- Ληφθείσες Ευχαριστίες 111
Ενεργοποίηση νέου μέλους
Επειδη υπάρχει πρόβλημα στην αποστολή email ενεργοποίησης νέου μέλους στείλτε Viber μήνυμα στο 6945100102 με το όνομα χρήστη που θέλετε ενεργοποίηση.
Δοχείο διαστολης
Less
Περισσότερα
2 Χρόνια 10 Μήνες πριν - 2 Χρόνια 10 Μήνες πριν #175271
από PAPADAKIS
Απαντήθηκε από PAPADAKIS στο θέμα Δοχείο διαστολης
Στο δικό μου λεβητοστάσιο που ο λεβητας πέλετ είναι συνδεδεμένος παραλληλα με το λέβητα πετρελαίου.
Με το που έδινε εντολή ο θερμοστάτης σπιτιου ότι έπιασε την επιθυμητή θερμοκρασία, έπαιρνε εντολή η ηλεκτροβάνα που ήταν συνδεδεμένη με τα κονεκτερ και έκλεινε μαζί και αυτή
με αποτέλεσμα (και μεχρι να κλείσει ο κυκλοφορητης του λέβητα) να γυρνανε τα νερα από το λέβητα στο λεβητα χωρις να παιρνανε από τα σωματα.
Αφαιρεσα τις ηλεκτροβανες ,όταν δουλευε ο λεβητας πέλετ και ήτανε αυτές ανοικτες , και τώρα το κύκλωμα κλείνει όταν τα νερά κατεβουν στο οριο που έχω βάλει να κλείνει ο κυκλοφορητης,
με αποτέλεσμα αν και το σπίτι έπιασε την επιθυμητή θερμοκρασία, τα νερα να μου ζεσταινουν ακόμα το σπίτι.
Υπόψιν ότι ο κυκλοφορητης μου ανοιζει στους 58 βαθμους και κλείνει στους 56 (Θ-2).
Με το που έδινε εντολή ο θερμοστάτης σπιτιου ότι έπιασε την επιθυμητή θερμοκρασία, έπαιρνε εντολή η ηλεκτροβάνα που ήταν συνδεδεμένη με τα κονεκτερ και έκλεινε μαζί και αυτή
με αποτέλεσμα (και μεχρι να κλείσει ο κυκλοφορητης του λέβητα) να γυρνανε τα νερα από το λέβητα στο λεβητα χωρις να παιρνανε από τα σωματα.
Αφαιρεσα τις ηλεκτροβανες ,όταν δουλευε ο λεβητας πέλετ και ήτανε αυτές ανοικτες , και τώρα το κύκλωμα κλείνει όταν τα νερά κατεβουν στο οριο που έχω βάλει να κλείνει ο κυκλοφορητης,
με αποτέλεσμα αν και το σπίτι έπιασε την επιθυμητή θερμοκρασία, τα νερα να μου ζεσταινουν ακόμα το σπίτι.
Υπόψιν ότι ο κυκλοφορητης μου ανοιζει στους 58 βαθμους και κλείνει στους 56 (Θ-2).
Last edit: 2 Χρόνια 10 Μήνες πριν by PAPADAKIS.
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- Χαράλαμπος
- Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
Less
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 0
2 Χρόνια 10 Μήνες πριν #175273
από Χαράλαμπος
Απαντήθηκε από Χαράλαμπος στο θέμα Δοχείο διαστολης
Σε εμένα δεν μπορεί να συμβενει κάτι τέτοιο ένας καυστήρας ο θερμοστάτης χώρου στο 30 και ο κυκλοφοριτης στο 45 και ακούγεται ότι δουλευει
Less
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 111
2 Χρόνια 10 Μήνες πριν - 2 Χρόνια 10 Μήνες πριν #175274
από PAPADAKIS
Απαντήθηκε από PAPADAKIS στο θέμα Δοχείο διαστολης
Στους 30 θερμοστάτης χώρου δεν παίζει. Αντε 22 ή 23 βαθμούς.
Last edit: 2 Χρόνια 10 Μήνες πριν by PAPADAKIS.
- Χαράλαμπος
- Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
Less
Περισσότερα
2 Χρόνια 10 Μήνες πριν #175275
από Χαράλαμπος
Θέλω να σου επισημάνω ότι δεν σταματάει ο κυκλοφοριτης από θερμοκρασία
- ΚΩΣΤΑΣ ΠΗΧΑΣ
- Αποσυνδεμένος
- ΚΩΣΤΑΣ TECHNICAL ELECTRONICS & PELLET
2 Χρόνια 10 Μήνες πριν - 2 Χρόνια 10 Μήνες πριν #175276
από ΚΩΣΤΑΣ ΠΗΧΑΣ
Απαντήθηκε από ΚΩΣΤΑΣ ΠΗΧΑΣ στο θέμα Δοχείο διαστολης
Βάλε ξεχωριστό θερμοστάτη η υδροστατη ΕΒΑΠΤΙΖΟΜΕΝΟ(ΣΕ ΚΥΑΘΕΙΟ )για κυκλοφωριτη και όρισε τον εσύ π.χ. 50 βαθμούς να ξεκινά και όταν πέσει κάτω από αυτούς τους βαθμούς να κόψει.το θερμοστάτη χώρου κάνε να δουλεύει ο λέβητας ON /OFF.ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΧΩΡΟΥ 30 ΒΑΘΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΙ ΒΑΛΤΟ ΚΑΠΟΥ ΠΟΥ ΒΟΛΕΥΕΙ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΖΕΣΤΗΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΣΩΜΑ ΣΟΥ!!!!ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΟΝΤΡΟΛΕΡ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΛΟΓΗ.ΔΕΙΞΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΕΒΗΤΑΣ ΤΟ ΚΟΝΤΡΟΛΕΡ Η ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΔΕΣΜΟΛΟΓΙΑ."""ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΟΣ""""!!!!!
Last edit: 2 Χρόνια 10 Μήνες πριν by ΚΩΣΤΑΣ ΠΗΧΑΣ.
- Χαράλαμπος
- Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
Less
Περισσότερα
2 Χρόνια 10 Μήνες πριν #175278
από Χαράλαμπος
Έχω υδροστατη στους 45
Και βάζω το θερμοστάτη χορού στους 30 και ζεστενονται τα σώματα μετά από 2 ωρες
Και βάζω το θερμοστάτη χορού στους 30 και ζεστενονται τα σώματα μετά από 2 ωρες
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.228 δευτερόλεπτα