Τι μαγαζι να ανοιξω;;;

Περισσότερα
10 Χρόνια 1 Μήνας πριν - 10 Χρόνια 1 Μήνας πριν #132535 από ippomas
Απαντήθηκε από ippomas στο θέμα Τι μαγαζι να ανοιξω;;;
Παλικάρι μου είμαι 29 χρόνια σαν επαγγελματίας με δυο καταστήματα, το ότι έχεις ένα μαγαζί είναι κάτι σίγουρα αλλά υπάρχει και ένα ρητό που λέει ότι άμα ξέρεις μια δουλειά καντην αν δεν την γνωρίζεις μην την κάνεις καθόλου. Εσύ τι γνώσεις έχεις,? Το μαγαζί πόσα τετραγωνικά είναι? Δεν είναι εύκολο να ξεκινήσεις όπως σου είπαν ένα μαγαζί. Πρέπει να έχεις κεφάλαιο και κουράγιο μπορεί να χρειαστεί και δυο χρόνια να το ταΐζεις αντέχεις η θες από την πρώτη εβδομάδα να βάζεις στην άκρα. Δύσκολοι οι καιροί ακόμη ποιο δύσκολα τα χρόνια και δεν ξέρουμε και τι πιάνουν και τα χέρια σου, πόσες είναι οι αντοχές σου έχεις άλλα άτομα να σε βοηθήσουν αφιλοκερδώς? Όλα αυτά είναι σύνθετα γι αυτό και δεν μπορούμε να σου δώσουμε κάποια κατεύθυνση.
Όσοι ανοίγουν μαγαζιά κατά 90% η καφέ ανοίγουν η σαντουιτσαδικα, ότι και να κάνεις πάντως θέλει πολλές ώρες να χάσεις για να μπόρεσης να βγάλεις ένα μεροκάματο δεν ξέρω μην σε πάρουμε στον λαιμό μας οι καιροί με αυτούς που έχουμε μπλέξει είναι δύσκολοι και θέλει πολύ προσοχή.

Το να ρωτας δεν ειναι κακο.
Last edit: 10 Χρόνια 1 Μήνας πριν by PRIMUS 45.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": STAF

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 1 Μήνας πριν - 10 Χρόνια 1 Μήνας πριν #132536 από PRIMUS 45
Απαντήθηκε από PRIMUS 45 στο θέμα Τι μαγαζι να ανοιξω;;;

ippomas έγραψε: Παλικάρι μου είμαι 29 χρόνια σαν επαγγελματίας με δυο καταστήματα, το ότι έχεις ένα μαγαζί είναι κάτι σίγουρα αλλά υπάρχει και ένα ρητό που λέει ότι άμα ξέρεις μια δουλειά καντην αν δεν την γνωρίζεις μην την κάνεις καθόλου. Εσύ τι γνώσεις έχεις,? Το μαγαζί πόσα τετραγωνικά είναι? Δεν είναι εύκολο να ξεκινήσεις όπως σου είπαν ένα μαγαζί. Πρέπει να έχεις κεφάλαιο και κουράγιο μπορεί να χρειαστεί και δυο χρόνια να το ταΐζεις αντέχεις η θες από την πρώτη εβδομάδα να βάζεις στην άκρα. Δύσκολοι οι καιροί ακόμη ποιο δύσκολα τα χρόνια και δεν ξέρουμε και τι πιάνουν και τα χέρια σου, πόσες είναι οι αντοχές σου έχεις άλλα άτομα να σε βοηθήσουν αφιλοκερδώς? Όλα αυτά είναι σύνθετα γι αυτό και δεν μπορούμε να σου δώσουμε κάποια κατεύθυνση.
Όσοι ανοίγουν μαγαζιά κατά 90% η καφέ ανοίγουν η σαντουιτσάδικα, ότι και να κάνεις πάντως θέλει πολλές ώρες να χάσεις για να μπόρεσης να βγάλεις ένα μεροκάματο δεν ξέρω μην σε πάρουμε στον λαιμό μας οι καιροί με αυτούς που έχουμε μπλέξει είναι δύσκολοι και θέλει πολύ προσοχή.

Σ Ω Σ Τ ΑΑΑΑΑΑ
Σ Ω Σ Τ Ω ΣΣΣΣΣΣ


Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Last edit: 10 Χρόνια 1 Μήνας πριν by PRIMUS 45.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 1 Μήνας πριν #132745 από mastoras
Απαντήθηκε από mastoras στο θέμα Τι μαγαζι να ανοιξω;;;
Βάλε κότες. Κότες ψητές η κότες ωμές.

Κότες κατεψυγμένες η κότες τηγανισμένες [πανέ]

Προσοχή όμως.....τίποτα άλλο μέσα στο μαγαζί. Μόνο κότα.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 1 Μήνας πριν #132749 από stratis 1
Απαντήθηκε από stratis 1 στο θέμα Τι μαγαζι να ανοιξω;;;
Που θα βρει ρε Μαστορα καλο βιολογικο κοτοπουλο??
Νοστιμο,φτηνο και μερακλιδικο?

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 1 Μήνας πριν #132840 από mastoras
Απαντήθηκε από mastoras στο θέμα Τι μαγαζι να ανοιξω;;;
Ηδη απο τα τέλη του 2012 και σύμφωνα με ευρωπαικές οδηγίες έχει απαγορευθεί η πώληση των αυγών απο κοτόπουλα που ζούνε σε κλουβιά παστωμένα σαν σαρδέλες.

Κάνενας βέβαια εκτροφέας δεν μπήκε στην διαδικασία αλλαγής του πτηνοτροφείου του.

Ομως για τα κοτόπουλα πάχυνσης που προορίζονται για σφαγή, έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες αλλαγών [να βγούνε απο τα κλουβιά] έτσι το κοτόπουλο θα κινήται ελευθερο στο εδαφος σε κλειστό χώρο, και θα τρέφεται με φυσιλογικές συνθήκες. Εχουμε ελπίδα έτσι να τρώμε καθαρό και νόστιμο κοτόπουλο, και όχι τα άνοστα που τρώμε μέχρι σήμερα.

Οσο για τα βιολογικά κοτόπουλα, αυτά είναι ακόμα ακριβό προιόν οπότε υπάρχει και μικρό αγοραστικό ενδιαφέρον. Ασε που δεν τα βρίσκεις και εύκολα.

Εαν όμως αποφασίσει ο Μιχάλης να κάνει δουλειά με κότα, ελευθέρας βοσκής και πεντανότιμη, τότε θα μιλήσουμε για δουλειές κάνοντας τον μια καλή τιμή για να βγάλει ένα καλό και σίγουρο μερακάματο.

masotras ο σόμπας πέλλετ ο κοτοπουλάς...όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω :lol: :lol: :lol:
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": terisds, stratis 1

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 1 Μήνας πριν - 10 Χρόνια 1 Μήνας πριν #132842 από panoss
Απαντήθηκε από panoss στο θέμα Τι μαγαζι να ανοιξω;;;
Περα απο τους χωρους διαμονης! ΠΡΟΣΟΧΗ στις τροφες που δινεται! Παρτε σιταρι καλαμποκι κριθαρι απο καποιον αγροτη την εποχη του θερους{φτηνα} Μη δινεται ετοιμες τροφες χωρις να γνωριζεται τι περιεχουν! Ενα κοτοπουλο βελτιωμενης ρατσας κανει 6 μηνες για να γινει 1με 1,5κιλο! Η παλιες αγριες ρατσες θελουν κανα χρονο και βαλε! Πολλες ετοιμες τροφες περιεχουν σογια{ΜΕΤΑΛΑΓΜΕΝΗ} αντιβιωτικα και αλλα. Γιαυτο και τα κοτοπουλα μεγαλωνουν σε μολις 45 μερες Φυλακισμενα με φωτα ανοιχτα να τρωνε μερα νυχτα!
Last edit: 10 Χρόνια 1 Μήνας πριν by PRIMUS 45.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.102 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ