?
Υπάρχει εναλλάκτης νερού Δημήτρη που ανάλογα τις απώλειες της καμινάδας μπορεί να δώσει μέχρι 7 ΚW .Αλλά για να κάνεις μια σωστή εγκατάσταση δεν ξέρω πότε θα κάνεις απόσβεση .
Less
Περισσότερα
2 Χρόνια 1 Εβδομάδα πριν #178873
από dimlyk
εναλλακτες υπαρχουν για τα παντα ...αλλα απο ενα τζακι 8kw ποσα μπορεις να παρεις ? κι ενα μποιλερ θελει 3-4 αλλωστε ξερεις καλυτερα απο μενα οτι αν καταφερεις να παγωσεις τζακι και καμιναδα την εκατσες τη βαρκα
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.227 δευτερόλεπτα