- Ληφθείσες Ευχαριστίες 0
Ενεργοποίηση νέου μέλους
Επειδη υπάρχει πρόβλημα στην αποστολή email ενεργοποίησης νέου μέλους στείλτε Viber μήνυμα στο 6945100102 με το όνομα χρήστη που θέλετε ενεργοποίηση.
Thermostahl Bioplex HL40 by fritakos
- kalyvia80
- Αποσυνδεμένος
- Να φθηνύνει το πετρέλαιο!
Να σαι καλα αλλα ειμαι απο Ευβοια μεριαegglezos έγραψε:
kalyvia80 έγραψε: αλλα απο ντουμανι στην καμιναδα και πισσες στο εργαλειο καλα κρατει! Τι διαολο μπορει να φταιει το μηχανημα για το ντουμανι, μονο το υλικο, οι ρυθμισεις ή κι ο τυχον κακο ελκυσμος της καμιναδας; Παντως απο αποδοση δεν εχω παραπονο, αλλα απο οικολογια αν ειχμε καμια greenpeace στο χωριο θα την ειχαμε βαψει
και είσαι Καλύβια?
άν θέλεις βοήθεια πάρε με. Είμαι Μαρκόπουλο.
Να φθηνύνει το πετρέλαιο!
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- kalyvia80
- Αποσυνδεμένος
- Να φθηνύνει το πετρέλαιο!
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 0
Να φθηνύνει το πετρέλαιο!
- SakiSystem
- Αποσυνδεμένος
- Σάκης
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 68
Το Creta φτάνει εδώ σε πολύ υψηλή τιμή.
Γηράσκω δ' αεί πολλά διδασκόμενος.
Σόλων ο Αθηναίος
www.energ.gr/index.php?option=com_kunena...&id=40367&Itemid=384
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 2
Γεράσιμε η πρώτη μου επαφή με βιομάζα πέρυσι ήταν με πυρηνόξυλο από το Μελιγαλά (Χατζέλης). Πήρα ένα τόνο και για να μη μου πάρει υγρασία το αποθήκευσα στο υπόγειό μου. Είχε αφόρητη μυρωδιά η οποία σιγά-σιγά ανέβηκε και στο σπίτι.Με τα περυσινά δεδομένα κατέληξα ότι το πυρηνόξυλο δεν κάνει για την πόλη, γιατί είχε αρκετό καπνό στην καμινάδα και έντονη μυρωδιά.Τώρα όπως γράφεις το έχει βελτιώσει πολύ. Θα περιμένω να το δοκιμάσεις αρκετά και να διαβάσω τις εντυπώσεις σου μετά από καιρό.
Σάκη, επειδή το τελευταίο διάστημα δοκίμασα και το alfa και το pirin, στο δικό μου περίεργο λέβητα καίγεται πιο καλά το pirin.
- SakiSystem
- Αποσυνδεμένος
- Σάκης
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 68
Νίκο θα επιμένω Ελληνικά, θα ψάξω να βρω αύριο AlfaPellets και αν δω ότι η τιμή δεν υποτιμά την νοημοσύνη μου θα πάρω να δοκιμάσω πάλι αλλιώς θα πάω να πάρω μερικά Pirin
Γηράσκω δ' αεί πολλά διδασκόμενος.
Σόλων ο Αθηναίος
www.energ.gr/index.php?option=com_kunena...&id=40367&Itemid=384
Νίκος Τρίπολη έγραψε: Καλησπέρα
Γεράσιμε η πρώτη μου επαφή με βιομάζα πέρυσι ήταν με πυρηνόξυλο από το Μελιγαλά (Χατζέλης). Πήρα ένα τόνο και για να μη μου πάρει υγρασία το αποθήκευσα στο υπόγειό μου. Είχε αφόρητη μυρωδιά η οποία σιγά-σιγά ανέβηκε και στο σπίτι.Με τα περυσινά δεδομένα κατέληξα ότι το πυρηνόξυλο δεν κάνει για την πόλη, γιατί είχε αρκετό καπνό στην καμινάδα και έντονη μυρωδιά.Τώρα όπως γράφεις το έχει βελτιώσει πολύ. Θα περιμένω να το δοκιμάσεις αρκετά και να διαβάσω τις εντυπώσεις σου μετά από καιρό.
Σάκη, επειδή το τελευταίο διάστημα δοκίμασα και το alfa και το pirin, στο δικό μου περίεργο λέβητα καίγεται πιο καλά το pirin.
έχετε δίκιο για τα συμπεράσματα σας αλλά θα έλεγα ότι δεν χρειάζεται να γενικεύετε το συμπέρασμα σας για το καύσιμο επειδή έτσι συμπεριφέρθηκε ο δικός σας λέβητας.
It would be possible to describe everything scientifically, but it would make no sense; it would be without meaning, as if you described a Beethoven symphony as a variation of wave pressure. - Albert Einstein