Ενεργοποίηση νέου μέλους
Επειδη υπάρχει πρόβλημα στην αποστολή email ενεργοποίησης νέου μέλους στείλτε Viber μήνυμα στο 6945100102 με το όνομα χρήστη που θέλετε ενεργοποίηση.
Re:Προβλημα με Αποτυχία ταυτοποίησης: Απαγορεύεται η πρόσβαση
- jnet
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Διαχειριστής
-
Less
Περισσότερα
9 Χρόνια 2 Μήνες πριν #152009
από jnet
Κοστίζει τόσο να είσαι ειλικρινής όταν είσαι ευφυής! Είναι σαν να είσαι τίμιος όταν είσαι φιλόδοξος.
Προβλημα με Αποτυχία ταυτοποίησης: Απαγορεύεται η πρόσβαση δημιουργήθηκε από jnet
Υπαρχει καποιο πρόβλημα με τους κωδικούς εισόδου. Μπορείτε να πατήσετε το link ξεχασα τον κωδικό μου και να σας ερθει email για να αλλαξετε τον κωδικό σας και μπορείτε να ξαναπεράσετε τον παλιό που χρησιμοποιούσατε.
Ζηταμε συγνωμη για την αναστατωση.
Ζηταμε συγνωμη για την αναστατωση.
Κοστίζει τόσο να είσαι ειλικρινής όταν είσαι ευφυής! Είναι σαν να είσαι τίμιος όταν είσαι φιλόδοξος.
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- jnet
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Διαχειριστής
-
9 Χρόνια 2 Μήνες πριν #152010
από jnet
Απαντήθηκε από jnet στο θέμα Προβλημα με Αποτυχία ταυτοποίησης: Απαγορεύεται η πρόσβαση
Οποιου δεν του ερχετε το email για την επανάκτηση του κωδικού ας στείλει mail στο forum@energ.gr με το ονομα χρήστη και τον κωδικό που θελει να του το περάσω manual.
Less
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 53
9 Χρόνια 2 Μήνες πριν #152040
από michalisgr
Απαντήθηκε από michalisgr στο θέμα Re:Προβλημα με Αποτυχία ταυτοποίησης: Απαγορεύεται η πρόσβαση
Μπορείς σε παρακαλώ να αλλαξεις το mail μου;;
Στάλθηκε από το X11 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- jnet
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Διαχειριστής
-
9 Χρόνια 2 Μήνες πριν #152052
από jnet
περασε μου στο forum@energ.gr ποιο email θέλεις να βάλω.
Απαντήθηκε από jnet στο θέμα Re:Προβλημα με Αποτυχία ταυτοποίησης: Απαγορεύεται η πρόσβαση
michalisgr έγραψε: Μπορείς σε παρακαλώ να αλλαξεις το mail μου;;
περασε μου στο forum@energ.gr ποιο email θέλεις να βάλω.
- jnet
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Διαχειριστής
-
5 Μήνες 3 Εβδομάδες πριν #185555
από jnet
Απαντήθηκε από jnet στο θέμα Re:Προβλημα με Αποτυχία ταυτοποίησης: Απαγορεύεται η πρόσβαση
Τεστ
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.275 δευτερόλεπτα