Pelletech 15-50 by Κώστας Β.

Περισσότερα
9 Χρόνια 2 Μήνες πριν #144929 από Giorgos 198
Απαντήθηκε από Giorgos 198 στο θέμα Pelletech 15-50 by Κώστας Β.
Έφτασε η στιγμή να βάλω θέρμανση στο σπίτι μουλώχνω γράψει αλλού για το σπίτι τώρα έχω καταλήξει στον TeleTech 15-50, αλλά θα είναι ο πρωτος που θα βάλει ο θερμουδραυλικος μου χωρίς να τον έχω ρωτήσει θέλω να μου δώσετε κάποιες συμβουλές.
1)Υπαρχει κάποια τριοδη συγκεκριμένη για το μοντελο.(τι ρώτα ο ασχετος)εάν όχι τι προτείνεται? Και τι ακριβως προσφέρει η τριοδη.?
2)Καποιος συγκεκριμένος θερμοστατης,εάν όχι τι προτείνεται.
3)Ο λέβητας για ΖΝΧ έχει λειτουργιά για κάποιους μήνες χρειαζεται.(ανοιξη φθινοπωρο.Πως γίνεται να μην ανάβουν τα σωματα και να μ ζεσταίνει μόνο το boiler.
4)Δεν θα μπει δοχείο αδρανείας γιατί μιλάμε για 120 τμ. με μέτρια μονωση,αργοτερα εάν τελειώσει ο αδελφός μου το δικό του ίσως να μπει Buffer.Για αλλά 120 τμ.Μεχρι τότε καλύτερο τι είναι να κόβει ο θερμοστάτης τον λέβητα η τον κυκλοφορητή.
5)Και πιο καλά είναι να σβήνει η να μπαίνει σε αναμονή και αυτό να φανταστό γίνεται από το Μανουήλ.
Σας ζάλισα και κάτι τελευταίο θα αγοραστεί σε κανένα μηνά μέχρι τότε υπάρχει η δυνατότητα να τον δω κάπου να δουλεύει κ να πάρω συμβουλες.Ειμαι Θεσσαλονίκη οποτε(Κιλκις-Πέλλα-Θεσσαλονικη).Και ίσως κατέβω και Καρδίτσα περνώντας από Λάρισα φυσικά όποτε και εκεί με βολευει.Χαχα pm εάν κάτι δν μπορεί να αναφερθεί εδώ στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
6 Χρόνια 3 Μήνες πριν #161417 από xristosala
Απαντήθηκε από xristosala στο θέμα Pelletech 15-50 by Κώστας Β.
file KWSTA thelw na sou kanw mia erwthsh.mhpws ksereis gia poio logo h fwtia mou feugei apo ta aristera?kai polles fores enw sthn arxh douleuei kanonika to mhxanhma paratirw oti sthn anamonh pou tha katsei vlepw oti to pellet kathete aristera me apotelesma meta na mn douleuei kala to mhxanhma.mhpws mporeis na me boithiseis?euxaristw

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.062 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ