- Ληφθείσες Ευχαριστίες 27
Ενεργοποίηση νέου μέλους
Επειδη υπάρχει πρόβλημα στην αποστολή email ενεργοποίησης νέου μέλους στείλτε Viber μήνυμα στο 6945100102 με το όνομα χρήστη που θέλετε ενεργοποίηση.
Επιλογή λέβητα πέλλετ
- VOSDOGIAN
- Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
Καλημέρα πρωτον δεν ξέρω αν επιτρέπεται εδω να αναφέρω μαγαζί(ας μου το επιβεβαίωσή καποιος) και πιο σημαντικό κατά την γνώμη μου είναι οτι αυτή η τιμή δεν ισχύει ακόμα αλλα ειναι υπόσχεση οποτε νομίζω οτι είναι καλύτερα να μου επιβεβαίωση την τιμή σε κανένα μήνα που είπε και αν είναι τόσο εννοείται οτι θα ενημερωθεί το φόρουμ....fritakos έγραψε: Γιάννη στην Αθήνα σε ποιο μαγαζί το βρήκες; Αυτή η τιμή για παραγωγή Alpha wood ειναι super
Υ.Γ Γεράσιμε επειδη ψάχνω μια ωρα για να σου στείλω π.μ και δεν το βρίσκω αν θέλεις στην υπογραφή μου έχω το μαιλ μου στείλε μου το δικό σου να σου πω...
vosdogian@gmail.com
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 82
VOSDOGIAN έγραψε:
Καλημέρα πρωτον δεν ξέρω αν επιτρέπεται εδω να αναφέρω μαγαζί(ας μου το επιβεβαίωσή καποιος) και πιο σημαντικό κατά την γνώμη μου είναι οτι αυτή η τιμή δεν ισχύει ακόμα αλλα ειναι υπόσχεση οποτε νομίζω οτι είναι καλύτερα να μου επιβεβαίωση την τιμή σε κανένα μήνα που είπε και αν είναι τόσο εννοείται οτι θα ενημερωθεί το φόρουμ....fritakos έγραψε: Γιάννη στην Αθήνα σε ποιο μαγαζί το βρήκες; Αυτή η τιμή για παραγωγή Alpha wood ειναι super
Καλημέρα ας θες μπορεις να μου απαντήσεις εδώ gkorolis@gmail.com
Θα ήθελα να ξέρω ώστε να πάρω και μερικά σακιά για δοκιμη πριν αγοράσω ποσότητα. Δεν το έχω βρει πουθενά αυτο το πελλετ
Για τους ιδιώτες πάντως δεν απαγορεύεται να αναφέρουν απο που αγόρασαν κατι. Αρκεί να μην ειναι κρυφό επαγγελματίες που προσπαθούν να κάνουν διαφήμιση.
- VOSDOGIAN
- Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
Γεράσιμε έχεις μαιλ,όσο για το κρυφοεπαγγελματιες νομίζω οτι με τετοιο πρήξιμο που εχετε φάει απο εμένα μεχρι να καταλήξω κάπου για την θέρμανση ειστε όλοι σίγουροι οτι δεν είμαιfritakos έγραψε:
VOSDOGIAN έγραψε:
Καλημέρα ας θες μπορεις να μου απαντήσεις εδώ gkorolis@gmail.com
Θα ήθελα να ξέρω ώστε να πάρω και μερικά σακιά για δοκιμη πριν αγοράσω ποσότητα. Δεν το έχω βρει πουθενά αυτο το πελλετ
Για τους ιδιώτες πάντως δεν απαγορεύεται να αναφέρουν απο που αγόρασαν κατι. Αρκεί να μην ειναι κρυφό επαγγελματίες που προσπαθούν να κάνουν διαφήμιση.
Τωρα που το σκεφτομαι παντός ειμαι πολυ σταθερός τύπος ξεκίνησα να ρωτάω για τζακι το γύρισα σε λεβητα ξύλου και τελικά πήγα σε πελλετ-ξύλο μια χαρά με βρίσκω
vosdogian@gmail.com
Ευχαριστώ για το email
kosmidis80 έγραψε: Καλες καυσεις!!!! Το πελλετ που πηρες ειναι παραγωγης alfawood
Στάλθηκε από το Lenovo A820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Είσαι σίγουρος ;;
Το πελλετ του Γιάννη εχει barcode 5203173000045
Της Alphawood και οι κόκκινες και οι φετινές πράσινες εχουν
Ειναι κοντινοί αλλα δεν ξέρω αν ειναι ιδιο εργοστάσιο
- VOSDOGIAN
- Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
Καλησπέρα Γεράσιμε ίδιο barcode έχουν εγω εκανα πατατα έστειλα τον μικρο να το γράψει και μου έγραψε οτι ήθελε συγνώμη για το μπέρδεμαfritakos έγραψε:
kosmidis80 έγραψε: Καλες καυσεις!!!! Το πελλετ που πηρες ειναι παραγωγης alfawood
Στάλθηκε από το Lenovo A820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Είσαι σίγουρος ;;
Το πελλετ του Γιάννη εχει barcode 5203173000045
Της Alphawood και οι κόκκινες και οι φετινές πράσινες εχουν
Ειναι κοντινοί αλλα δεν ξέρω αν ειναι ιδιο εργοστάσιο
vosdogian@gmail.com